Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín doma porazil Hrdějovice


30

Velešínu se poslední zápasy hodně daří a to i střelecky. I proti Hrdějovicům se domácím střelcům dařilo a bylo z toho vítězství 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku zápasu dal Šálek

Zapas začal docela v rychlém a bojovném tempu. Hned z prvního tlaku domácí dokázali vstřelit branku, trefil se Stanislav Šálek 1:0.Hrál se hodně agresivní fotbal se spoustou hodně tvrdých soubojů a faulů. Vyrovnávací gól hostí dal Miroslav Studnička, když po krásné přihrávce za obranu dokázal skórovat 1:1 Domácí na to dokázali ještě před poločasem odpovědět, když po nedůrazném odkopu se dostal k míči domácí Filip Rozkošný a dokázal skorovat 2:1. Ještě do poločasu mohli hosté vyrovnat, ale střelu Suchana lapil domácí brankář Jakub Kothánek. Poločas tak skončil vedením domácího Velešína.

Domácí tým přidal další dvě branky

Druhý poločas pokračoval v agresivní a důrazné hře. Domácí se dočkali další branky po odraženém míči na vápno, kdy domácí Filip Rozkošný získal míč, navedl si ho na hranici vápna na střed a tečovanou střelou překonal golmana hostí. Hned v zápětí přidali domácí další branku, když šli dva na jednoho a krásnou prihravkou vyřešili tuto situaci a pro Stanislava Šálka bylo jednoduché uklidit míč do prázdné branky. Do konce zápasu nebyli již žádné větší šance, spíše byl zápas dohráván zbytečně moc agresivně. Domácí tak opět vyhráli a drží se v čele tabulky. V příštím zápase je čeká zápas na hřišti Dolního Dvořiště. Hrdějovice doma přivítají Dříteň.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Kysela (asistent trenéra): Hosté přijeli se snahou neprodat svou kůži lacino a to se jim zejména v prvním poločase dařilo. V osobních soubojích, vedených ,, po anglicku", byli často úspěšnější. Rychlost, kombinace a množství šancí byly více na naší straně. Jednoznačné výtězství se nerodilo snadno, ale ve výsledku bylo zasloužené.

TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Z mé strany se mi zápas moc nepovedl, ale když bych měl hodnotit tým, tak bylo na nás vidět, že chceme. Každý bojoval a makal. Škoda, ze jsme se nevyvarovali zbytečných chyb, které domácí nedělali. Určitě to ale byla zkušenost do dalších zápasů.



Sestavy


FC Velešín
J. Kothánek [-] - J. Zatloukal [-] , J. Šváb [-] , F. Zimek [-] (83. M. Kejšar [-] ) , K. Zatloukal [-] - J. Rozkošný [-] (76. J. Smolík [-] ) , P. Fišer [-] , F. Rozkošný [-] (85. P. Škuta [-] ) , T. Pomije [-] - J. Grznárik [-] (67. T. Semerád [-] ) , S. Šálek [-] (81. M. Vlačuha [-] ) -

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Dlouhý [-] - M. Miklík [-] , M. Hrdlička [-] , J. Turek [-] (75. L. Kučera [-] ) , M. Studnička [-] , J. Pimpara [-] , J. Suchan [-] (66. F. Stráský [-] ) , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , J. Fajtl [-] , L. Bohatý [-] (79. P. Pimienta [-] )

ŽK: 54. J. Suchan , 74. J. Turek .
Hráči zápasu: J. Šváb , J. Rozkošný .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Žurek Roman - HLADÍK Pavel, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Adam Kvasnička
Tip experta: výhra domácích

Velešín je jeden z favoritů soutěže, tři body zůstanou doma.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích