Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň doma nezaváhala


Branky


44. M. Pojer (p.) , 50. J. Klimeš , 52. J. Klimeš , 55. T. Smékal , 89. M. Kovařík - 60. B. Vogl , 62. P. Berounský
29

Dříteň v posledním kole prohrála v Netolicích a doma už podobný výpadek nechtěla připustit. Proti Malše Roudné B nakonec nastřílel pět branek a připsala si další výhru. Zápas domácí tým rozhodl během pěti minut na začátku druhého polčasu, kdy vstřelil tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krátce před přestávkou poslal domácí do vedení z penalty Miloš Pojer

Zápas pro diváka velice atraktivní nabídl úplně všechno, spousty branek, penaltu, spoustu šancí i vypjaté momenty.  První poločas patřil překvapivě spíše hostům. Ale nikdo z nich nedokázal proměnit žádnou ze svých šancí. Domácí se také dostali do několika šancí. Ale ani oni nemířili přesně. Až přišel závěr poločasu a po závaru před hostující zapískal rozhodčí penaltu. Tu bezpečně proměnil Miloš Pojer a poslal domácí do vedení 1:0. Tak i první poločas skončil a do kabin šla spokojenější domácí družina.

Střelecká pětiminutovka domácích rozhodla o osudu zápasu.

Do druhého poločasu už nastoupil domácí tým v mnohem lepším rozpoložení. A brzo se začal střílet branky. V 50. minutě se po krásné akci trefil domácí Jaroslav Klimeš a bylo to 2:0. O dvě minuty později se situace opakovala a Jaroslav Klimeš zvýšil už na 3:0. Divokou pětiminutovku dovršil Tomáš Smékal, který po další pohledné kombinaci zvyšoval na 4:0. Zdál ose, že je rozhodnuto, ale domácí ukolébaní vysokým náskokem nechali hosty dostat znovu do hry. Nejdříve po chybě na levé straně snížil Bohumil Vogl 4:1. Krátce na to domácí tým znovu chyboval na levé straně Petr Berounský snížil na 4:2. Poté se hra odehrávala bez výraznějších šancí mezi vápny. V posledních minutách hosté hru otevřeli a domácí se začali dostávat do dalších šancí. Ale jedinou z nich proměnil až Milan Kovařík, který završil vítězství domácích na 5:2. Domácí tak napravili nevydařené utkání z posledního venkovního zápasu a za týden je čekají venku Hrdějovice. Malše Roudné B přivítá doma favorita z Kaplice.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Smékal (hráč): Zápas nabídl asi všechno, spoustu šancí, branek i červené karty které byly po několika minutách stažené a dohrávalo se na obou stranách v 11. První poločas byli mírně lepší hosté, O půli jsem klukům v kabině něco řekl, že takhle to dál nejde a druhý poločas začal nejlépe jak mohl, během 5 minut 3 goly v síti Roudného a myslel jsem si že je vše rozhodnuté. Pote asi ukolébáni hrou a výsledkem jsme nechali hosty po totožných chybách na levé straně snížit na 4:2 a rázem bylo zase o co hrát. K incidentu ke kterému došlo se ani vyjadřovat nebudu, jen by si pan Rezek a pan Vogl měli šáhnout do svědomí a stydět se!




Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , Š. Parýzek [-] (71. L. Koudelka [-] ) , T. Smékal [-] , M. Kovařík [-] (63. O. Moudrý [-] ) , T. Kovařík [-] (90. J. Bláha [-] ) , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] , M. Kovařík [-] , M. Koudelka [-] , J. Klimeš [-] (89. J. Hromada [-] )

TJ Malše Roudné B
F. Janota [-] - J. Rezek [-] , D. Votava [-] (45. F. Šantrůček [-] ) , P. Berounský [-] , D. Kořínek [-] , M. Lerch [-] (55. R. Svoboda [-] ) , M. Vlk [-] , J. Lochman [-] , F. Budín [-] (52. L. Šolc [-] ) , D. Melichar [-] , M. Otepka [-] (55. B. Vogl [-] )

ŽK: 69. M. Strapáč , 89. M. Kovařík - 22. M. Lerch , 62. M. Otepka .
Hráči zápasu: M. Kovařík , P. Švejda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bezpalec Martin - STUDENÝ Josef, KNOTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Adam Kvasnička
Tip experta: výhra domácích

Roudné jsem ještě hrát neviděl, ale podle výsledků dávám jasné tři body pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích