0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice vezou tři body z venka


Branky


30

Domácí Malše roudné zatím moc bodů nemá a tak potřebovalo už vyhrát. To Hrdějovice zatím sbírají body hlavně doma a venku se jim tolik nedaří. Tentokrát se, ale hostům podařilo z venka dovézt všechny tři body. Domácí kromě ztráty bodů přišli i o zraněného brnakáře Jiřího Hošnu, který s otřesem mozku skončil v nemocnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Zapas začal aktivně na obou stranách, ale bez větších šancí. První větší šanci měl domácí Budil, který běžel sám na Nováka, kterému se pokusil udělat kličku, ale brankář Hrdějovic si to pohlidal a na dvakrát výborně zakročil a podržel svůj tým. Zápas měl vysoké tempo a hrálo se hodně nahoru dolu. Ke konci poločasu si hostující Miklík navedl balon na střed, obešel dva protihráče a prostrčil míč na nabíhajícího Bohatýho, který už to vypadalo, že pronikne do vápna, ale před vápnem ho zfauloval jeden z obránců a kopala se pouze standartní situace, ze které hosté nic nevymysleli. Úplně na konci poločasu se pro smůlu domácích srazil velmi dobře chytající Hošna s Ridvanem a musel s otřesem mozku do nemocnice. Protože domácí tým neměl náhradního brankáře, tak musel do branky zkušený Libor Šolc. V prvním poločase tedy branka nepadla a odcházelo se do kabin za stavu 0:0

O výhře hostů rozhodl Miroslav Studnička

Úvod druhého poločasu vyšel hostům z Hrdějovic výborně. Martin Miklík poslal z pravé strany přesný centr a obránce Miroslav Studnička uklidil hlavou míč do sítě 0:1. Poté se hrál opět vyrovnaný fotbal nahoru dolu. Ale bez nějakých výraznějších šancí. Ta přišla v 65. minutě, kdy Martin Miklík udržel míč mezi dvěmi obránci a přihrál vedle sebe nabíhajícímu Miroslavu Studičkovi, který vypálil a po nejistem zákroku Šolce míč skončil v síti 0:2. Poté se snažilo Roudné hodně tlačit dopředu a hodně využívali k rozehrávce brankáře Šolce, ale bez větších šancí. Naopak velmi dobře hrající Suchan nacházel skulinky v Roudenské obraně, ale k další brance to už nevedlo. Hrdějovice už zápas zkušeně pohlídali a vezou z venkovního zápasu tři body. V Dalším kole jedou Hrdějovice opět ven, tentokrát je čeká těžky zápas s vedoucím Velešínem. Malše Roudné B čeká venku Dříteň.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Již v kabině jsme si řekli, co chceme hrát a také jsme již nechtěli opakovat výkon z minulého kola. Hráli jsme dobře od zadu a dokázali jsme dobře kombinovat. Hodně nám pomáhalo útočné duo, které vždy udrželo balon v přesile a dokázali dobře přihrát. Hráli jsme jako tým a doufám, že takto to bude furt.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] (46. L. Šolc [-] ) - O. Vrábek [-] (62. F. Šantrůček [-] ) , D. Melichar [-] , J. Rezek [-] , F. Budín [-] , D. Votava [-] (75. B. Vogl [-] ) , M. Tibitanzl [-] , D. Kořínek [-] (62. R. Svoboda [-] ) , M. Lerch [-] , R. Hřib [-] (65. S. Kubeš [-] ) , J. Lochman [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Miklík [-] , J. Turek [-] , M. Studnička [-] (75. P. Pimienta [-] ) , J. Pimpara [-] , J. Suchan [-] , P. Kukačka [-] , J. Fajtl [-] , L. Bohatý [-] , Z. Filípek [-] , M. Ridvan [-] (58. F. Stráský [-] )

ŽK: 88. S. Kubeš - 37. J. Suchan , 41. M. Miklík .
Hráči zápasu: M. Miklík , M. Studnička , J. Suchan .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - ERNST Martin, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jan Krenauer
Tip experta: výhra hostů

Nevím, co se děje v Roudném, ale takové výsledky nepamatuji. Asi nejsou hráči jako všude okolo. Tipuji tedy Hrdějovice, že s těsným výsledkem vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích