Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 14:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakub Varyš hattrickem sestřelil Dříteň


Branky


30

Utkání dvou ofenzivních týmů čekal diváky v Netolicích. A předpoklady se potvrdily, ofenzivní souboj vyhrál domácí celek, který táhl autor hattricku Jakub Varyš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Netolicím

Zápas začal výborně pro domácí Netolice. Už ve 4. minutě se výborně uvolnil Jakub Varyš a nádhernou střelou z vápna poslal domácí do vedení 1:0. Hosté, ale rychle odpověděli. O čtyry minuty později vyrovnal Jaroslav Klimeš 1:1. To, ale byla od hostů ojedinělá akce a dále byl jasně lepším týmem domácí celek. Vedení si domácí tým vzal rychle zpět. Z rychlého brejku vrátil domácím vedení zkušený střelec Václav Vlášek 2:1. Domácí tým měl zápas pod kontrolou a vytvářel si další šance, ale žádnou z nich nebyl schopen proměnit. A tak přišel trest. K přímému kopu se postavil hostující kanonýr Tomáš Smékal a krásnou střelou vyrovnal na 2:2. Zdálo se, že remízou první poločas skončí. Ale těsně před odchodem do kabin poslal domácí do vedení svou druhou brankou Jakub Varyš 3:2. Krásný poločas nakonec dopadl lépe pro domácí tým.

Domácí celek si vedení pohlídal

Druhý poločas se čekalo, že hosté více zaberou a zabojují o body. Ale k ničemu takovému nedošlo. Chvíli po nástupu z kabin si hostující brankář Lébl srazil střelu Jiřího Pivoňky z nulového úhlu a bylo po zápase 4:2. Netolice si zkušeně zápas hlídali a hostům se vůbec herně nedařilo. Domácí celek nakonec ještě jednu branku přidal. Jakub Varyš se dostal do samostatného úniku na hostujícího brankáře a chladnokrevně zakončil 5:2 a hattrick pro domácí útočníka. Výsledkem 5:2 zápas skončil, domácí tým zaslouženě vyhrál. Hostující tým tentokrát nepředvedl dobrý výkon a za týden to bude chtít napravit doma, proti Malše Roudné B. Domácí tým doma opět vyhrál a za týden ho čeká venkovní zápas na hřišti Kaplice.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Utkání začalo krásným gólem Jakuba Varyše, který se trefil z dálky nádherně levou nohou do šibenice. Bohužel vzápětí se trefili i hosté a rázem bylo vyrovnáno. Tento gól byl asi jediným špatným momentem naší obrany, která jinak hrála po celý zápas spolehlivě. Zápas jsme měli celé utkání pod kontrolou a přinutili soupeři náš ofenzivní herní styl. Nyní se připravíme na těžké utkání v Kaplici. Jsem rád, že se trefil neúnavný Jiří Pivoňka, který se pomalu vrací zpět do své formy po těžkém zranění kotníku. Ve středu pole odehrál výborné utkání Tomáš Konvička společně s Mírou Balouškem, střelecky se zaskvěl Jakub Varyš, v obraně zahráli dobře Honza Lukáš a Standa Šulc. Za hosty odehrál dobré utkání Tomáš Smékal, který byl občas k nezastavení a v útoku Jarda Klimeš.

TJ Dříteň
Tomáš Smékal (hráč): Od prvni do posledni minuty krom asi 10 minut jsme tahali za kratsi konec, souper byl lepsi ve vsech smerech a vyhrat si zaslouzil, neplnili jsme to co jsme si rekli a kupili jedni chybu za druhou, souperi gratuluji k zaslouzene vyhre a my se soustredime na dalsi utkani ktere musime bezpodminecne vyhrat



Sestavy


1. FC Netolice
P. Šanda [-] - V. Vlášek [-] (67. F. Rokůsek [-] ) , T. Konvička [-] , S. Šulc [-] , J. Varyš [-] , D. Andres [-] , P. Fux [-] (74. M. Dvořák [-] ) , D. Hlavatý [-] , M. Baloušek [-] , J. Lukáš [-] , J. Pivoňka [-] (57. J. Urban [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , L. Koudelka [-] (67. F. Hošek [-] ) , Š. Parýzek [-] (22. M. Koudelka [-] ) , T. Smékal [-] , M. Werner [-] , M. Kovařík [-] , T. Kovařík [-] (81. J. Hromada [-] ) , M. Pojer [-] , M. Kovařík [-] (74. J. Bláha [-] ) , J. Klimeš [-] (84. P. Kolafa [-] )

ŽK: 16. J. Varyš , 33. T. Konvička - 42. T. Kovařík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BOČEK Petr - PICKA Pavel, MUZIKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jan Krenauer
Tip experta: remíza

Tady předpokládám vyrovnané utkání, ve kterém padne dva a více gólů na každé straně. Za hosty se prosadí minimálně jednou Smékal, který je hodně aktivní.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích