Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hrdějovicích se zrodila remíza


Branky


32

Hrdějovice jsou zatím doma stoprocentní, za to venku se jim vůbec nedaří. Ta samá situace, ale byla v táboře jejich soupeře z Netolic. I hráči Netolic dosáhli obou výher na domácí půdě. Takže oba soupeři měli po čtyrech kole stejný počet bodů a ten zůstal i po jejich vzájemném zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl lépe pro domácí

Netolice chtěli venku konečně bodovat, ale začátek jim nevyšel. Hned ve 3. minutě se prosadil krásnou střelou pod břevno Jan Suchan po chybě hostujícího Šulce 1:0. O chvíli později mohl skóre srovnat Varyš, ale bránu ve slibné pozici netrefil. Hrdejovice hráli jednoduchý nakopávaný fotbal, který jim vycházel. Ve 24. minutě vytáhl hostující brankář Plojhar výborný zákrok po střele z přímého kopu a udržel Netolice v zápase. Poté opět nádherně střílel Suchan, ale jeho střela se otřela jen o horní tyč. Ve 44.minute se dostal do úniku nab ránu Miroslav Studnička a chladnokrevně překonal brankáře hostů 2:0. První poločas vyzněl lépe, pro domácí.

Hosté Brankami Varyše a Konvičky vybojovali bod

Do druhého poločase se hosté pokusili se zápasem ejště něco udělat a podařilo se jim to. V 55.minute udělal domácí brankář Novák chybu když napalil míč do napadajíciho Reindla a k míči se dostal Jakub Varyš, který už měl snadnou pozici 2:1. Netolice se snažili o vyrovnávací gól a v jejich obraně se tvořila okénka když 2x po sobě šel sám Miklik na Plojhara, ale ani jednou branku netrefil. A tak přišel pro domácí trest, když se po centru Balouška trefil hlavou Tomáš Konvička a vyrovnal na 2:2. Pět minut před koncem mohl završit obrat David Reindl, ale samostatný únik zakončil mimo tři tyče. Nakonec misku vah mohli na sovu stranu převážit domácí v posledních minutách zápasu. Ale ve vyložené šanci domácích podržel Netolice opět výborným zákrokem brankář Plojhar. Pro domácí první ztráta na domácím hřišti, pro hostující Netolice první bod z venku. V Dalším kole Netolice přivítají na svém hřišti Dříteň. Hrdějovice čeká zápas na hřišti Malše Roudné.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Do zápasu jsme nevstoupili špatně, ale postupem času nám nějak docházel elán a chuť pro hru. Začátek druhého poločasu z mého pohledu nebyl špatný, ale bohužel postupem času sme hráli hůře a nechali soupeře zbytečně moc kombinovat. Můžou nás mrzet mé neproměněné šance a za remízu můžeme být ještě rádi




Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Miklík [-] , J. Turek [-] , M. Studnička [-] (85. M. Hrdlička [-] ) , J. Pimpara [-] (73. F. Stráský [-] ) , J. Suchan [-] (68. M. Ridvan [-] ) , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , M. Kotlas [-] (52. Z. Filípek [-] ) , L. Bohatý [-] , L. Kučera [-] (35. J. Fajtl [-] )

1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - D. Reindl [-] , T. Konvička [-] , S. Šulc [-] , J. Varyš [-] , J. Urban [-] (68. F. Rokůsek [-] ) , D. Andres [-] , P. Fux [-] (75. M. Dvořák [-] ) , D. Hlavatý [-] , M. Baloušek [-] , J. Lukáš [-]

ŽK: 50. T. Konvička , 54. S. Šulc .
Hráči zápasu: L. Bohatý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Frček Filip - MRÁZ Marek, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Netolice mají letos silné mužstvo, sazím proto na ně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů