5:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 14:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Roudného prohrála v Netolicích


Branky


22. J. Varyš , 27. P. Fux , 29. J. Pivoňka , 39. J. Urban , 47. P. Fux - 35. L. Šolc , 90. F. Budín
32

Netolice mají za sebou dvě venkovní porážky a tak nechtěli připustit další ztrátu bodů, a už vůbec ne na domácím hřišti. V úvodu zápasu se sice domácí na hřišti hledali, ale po první brance už na hřišti vládl jen domácí celek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes rozpačitý začátek vyzněl poločas jednoznačně pro Netolice

Začátek patřil překvapivě hostům. Ihned v úvodu šel sám na domácího gólmana zkušený Libor Šolc, ale Tomáš Plojhar ho ve veliké šanci vychytal a podržel domácí tým. Poté se domácí už začali dostávat více do hry a hrálo se pod jejich taktovkou . První branka přišla ve 22. minutě, kdy se prosadil svou čtvrtou soutěžní brankou za Netolice Jakub Varyš 1:0.. Ve 27.minutě dostal Pavel Fux krásnou přihrávku od zkušeného Miroslava Balouška a v souboji s brankářem Hošnou si poradil na výbornou 2:0. Po půlhodině hry vymyslel domácí dispečer Baloušek další krásnou nahrávku. Jakub Varyš na ni ještě před brankkou nedosáhl, ale na zadní tyči dobře zavíral situaci Jiří Pivoňka a zvýšil už na 3:0 pro domácí Netolice. Pak se dostali ke slovu hosté.  Dlouhý nákop brankáře Hošny prodloužil nešťastně za sebe jeden z domácích obránců a zkušený Libor Šolc už podruhé nezaváhal a po přehození brankáře Plojhara snížil na 3:1. Chvilku před odchodem do kabin byl faulovan Daniel Andres a k trestnému kopu se postavil dělostřelec Jiří Urban. Jeho tvrdá rána po zemi skončila v síťi Jiřího Hošny 4:1. Výborný první poločas pro domácí, naopak pro hosty poločas hrůzy. 

 

Další branku přidal Fux,za hosty korigoval na konci Budín

Do druhého poločasu nastoupil hostující celek s odhodláním s výsledkem ještě něco udělat. Ale už po dvou minutách jim vítr z plachet vzal Pavel Fux, který si našel centr z křídelních prostorů a zvýšil na 5:1. V těchto chvílích bylo o výsledku rozhodnuto a zdálo se, že se zápas v klidu dohraje. Bohužel pro domácí přišla úplně zbytečná červená karta. To když v 62 minutě oslabil tým zbytečným oplácením střídající mladík Meindl a hlavní rozhodčí vytáhl po zásluze červenou kartu. Červená karta ovlivnila druhý poločas a Roudné se dostávalo více na polovinu Netolic a zlobilo domácí oslabenou družinu. Branky se, ale hostující tým dočkal až v úplném závěru. To když po špatné přihrávce Urbana šel sám na gólmana domácích Filip Budín a střelou okolo Plojhara uzavřel na konečných 5:2. Domácí tým zabral a v dalším kole jede na hřiště Hrdějovic. Roudné jede znovu ven, tentokrát je čeká souboj ve Velešíně.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Úvod zápasu překvapivě vyzněl pro hostující tým. Nestárnoucí Libor Šolc šel dokonce sám na brankáře po špatně zahraném ofsajd systému, ale T. Plojhar nezpanikařil a důležitým zákrokem podržel svůj tým. Zápas se obrátil na naší stranu až po dobrém napadání J. Varyše, který vypíchl míč obránci, obešel brankáře a zakončil do prázdné brány. V tu chvíli jsme měli zápas pod kontrolou a do poločasu jsme vsítili po krásných akcích ještě tři branky. Ve druhém poločase jsme pokračovali v útočné hře, než nás v 60. minutě oslabil R. Meindl, který nesmyslně oplácel soupeři a rozhodčí ho po zásluze vyloučil. Zápas poté spadl do průměru a my jsme se zaměřili spíše na bránění. Nakonec musím kluky pochválit, že zápas odmakali až do konce. Výborně zahráli autor dvou gólů P. Fux a J. Urban.

TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): Rozhodl první poločas, nic se nám nedařilo. Netolickým gratuluji. Musíme zvednout hlavy a připravit se na Velešín.



Sestavy


1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - J. Skála [-] (85. F. Rokůsek [-] ) , T. Konvička [-] (46. D. Hlavatý [-] ) , S. Šulc [-] , J. Pivoňka [-] (46. R. Meindl [-] ) , J. Varyš [-] , J. Urban [-] , D. Andres [-] , P. Fux [-] , M. Baloušek [-] (54. M. Dvořák [-] ) , J. Lukáš [-]

TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - L. Šolc [-] (46. J. Vopelka [-] ) , D. Melichar [-] , F. Budín [-] , O. Vrábek [-] , J. Rezek [-] (39. R. Svoboda [-] ) , B. Vogl [-] (58. F. Šantrůček [-] ) , D. Votava [-] , M. Tibitanzl [-] , M. Lerch [-] , J. Lochman [-]

ŽK: 60. R. Meindl - 39. J. Lochman . ČK: 62. R. Meindl .
Hráči zápasu: J. Urban , P. Fux .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - KOVAŘÍK Zdeněk, MUZIKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Martin Miklík
Tip experta: remíza

Zde tipuji remízu, ale bude se na co koukat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích