3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín doma zdolal Netolice


Branky


28. J. Zatloukal , 48. P. Fišer , 82. D. Hlavatý (vl.) - 13. D. Andres , 60. D. Andres
36

Velešín v minulém kole vyhrál na hřišti Frymburka a venkovní body chtěl potvrdit doma proti Netolicům. Ty naopak čekal druhý venkovní zápas v řadě. Před týdnem neuspěl tým Netolic na hřišti Boršova nad Vltavou a napodruhé chtěli Netolice nějaké body přivézt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Daniel Andres poslal hosty do vedení, do přestávky srovnal Jakub Zatloukal

Domácím chyběl kvůli červené kartě kapitán Tomáš Pomije. Hostům chyběl kromě zraněného Pavla Jirkovského i útočník David Reindl. Začátek vyšel lépe hostům z Netolic. Ve 13 minutě se dostal ke střele Varyš, jeho zakončení zablokovali domácí obránci, míč se odrazil jen na velké vápno a tam byl připravený Daniel Andres a krásnou střelou k tyči poslal Netolice do vedení 0:1. Domácí tým odpověděl ve 28. minutě, kdy se ke střele ve vápně dostal Jakub Zatloukal a vyrovnal na 1:1.
Ve 34 minutě hosté kopali přímý kop a míč skončil jen na tyči hostujícího gólmana Plojhara. Břevno zvonilo i za domácím brankářem, po hezkém uvolnění a následné střele Jakuba Varyše. Ve 40 minutě se dostali domácí do velké šance po nevydařeném odkopu hostujícího stopera. F. Rozkošný šel sám na golmana Plojhara, ale ten ho ve veliké šanci vychytal a hosty podržel. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Zápas rozhodla vlastní branka hostujícího Hlavatého

Druhý poločas začal lépe pro domácí. Hned po příchodu z kabin jejich další velkou šanci vychytal opět brankář Plojhar, který vyrazil tvrdou střelu mimo své tyče. Bohužel pro hosty, hned za minutu se krásně trefil do pravé šibenice Petr Fišer a domácí šli do vedení 2:1. Pak mohl srovnat Varyš, když šel sám na gólmana ale hodil si míč příliš do strany a domací hráč Varyše doběhl. Pak se domácí dostali do další velké šance, ale Netolice znovu podržel Plojhar a střelu domácích zlikvidoval dalším dobrým zákrokem.  A tak přišel pro domácí trest. V 60 minutě po nedorozumění domácího brankáře a stopera se míč po špatném odkopu domácího obránce dostal jen na velké vápno a tam stál opět Daniel Andres pro kterého nebyl problém uklidit míč do prázdné branky. Neštastný moment přišel pro hosty 82. minutě, kdy po přízemním centru ze strany si na penaltě srazil míč do vlastní brány Hlavatý. Na konci se hosté rvali aspoň o bod ,ale po hlavičce Meindla předvedl dobrý zákrok Kothánek v brance Velešína. V 90 minutě po rohu Balouška se dostal k hlavičce Lukáš, ale domácí stoper jeho hlavičku kolenem vytěsnil mimo tři tyče a tak zápas skončil výhrou domácích. Hosté hráli dobře a bod za remízu si určitě zasloužili. V dalším kole přivítají Netolice doma Malše Roudné B. Velešín jede na hřiště Zlaté Koruny.



Ohlasy k zápasu



1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Už druhé nepovedené utkání na hřišti soupeře. Zápas se mi hodnotí bohužel velice špatně. Místo, abychom domácí po prvním gólu dorazili a vedli 3:0, tak si zápas necháme otočit. Z pomocí chyby domácího brankáře se nám se štěstím podařilo vyrovnat, zápas jsme měli pod kontrolou, byli jsme lepší na míči, ale poté si během chvíle dáme vlastní branku, které předcházelo několik stále se opakujících chyb, které mě opravdu naštvaly. Poté jsme přidali a měli tři ložené šance, jenže nám nebylo přáno a tak opět jedeme domů bez zisku jediného bodu. Pokud nebudeme zvládat tyto zápasy, nemůžeme pomýšlet na lepší umístění. Každý si musí hrábnout do svého svědomí a začít u sebe! Gratuluji domácím k zisku tří bodů. Nejlepší hráči zápasu - za domácí Zatloukal, za náš tým Andres.



Sestavy


FC Velešín
J. Kothánek [-] - J. Zatloukal [-] , K. Zatloukal [-] , F. Zimek [-] , J. Šváb [-] (46. T. Jirský [-] ) - F. Rozkošný [-] (89. J. Smolík [-] ) , J. Rozkošný [-] , P. Fišer [-] , T. Semerád [-] (46. M. Špát [-] ) - J. Grznárik [-] , S. Šálek [-] (84. P. Pavlis [-] ) -

1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - T. Konvička [-] , S. Šulc [-] , J. Pivoňka [-] (68. J. Urban [-] ) , J. Varyš [-] , F. Rokůsek [-] (82. R. Meindl [-] ) , D. Andres [-] , P. Fux [-] (75. J. Skála [-] ) , M. Baloušek [-] , D. Hlavatý [-] , J. Lukáš [-]

ŽK: 56. P. Fišer , 86. J. Zatloukal .
Hráči zápasu: J. Zatloukal - D. Andres .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČAREK Martin - HUMR Ondřej, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Očekávám remízu a hodně gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích