Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 10:30

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastimil Bašta potvrdil roli střelce a poslal Nemanice do vedení. Do poločasu přišel neskutečný obrat


Branky


17

Nemanice se ujaly brzkého vedení díky brance Vlastimila Bašty. Domácí tato branka nakopla k lepšímu pohybu a do konce prvního poločasu se postarali o obrat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka v páté minutě utkání domácí nakopla k lepšímu výkonu

Planá nad Lužnicí přivítala ve 12.kole na domácí půdě nelehkého soupeře z Nemanic. Domácí se na zápas připravovali celý týden, jelikož o kvalitách soupeře vědí moc dobře, především na nejlepšího střelce Nemanic Vastimila Baštu. Právě zmiňovaný hráč, ale potvrdil roli střelce hned po úvodních pěti minutách hry kdy otevřel stav utkání a hosté šli brzy do vedení 0:1. Tato branka domácí rychle vrátila do hry a zvýšili svou aktivitu což za nedlouho přineslo své ovoce. Ve 12.minutě přesně trefil Tomáš Pösinger a srovnal na 1:1. Domácí až do poločasu nepolevovali ze své aktivní hry a soupeře poštěli do šancí jen málokdy. Nutno podotknout, že Planá měla v tomto zápase dávku štěstí, díky kterému jí do branky soupeře spadla každá střela. O obrat v zápase se postaral Jan Trčka svým prvním gólem v zápase 2:1. O dvě minuty později na něho navázal Jiří Pospíchal a zvyšoval již na 3:1 a s hosty bylo v tuto chvíli zle. Převaha byla jasně na straně domácích a ty dokázali ještě přidat čtvrtou branku před odchodem do šaten ve 43.minutě se prosadil druhou brankou opět Jan Trčka 4:1 

Nemanice hrozily ze standartních situacích, ale štěstí jim dnes nepřálo

Do druhé poločasu se očekával od Nemanic veliký tlak a snaha o srovnání stavu zápasu. Domácí na to reagovali a zvolili obranou hru, díky právě útočné síle hostí. Nemanice hrozily především díky mnoha standartním situacím, ale bohužel jim dnes tyto akce ačkoliv jsou v jiných zápasech jejich velikou předností nevycházeli. Planá si ve druhém poločase díky své nepolevující aktivitě vytvořila několik šancí, ale jejich efektivita zakončení již nebyla tak důrazná jako v prvním poločase. Vedení se domácím díky pečlivé hře podařilo do konce zápasu již pohlídat a týmy další branku již nepřidali a proto si Planá odnáší duležité body do tabulky za vítězství 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Turek - trenér: Věděli jsme o síle Nemanic, víme jak hrají vzadu a jsou velice silní v útoku, především díky Baštovi. Brzká branka nás zaskočila, ale dokázali jsme se otřepat včas a zbytek poločasu patřil nám. Druhý poločas jsme zahráli dobře z obrany a vedení si pohlídali. Body do tabulky jsou pro nás cenné, potřebujeme je jako sůl !

SK Nemanice
Aleš Benkovský - hrající trenér: Naše venkovní zápasy to je už ostuda,co my předvádíme,dostáváme hrozne laciné góly, musíme se omluvit fanouškům, kteří za námi jezdi celý podzim na venkovní zápasy a my nejsme schopni uhrát bod. My prostě jakmile opustíme Nemanice tak nebráníme jako tým, neútočíme jako tým. Věřím, že v domácím zápase se zase zvedneme a aspoň obracenou bilanci doma udržíme.



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
J. Hnilička [-] - J. Trčka [-] (88. T. Štiak [-] ) , O. Roztočil [-] (83. F. Drtina [-] ) , O. Hofbauer [-] , J. Přibyl [-] , T. Pösinger [-] , J. Pospíchal [-] , Z. Handrejch [-] , M. Janovský [-] , J. Polišenský [-] , L. Anděl [-]

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - J. Hucek [-] , A. Benkovský [-] , M. Strnad [-] , P. Vesecký [-] (46. J. Sulek [-] ) , L. Kisvetr [-] - M. Novotný [-] (74. M. Zozuliak [-] ) , J. Lukáš [-] - V. Čapek [-] , V. Bašta [-] - F. Rein [-]

Hráči zápasu: O. Roztočil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Náprava Miroslav - VALEŠ Radek, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 09:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 15:05
Tomáš Peřina

Expert: Redakce fotbalunas
Tip experta: remíza

Uvidíme v jaké sestavě nastoupí Nemanice. Možná remíza.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 22:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 18:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 16:50

Tip: výhra domácích

Nemanice venku moc neumí. Věřím, že Planá naváže na poslední dobré výsledky a tři body zůstanou doma.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 12:18
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 21:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 18:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 06:40

Tip: výhra domácích