3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Ševětíne rozhodla pětiminutovka ve druhé poločase


Branky


19

V Ševětíne se odehrálo vyrovnané utkání 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bernartice nedokázaly využít převahu v prvním poločase

Ševětín v 9.kole přivítal na domácím hřišti Bernartice a jednalo se o velmi hezký a vyrovnaný zápas. Domácí v prvním dějství nastoupili se dvěma hráči ve věku šestnácti let, tedy z mladšího dorostu. Bernartice v prvním poločasu získávaly větší herní převahu, díky malému pohybu domácích hráčů a díky tomu si vytvářeli šance. Hráli útočnější a otevřenější fotbal, ale jejich akce bohužel branku nepřinesli. Za tyto neproměněné šance byli ihned po přestávce tvrdě potrestáni. 

Pětiminutovka z říše snů a bylo po zápase

Do druhého poločasu nasadili domácí ještě o jednoho dorostence více a hra se rázem změnia. Záložná dvojice Radim a Petr Novotný vytvářeli hru a zároveň se podíleli na pětiminutovce snů pro domácí a naopak pět minut hrůzy ze strany hostí. Gólový účet načal Petr Novotný v 50.minutě 1:0. O minutu později navýšil stav zápasu Tomáš Hindy 2:0. V 56.minutě se ujal míče Radim Novotný a dokonal ppětiminutovku z říše snů 3:0. Bernartice nezvládly úvod druhého poločasu a o výsedku bylo v podstatě rozhodnuto. Hra domácích byla rozhodně aktivnější oproti prvnímu dějství a srovnala se s Bernarticemi. Domácí si již stav utkání kontrolovali a dopustili se jedné chyby v 76.minutě kterou potrestal Rakovan a snížil na 3:1. Ševětín už další příležitost na snížení stavu zápasu nepřipustil a připisuje si vítězství 3:1 



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Klimek - trenér: První poločas se nám příliš nedař, chybě nám pohyb. Druhý už by o mnoho lepší, nasadili jsme mladé dorostence a ty předvedli skvělý výkon, rozhodně z nich mám radost. Zároveň jsem pyšný i na starší zkušenější hráče, kteří jim k těmto výkonům pomáhají svou motivací, celému týmu děkuji.




Sestavy


SK Ševětín
L. Novotný [-] (90. J. Trnka [-] ) - T. Sedláček [-] , T. Hindy [-] (90. M. Kašper [-] ) , M. Granov [-] , L. Kupec [-] , L. Chovanec [-] (46. J. Kyrian [-] ) , R. Novotný [-] (86. T. Dychtl [-] ) , P. Novotný [-] , Z. Sváta [-] , M. Šachl [-] , J. Syrovátka [-] (46. J. Švejda [-] )

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Psohlavec [-] , J. Novák [-] , K. Trantina [-] , T. Češka [-] - J. Peterka [-] , D. Smrčina [-] , D. Kukrál [-] (46. T. Pěchota [-] ) - P. Kloboučník [-] , A. Rakovan [-] - A. Staněk [-] (81. V. Ťupa [-] )

ŽK: 84. M. Granov - 82. D. Smrčina .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kříž Karel - KOLLMANN Jaroslav, KABELE Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích