Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice zvládly derby na jedničku !


Branky


19

Favorit přijel do Nemanic pro tři body, aby udržel průběžné druhé místo v tabulce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra, spousta šancí a dvě branky

Derby ! To čekalo na diváky a týmy tuto sobotu, proti sobě totiž nastoupily celky Nemanice a Čtyři Dvory. Hosté přijeli v roli favorita a s jasným cílem zvítězit a udržet si druhou pozici v tabulce. Naopak naproti tomu domácí Nemanice nastoupili s cílem neinkasovat branku. K tomuto cíli jim měla pomoci změna v rozestavění. Zápas se rozjížděl velice pomalu. Oba týmy se snažili hrát kombinační hru a držet si převahu na míči. První branka na sebe nenechala ovšem dlouho čekat. Již ve 4.minutě se domácí ujali vedení když Novotný využil zaváhání brankáře 1:0. Čtyři Dvory po obsazeném gólu vyrovnali hru. Druhá branka přišla v polovině prvního poločasu kdy se prosadil znovu Novotný, ve 26.minutě Reina přenesl hru, Novotný si odstavil obránce a ocitl se tváří v tvář brankáři a krásným obloučkem přehodil brankáře 2:0. Hosté hrozili především ze střel ze střední vzdálenosti, ale mezi tyčemi stál připravený Polomčák, který si poradil i se šancemi z blízkosti. Do šaten se tak šlo za stavu 2:0. 

Ve druhém poločase se v aktivitě nepolevilo

Druhý poločas přinesl znovu velmi zajímavou podívanou a rychlý kombinační fotbal. Jediný rozdíl byl v tom, že domácí hráli ve větší pohodě díky dvoubrankovému náskoku. Ačkoliv se hosté snažili s výsledkem zápasu něco udělat, jejich naděje se pomalu rozplynula již po pěti minutách hry ve druhém poločase. V 50.minutě centroval Novotný a na míč si naběhl Čapek 3:0. Nemanice tak získaly pohodový náskok, který chtěli za každou cenu uhájit. Hosté se snažili o vypracování příležitosti ke zdramatizování zápasu, ale dnes jim přáno nebylo. O slovo se přihlásili znovu domácí. Po centru Bašty trefil havou přesně Zozuliak a výsledný stav zápasu byl dovršen, 4:0. Derby tak tentokrát vyznělo jednoznačně pro domácí a tak uvidíme co přinese odveta.



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Jan Sulek - hrající trenér: My jsme chtěli vyhrát za každou cenu,zda vyhrajeme 1:0 nebo tak jak to dopadlo, to nám před zápasem bylo naprosto jedno. Vyztužili jsme obrannou řadu a malinko pozměnili posty některým hráčům. Nechá se říci, že to fungovalo a výsledek nám to potvrzuje. Co se výkonu kluků týče, vyzdvihl bych Novotného, který měl dnes chuť a vybejkoval se ke skvělému výkonu. Dále budu v kabině chválit Ondřeje Jelínka – středopolaře, který dnes oběhal zápas ještě za pár dalších kluků a jisto jistě chvála padne i na obranou řadu, kterou podržel důležitými zákroky skvěle chytající Pepíno Polomčáků. Muži zápasu: Miroslav Novotný – levý záložník Ondřej Jelínek – střední defenzivní záložník Josef Polomčák - brankář

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Tomáš Vajo - hráč: Zápas jsme začali špatně, když jsme hned po pár minutách hry inkasovali. V prvním poločase se nám branka nepodařila dát a ve druhém jsme si šanci snad ani nepřipravili. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - J. Křiváček [-] , L. Kisvetr [-] , M. Strnad [-] , J. Sulek [-] - J. Lukáš [-] , M. Novotný [-] (78. P. Vesecký [-] ) , F. Rein [-] (69. M. Zozuliak [-] ) , O. Jelínek [-] - V. Bašta [-] , V. Čapek [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
R. Vosejpka [-] - T. Pecha [-] , R. Bíba [-] , M. Matušek [-] (71. Z. Svoboda [-] ) , P. Janeček [-] , P. Váňa [-] , F. Král [-] (48. D. Maruška [-] ) , T. Tengl [-] , T. Vajo [-] , L. Nečekal [-] (78. J. Řepa [-] ) , D. Sobolík [-]

ŽK: 61. V. Bašta - 47. T. Pecha .
Hráči zápasu: J. Polomčák , O. Jelínek , M. Novotný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - PRŮCHOVÁ Nikola, KOCINA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Tengl
Tip experta: výhra hostů

Doufám, že přijde hodně diváků na derby. Domácí doma moc neprohrávají a bude to těžké utkání. Věřím, že to opět zvládneme a 3:1 vyhrajeme. Myslím si, že za nás dají góly Nečekal, Jany a Máňa svoji typickou Lopatou (smích)

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza