Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 10:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov nadělil Plané na domácí půdě pět branek


Branky


22

Plané se na domácím trávníku nedaří a smůla se jí i nadále drží

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chýnov potrestal hned první ztrátu míče

Planá nad Lužnicí se v této sezoně potýká s nepříliš příjemnou záležitostí. Na domácím hřišti se jí nedaří předvádět ty nejlepší výkony. Ačkoliv se tým na tuto neříjemnost soustředí, dnes se znovu opakovala. Na trávník v Plané zavítal Chýnov a trestal gólem každou chybu, která na hřišti vznikla. Domácí začali aktivněji s opravdu mírnou převahou na míči. Chýnov potrestal hned první chybu po ztrátě míče kdy otevřel stav utkání Hruška 0:1. Hosté zvolili jednoduchou hru, která jim proti nejistému týmu domácích seděla. Do šaten se tak slo za stavu 0:1.

Dva góly ve dvou minutách a bylo po zápase

Smůla se domácím lepila na paty i ve druhém dějství do kterého ovšem vstoupili lépe. Stav utkání sroval v 53.minutě Trčka 1:1. Poté už dopláceli na své chyby, které Chýnov nekompromisně trestal. Nejprve na vyrovnání odpověděl v 56.minutě Prášek a na něj navázal v 57.minutě Stiller. Oba jdoucí góly za sebou padli po herních chybách domácích. Hra se poté odehrávala ve stejném duchu, domácí se snažili hrát kombinačně a aktivně, ale míč vždy ztratili a nedokázali své útoky přetavit ve více šancí. Jednu a poslední gólovou šanci využil opět Trčka a snížil tak na 2:3. To bylo ze strany Plané vše. Chýnov díky své jednoduché hře znovu těžil. Nejprve Doubrava zvýšil v 75.minutě a na něj o deset minut později navázal druhým gólem v zápase Prášek 2:5. Tímto výsledkem zápas také skončil a pro domácí je to další nepříjemny výsledek. 



Ohlasy k zápasu



FC Chýnov
Michal Turek - trenér: Na domácím hřišti se nám v této sezoně příliš nedaří, vždy svou chybou ztratíme míč. Nejlépe dnes hrál Ondřej Hofbauer, který byl naprosto všude.



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
J. Hnilička [-] - M. Pěknic [-] , T. Pösinger [-] (80. P. Novotný [-] ) , J. Trčka [-] , J. Šmídmajer [-] , O. Hofbauer [-] , J. Pospíchal [-] , Z. Handrejch [-] , J. Polišenský [-] , L. Anděl [-] (72. V. Ubl [-] ) , F. Drtina [-]

FC Chýnov
J. Průša [-] - S. Mareš [-] , J. Petrů [-] , J. Doubrava [-] , M. Zítek [-] - T. Kučera [-] (46. F. Zadražil [-] ) , O. Mládek [-] (87. J. Hladík [-] ) , J. Prášek [-] (89. L. Havlík [-] ) , O. Strnad [-] (71. O. Hladík [-] ) , V. Hruška [-] - D. Štiller [-] -

ŽK: 65. O. Hofbauer , 71. J. Polišenský - 30. V. Hruška , 43. O. Strnad .
Hráči zápasu: O. Hofbauer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Peřina

Expert: Petr Vávra
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů