0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejrychlejší gól této sezony padl v Táboře a Dačice si odvážejí tři body


Branky


17

Smejkal vstřelil prozatím nejrychlejší branku této sezony

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledkově jednoznačné utkání, herně to už vypadalo jinak

Meteor Tábor na svém hřišti přivítal tým z Dačič. Do zápasu měli lepší vstup hosté, kdy prozatím nejrychlejší branku této sezony vstřelil již ve 3.minutě Smejkal 0:1. Gól jako by hosty doslova uspal, Tábor přidal ve své aktivitě a dlouhými nákopy si vytvářel vyložené šance, které nedokázal využít. Převahu měli domácí také ve vzduchu a to díky urostlejším hráčům. Tento výškový rozdíl byl i deficitem při útoku Dačic. Domácí si vytvářeli šance a ve vápně to opravdu hořelo, hosté hasili jejich situace doslova za minutu dvanáct. Bohužel k neštěstí domácích a ke štěstí hostí této převahy nevyužili a do šaten se šlo za stavu 0:1

Druhý poločas kopií toho prvního, štěstí měl jen jeden tým

Do druhého poločasu vletěli Dačice jako jiný tým. Snažili se o kombinační fotbal, který dokonale ovládají a díky tomu jsou schopni si vytvořit tlak. To se jim také podařilo, ale příležitost nevyužili. Ovšem obrázek prvního poločasu se opakoval, hostům nevycházela taktika a domácí znovu začali nakopávat dlouhé míče a přehrávat soupeře. Tábor tlačil svého soupeře jak to jen šlo, ale hráči pálili jednu vyloženou šanci za druhou. Nutno podotknout, že konečný výsledek, který je opravdu jednoznačný, neodpovídá hře kterou diváci mohli vidět. Dačický brankář Cettl podržel svůj ve všech vyložených šancí a nepustil za svá záda ani jednu branku, pro Dačice je to nula po dlouhé době. Tábor v závěru více otevřel hru a hosté se dostali do dvou brejkových situací, které zakončili přesně. Nejprve v 88.minutě utekl Hric a zvýšil na 0:2. Pouhé dvě minuty po něm se o citl ve stejné situaci Šimánek a přidal gól na 0:3. Dačice tak získali cenný skalp a štěstí stálo na jejich straně. 



Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Jan Beneš: Domácí nás přehráli, nedařil se nám náš kombinační fotbal, ale dokázali jsme z minima využít maximum. Tábor měl hodně vyložených šancí, ale buď je zahodil, nebo nás podržel Cettl, čímž bych ho také vybral jako nejlepšího hráče. Oživení také přinesl Hric do druhého poločasu. Po dlouhé době se nám podařilo vyhrát s nulou !



Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Bartáček [-] - J. Šedivý [-] , J. Pípal [-] , J. Svatek [-] , S. Färber [-] , M. Kolář [-] , V. Kollárik [-] , M. Kromka [-] (57. R. Ševčík [-] ) , F. Lorenc [-] (57. D. Švejda [-] ) , P. Maštalíř [-] (73. M. Löffler [-] ) , P. Janošík [-]

FK Dačice
T. Cettl [-] - R. Máša [-] (46. M. Krtek [-] ) , V. Kněžínek [-] , J. Chyška [-] - M. Šimánek [-] , Š. Smejkal [-] , J. Beneš [-] , J. Brtník [-] - F. Benda [-] (66. O. Beníček [-] ) , D. Točík [-] , O. Svoboda [-] (46. Š. Hric [-] )

ŽK: 84. J. Šedivý - 37. D. Točík , 60. M. Krtek .
Hráči zápasu: T. Cettl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ťupa Michal - TOUCHA Matěj, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Vajo
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza