Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimovo Ústí sestřelilo Nemanice v úplném závěru utkání


Branky


53. V. Říha , 75. P. Vilímek , 83. V. Říha , 84. J. Bartáček , 86. P. Sazma (p.) - 39. J. Sulek , 61. J. Polomčák
17

Oba týmy vstupovali do zápasu s cílem urvat body pro sebe, za každou cenu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatně zakončující domácí tým, nebo dobře nastavená obrana hostí ?

Za příznivého fotbalového počasí se k vzájemnému duelu dostavili dva celky, které v prvním kole shodně zvítězili bez obdržené branky. Síly domácího celku si byli hosté vědomi a svou taktiku tomu pžizpůsobili. Bohužel pro příznivce domácích šli do zápasu s cílem urvat bod a jak . . . ,to už bylo jedno i za cenu, že se na hřišti neodehraje žádné pohledné fotbalové klání. Tuto taktiku naplňovali od úvodních minut. Zataženi do obrané fáze čekali na šanci vysunout dva útočníky vystrčené do obrany domácích. Domácí obehrávali blok Nemanic zleva do prava a naopak. Rrychlými průnikovými přihrávkami se dostávali do zakončeních či slibně rozehraných útočných akcí. Ale během prvního poločasu se jim nedařilo buď správně nahrávky časovat či trefit branku ze slibné střelecké příležitosti. Nechá se říci, že domácím se nedařilo vstřelit branku nebo se dá pochválit hostující celek, že jeho obranné nastavení fungovalo dobře. Do kabin se ovšem nešlo za stavu 0:0 nýbrž za vedení hostů 0:1. A to díky brance Jana Sulka v 39', který uklidil nabídku Vlastimila Bašty, po tom co, Bašta na sebe návazal celou obranu domácích a předložil tutovku Sulkovi.

Druhý poločas v naprosto odlišné režii

Jó to druhý poločas, ten už byl diametrálně odlišný co se dění na hřišti týče. Něco málo přes 100 diváků si možná vynahradili nezáživný poločas první. Již V 53' domácí srovnali na 1:1. Stačilo k tomu, aby se Novotný na pozici levého záložníka nezapojil do obranné činnosti po přetažení hry domácích a domácí se dostali na koně. V 55' se zranil hostující Dubský a byl nucen vystřídat. Jelikož SK Nemanice díky zraněním z prvního kola či přípravných utkání přijeli s jedním náhradníkem a to byl brankář, došlo na střídání brankářů a naše jednička šla do pole jako útočník a náhradní brankář si odbyl premiéru v dresu SK Nemanice. Po třech minutách se prosadil práve brankář Josef Polomčák v pozici útočníka a po vysunutí Baštou vstřelil branku na 1:2. V tu chvíli jsme věřili v úspěch a minimálně toho vytouženého boda. V minutě 75 jsme ovšem inkasovali na 2:2 v přímého volného kopu a tato branka nás dle mého názoru dostala na kolena a naopak domácím vlila do svých myšlenek touhu zvítězit. Za vyrovnaného stavu jsme potřebovali vystřídat tak tři lidi, kteří se již po hřišti pouze plahočili - a to včetně mě přiznávám. Ještě jsme dvakrát zahrozili z protiútoků, ale jak už to bývá nedáš - dostaneš a domácí nás tedy v posledních minutách nešetřili. Naše obrana pod tíhou útoků v sedmi lidech vliven nefungují záloha hostů nedokázali již reagovat skoro nanic. Následkem toho byly obržené branky v minutách 83, 84, 86 a nebylo se o čem bavit.



Ohlasy k zápasu



SK Nemanice
Jan Sulek - hrající trenér: Domácí byli lepším týmem od první minuty a vyhrát si zasloužili. Kdybychom měli nějakou možnost prostřídat věřím, že bychom nějaký bod vzhledem k průběhu utkání urvali . Nejen neudělení žluté karty za likvidační zákrok na hostujícího Vlastimila Baštu a následné vyloučení domácího stopera ovlivnilo dění v druhé půlce utkání Sokolu Sezimovo Ústí a SK Nemanic . . .



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - P. Nikl [-] (58. V. Škarda [-] ) , V. Říha [-] , J. Mrúz [-] (78. J. Mrázek [-] ) , J. Škarda [-] , V. Hoffmann [-] , D. Novotný [-] (85. M. Kuldan [-] ) , J. Bartáček [-] , V. Podroužek [-] , P. Sazma [-] , P. Vilímek [-]

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - S. Dubský ml. [-] (58. P. Holý [-] ) , A. Benkovský [-] , J. Křiváček [-] , L. Kubát [-] , L. Kisvetr [-] , M. Strnad [-] - J. Lukáš [-] , J. Sulek [-] , M. Novotný [-] - V. Bašta [-]

ŽK: 52. P. Sazma , 63. J. Škarda , 76. V. Říha - 43. J. Lukáš , 89. M. Novotný .
Hráči zápasu: J. Polomčák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Toucha Matěj - ŤUPA Michal, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Vajo
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů