0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Junior uspěl na horké lhenické půdě


Branky


30

Lhenice tentokrát doma vyšly naprázdno, posvítil si na ně strakonický Junior, který dal zapomenout na minulou ztrátu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Report od Jiřího Cibulky (Junior Strakonice)

Hostům se zdařil vstup do utkání, kdy kombinovali po zemi a dostali domácí do defenzívy, což s sebou přineslo ohrožení branky domácích, a to v rozmezí jedné minuty ze dvou rohových kopů Boukalíkem. Na první si naběhl M.Kostka a jeho hlavičku golman stačil vyrazit na roh. Druhý rohový kop už Strakoničtí dokázali proměnit Ouškou - 0:1. V 26- minutě hosté měli výhodu přímého kopu z 20 metrů a Zušťákova střela skončila těsně nad břevnem. Hra byla stále v režii Junioru, ale branku moc neohrožoval, pouze pálil slepými. Domácí se dostali do nadějné brankové příležitosti až ve 38. min, ale Pořádkovu střelu se na poslední chvíli podařilo Ouškovi  zblokovat na rohový kop. Od této chvíle se hosté dostali pod tlak, ale domácí také branku neohrozili.

 

Druhý poločas začali domácí náporem, ale opět bez ohrožení branky. Po čtvrthodince se Strakonice z tlaku vymanily a podnikly dobrý protiútok, kdy si zakombinovaly po levé straně Bálek s Čapkem, následoval centr do vápna, který byl odvrácen a Němeček pohotově vrátil míč do sítě - 0:2. Poté následovala čtvrthodinka, kdy domácí více mluvili než hráli a také byli patřičně odměňováni žlutými kartami, což hostům zcelavyhovovalo. V 78. minutě se musel poprvé ukázat bravurním zákrokem Reiser, když dělovku mířenou k tyči vytěsnil na rohový kop. V 88. minutě se rozhodl Frček, že projde prostředkem mezi obránci, ale jeho pokus byl zastaven na vápně faulem. K trestnému kopu se postavil V.Šrámek a jeho střela šla těsně vedle. 

 

Report od Jana Bumby (SK Lhenice)

Lheničtí v domácí rozlučce s mistrovským podzimem, za pravého dušičkového počasí, poprvé na svém hřišti prohráli a také poprvé nevstřelili branku. V utkání se sousedem z popředí tabulky se proti soustředěné jeho obraně s výškovou převahou hůře prosazovali. Ta jim s přehledem sbírala vysoké míče, nepouštěla je do rychlých kontrů. V oboustranně bojovném a vcelku vyrovnaném zápase, v němž vyložené brankové příležitosti vznikaly skromněji, byl hostující tým gólově produktivnější na rozdíl od domácího, celkově lépe zvládl toto utkání a dovedl jej i k vítězství…

 

            Strakoničtí zaskočili Lhenické ofenzivním vstupem do zápasu, který také zúročili ve vedoucí branku. Zahrozili již ve 2.´, kdy střelecký Kostkův úder po rohovém kopu stačil stopér Kopf hlavou odvrátit. V 6.´, po opětném rohovém kopu, následoval střelecký úder další, který gólman Dvořák „vyškrábl“ opět na roh, z něhož dotřetice již gólově udeřilo. Ze závaru před brankou zamířil přesně Ouška a poslal svůj tým do vedení (0:1). V dalším hracím čase domácí vyrovnali hru, jejichž útočná snaha však povětšinou končila u hranice šestnáctky, kde se rozbíjela o pevný obranný val. Až v 17.´, při rozehrané standardce, se do gólové šance dostal Balica, ale v rozhodujícím momentu trefil balón nepřesně. Ve 29.´znovu Balica vyslal Pořádka, který naservíroval balón Ilievovi, jemuž snad jen krůček chyběl k tomu, aby jej poslal do sítě. Ve 30.´, po Mahákově faulu, provedli Strakoničtí trestný kop, co jen se štěstím nezapadl mezi tyče. Ve 38.´Lheničtí odpověděli útočnou akcí ve třech na dva se zakončovatelem Pořádkem, jehož střelu obrana odvrátila na rohový  kop. Po jeho provedení ze skrumáže před gólmanem Reiserem nejprve Pořádek a poté i Tůma nebezpečně vypálili, gólově se ale jejich střely neujaly. V samém závěru poločasu se zprava uvolnil lhenický Balica, projektil z jeho kopačky minul cíl, a tak hosté vstupovali do druhého dějství s jednogólovým náskokem.

 

            V jeho úvodu byla viditelná snaha stran domácího týmu po jeho smazání, ovšem bez žádoucího efektu. Naopak to byli hráči „Junioru“, co v 56.´ pořádně „zatopili“ lhenické obraně. Stopér Kopf ale obětavě „rybičkou“ odvrátil míč hlavou do bezpečí. V 61.´  řečněním nesoustředění Lheničtí,  za což sbírali i žluté karty, podruhé gólově inkasovali, a to po centru do velkého vápna, nedůrazném jeho odvrácení, zmocnění se odkopnutého balónu Němečkem za jeho razantního usměrnění do sítě (0:2). Strakoničtí si dvougólový náskok pozorně hlídali, přesto si domácí vypracovali příležitosti jej zkorigovat. V 63.´se po Mahákově prodloužení hlavou do jedné takové dostal Mrkvička, ale nepřesným zakončením ji nevyužil. V 67.´se po Tůmově „uličce“ v další ocitl Prenner, vyslal velice dobře mířenou střelu na gólmana Reisera, který ji skvěle vytěsnil, a v 77.´ Pořádek další s dobrými parametry, ta zase skončila beky zblokována. „Junior“  v závěru hrál to, co potřeboval. V 88.´ ojediněle individuálně pronikl jeho hráč Frček mezi obránce, u hranice šestnáctky byl zastaven nedovoleně, nařízený trestný kop ale jeho exekutor Šrámek poslal těsně vedle brankové konstrukce. I přes minutové prodloužení zůstával stav na ukazateli stále 0:2, a tak tým strakonického Junioru si na podzim jako jediný odvezl ze lhenického fotbalového stánku všechny body.

Stats

Rohy :    3 : 5

Střely na branku :  2 : 4



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): „Odehráli jsme se Strakonicemi vyrovnané, bojovné utkání, kde to bylo o maličkostech. Utkání se většinou rozhodují v pokutových územích a tam byl soupeř důraznější, při některých odrazech možná spíše šťastnější, ale každopádně dokázal dostat míč dvakrát do brány a my nikoli, ačkoliv jsme k tomu šance také měli. Hosté ukázali zkušenost, byli na míči fotbalovější, my jsme se k bezprostřednímu ohrožení branky moc nedostávali, ale to vlastně ani hosté, spíše se bojovalo uprostřed hřiště. Nemohu většině hráčů upřít snahu, bohužel nám v některých momentech chybí větší klid i kvalita. Co mě ale nejvíce překvapuje a čemu nerozumím, je naše nedisciplinovanost, (ne)ochota některých hráčů pracovat a obětovat se pro tým a kolektivní úspěch, přestože o tom každý týden mluvíme. Myslím, že to by měl být základ a pokud si to neuvědomíme...nebude to dobré. Řečmi ještě nikdo nikdy nic neuhrál.“

FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka (vedoucí): Zaslouženě jsme si ze Lhenického hřiště odvezli tři body. Domácím jsme tak doma uštědřili první porážku a také prvně nevstřelili doma branku.



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Kiš [-] , L. Kopf [-] (64. P. Prenner [-] ) , T. Tůma [-] , D. Kiš [-] - T. Balica [-] , J. Beran [-] , J. Málek [-] (64. D. Lukač [-] ) , M. Mahák [-] (78. D. Trojan [-] ) - R. Iliev [-] (62. J. Mrkvička [-] ) , R. Pořádek [-]

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - D. Bálek [-] , M. Boukalík [-] , M. Kostka [-] , M. Šrámek [-] , M. Čapek [-] , J. Máška [-] (88. L. Lízal [-] ) , V. Šrámek [-] , J. Ouška [-] (80. T. Beran [-] ) , L. Němeček [-] , J. Zušťák [-] (46. F. Frček [-] )

ŽK: 30. J. Málek , 53. M. Mahák , 60. R. Iliev , 78. D. Kiš , 82. R. Pořádek - 16. M. Kostka , 67. J. Máška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vítek Miroslav - FORMÁNEK Luboš, ŘEHOŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 15:18

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 11:27

Tip: remíza