K. Ryšánek 62. (p.)
1:2
(0:2)
35. R. Lengyel (p.)
44. J. Carda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 10:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá ukořistila první výhru v Prachaticích, trefil se Lengyel


Branky


62. K. Ryšánek (p.) - 35. R. Lengyel (p.) , 44. J. Carda
32

V Prachaticích se utkaly celky, které patřily před startem dle prognóz do popředí tabulky. Jenomže po osmém zápase se krčily na poslední a předposlední příčce. Souboj o to, kdo získá sebevědomí, vyhráli Plánští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Planá
Jan Pintér (hráč, trenér): "Do utkání jsme nevstoupili úplně dobře, domácí byli prvních 20 minut lepší na balonu a hrálo se převážně na naší polovině. Bohužel pro domácí bez nějaké výraznější šance, domácí hrozili převážně při střelách ze střední vzdálenosti a z rohových kopů, kterých kopali za celý zápas snad 15-20. Nicméně po tlaku domácích jsme se oklepali a získali větší čas na balonu, z čehož plynula penalta, kdy si Šteyer obhodil stopera, už za ním byl a ten ho zezadu při snaze hrát balon prostě trefil. Domácí se rozčilovali, ale za mě osobně jasná penalta, no a ve 45. minutě po standardce jsme přidali druhý gól do šatny. Domácí do druhé půle vstoupili jako do prvního poločas a byli opět častěji na balonu, což vyvrcholilo po 60. minutě, kdy dostali výhodu pokutového kopu po naší chybě v obraně, penalta za mě taky jasná. Od jejich snížení jsme je ale pak už do ničeho nepustili, domácí hráli dobře na míči, ale jenom po vápno. Jsem rád, že jsme utkání zvládli a konečně se dočkali vítězství, přece jen už bylo na čase! Vyzdvihovat dnes nebudu nikoho, protože tam každý nechal všechno! S přehledem utkání odpískala trojice rozhodčích!"



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - T. Ryšánek [-] (60. R. Mráz [-] ) , J. Lukeš [-] (82. V. Šabršula [-] ) , M. Kotrch [-] , D. Kováč [-] , P. Miesbauer [-] , J. Fürbach [-] , M. Juroš [-] (56. O. Kochma [-] ) , M. Fišer [-] , J. Tesař [-] , K. Ryšánek [-]

SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , T. Pintér [-] , L. Kitzler [-] (71. S. Bukharin [-] ) , J. Lašák [-] , J. Pintér [-] (90. P. Vobořil [-] ) , D. Kneys [-] (27. J. Falc [-] ) , P. Šteyer [-] (82. M. Beran [-] ) , R. Lengyel [-] , J. Carda [-] , M. Píchal [-]

ŽK: 80. O. Hotový .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Jan Květoun
Tip experta: remíza

Souboj se dle mého odehraje ze zajištěných obran. Moc gólů tento souboj nenabídne. Planá se první výhry nedočká, ale s prázdnou také neodjede.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů