M. Šíp 26.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 12:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šípova trefa zajistila Vimperku cenné tři body, Junior poprvé poražen!


Branky


26. M. Šíp
32

I letošní A skupina svedla dohromady velmi vyrovnané celky a každý může porazit každého. Strakonický Junior si v případě úspěchu na vimperské půdě mohl dělat naděje na první místo, jenomže Šumavan vystavil hostům ráznou stopku. V defenzivě nechyboval a díky Šípovi zabral všechny tři body a připravil tak Strakonicím vůbec první porážku sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šíp mířil přesně z přímáku

Utkání se hrálo na čkyňském hřišti a hned ve 2. minutě po chybě domácích obránců se Bálek dostal do dobré pozice před branku, ale místo střely zvolil přihrávku, která adresáta nenašla. V 9. minutě domácí Kvapil vyzkoušel střelou z vápna pozornost Reisera, ale ten byl na místě. Ve 23. minutě rozehrál pěknou akci Bálek s Máškou, ten nacentroval do vápna na Zušťáka a jeho hlavička skončila nad brankou. To bylo ze strakonické strany vše do poločasu. V 26. minutě se přesně k tyči trefil domácí Šíp z trestného kopu a Vimperští šli do vedení 1 : 0. Ve 42. minutě mohli domácí navýšit skóre, když do tutovky se dostal Kvapil a jeho přesně mířenou hlavičku Reiser bravurně chytil.

Domácí náskok uhájili

Druhý poločas hosté pokračovali v mdlém výkonu, malé bojovnosti a zmaru ze závěru poločasu prvního, ale přesto se do dvou slibných situací dostali, které ale gólem neskončily. V 50. minutě si navedl Bálek balon na vápno a jeho prudkou střelu domácí brankář nadvakrát zlikvidoval. V 60. minutě po centru Petráně se dostal k hlavičce Zušták, ale golman ji chytil. Domácí se do žádných šancí nedostali, ale jejich branka v prvním poločase jim stačila na vítěztví.

Autor: Cibulka Jiří

Statistiky

Rohy :  5 : 10

Střely na branku :  4 : 4



Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér, pro FB Vimperka): V dalším "domácím zápase" ve Čkyni jsme přivítali hráče Strakonic, kteří ještě neprohráli a navíc mají ve svých řadách Honzu Zušťáka, který umí rozhodovat zápasy. Utkání jsme začali lépe a celý první poločas jsme byli lepším týmem. Do vedení nás dostal Martin Šíp, který ze 30 metrů dal za zeď gól na 1:0 pro nás z trestného kopu. Hráli jsme opravdu dobře a po přestávce jsme chtěli pokračovat v naší hře. Hosté ale pozměnili svoje rozestavení a nám to dělalo v druhém poločase veliké problémy. Gól jsme ale nedostali a naopak jsme chodili do brejků a měli šance na navýšení našeho vedení. Žádný gól jsme již ale nedali, ale hlavně neinkasovali a tak zaslouženě vyhráli. Výborně zachytal Hrubý a hrála nám skvěle krajní záloha. Celý tým podal zodpovědný výkon a připisujeme si skvělé tři bodíky. Za týden se musíme pokusit urvat nějaký ten bodík ve Vodňanech.

FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka (vedoucí mužstva): Podali jsme velmi slabý výkon a tak jsme si žádný bod zaslouženě neodvezli.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - M. Chvosta [-] , J. Psutka [-] (77. R. Podskalský [-] ) , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , M. Císař [-] (74. V. Šimandl [-] ) , M. Šíp [-] , M. Kvapil [-] , J. Blahout [-] (71. M. Uhlík [-] ) , P. Vondrášek [-] (85. L. Sýs [-] ) , V. Blahout [-]

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - D. Bálek [-] , M. Boukalík [-] (65. D. Juhaňák [-] ) , M. Kostka [-] (80. T. Kostka [-] ) , M. Čapek [-] , J. Máška [-] , V. Šrámek [-] (80. F. Frček [-] ) , J. Ouška [-] (46. D. Petráň [-] ) , L. Němeček [-] , R. Kočí [-] , J. Zušťák [-]

ŽK: 89. R. Podskalský - 80. L. Němeček , 90. F. Frček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lepič Jiří - TOUCHA Matěj, JEVČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Jan Květoun
Tip experta: výhra hostů

Strakonice mají nebezpečnou ofenzivu především díky Zušťákovým výkonům a i když nehrají v domácím prostředí, potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů