M. Nousek 45.
L. Zborník 90. (p.)
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 12:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice doma padly se Lhenicemi


Branky


45. M. Nousek , 90. L. Zborník (p.) - 18. P. Prenner , 30. T. Tůma , 80. R. Iliev
31

Do semického areálu během čtyř domácích zápasů dorazil už třetí nováček soutěže a bohužel pro Semice si opět odvezl všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tentokrát museli už od začátku dotahovat domácí. Hosté se dostali do vedení v 18. minutě, kdy vykombinovali střed hřiště a střelou z hranice velkého vápna otevřeli skóre zápasu Prennerem. Aby toho nebylo pro domácí málo, za 12 minut Lhenice navýšily své vedení. Rohový kop rozehráli nakrátko, útočící hráč obešel tři stínující Semické a na malém vápně našel spoluhráče Tůmu, který rozvlnil síť za Dvořáčkem podruhé.

 

Semičtí si během první půle vypracovali několik zajímavých příležitostí, ale prosadili pouze jednou až v závěru prvního poločasu. V průběhu hrací doby našel pěkným balonem Zborník Holuba, který by se lepším zpracováním dostal do vyložené gólové situace. Další šanci připravil Pavel Keclík sklepnutím dlouhého balonu, ale z následného závaru před brankou gól nepadl. Podobně dopadl pokus Jakuba Keclíka, který z voleje napálil Škulinovo sklepnutí, ale nezamířil přesně.

 

Gól do lhenické sítě nakonec padl z rychlého protiútoku. Při prvním pokusu Jakub Keclík vysunul Škulinu, který z vápna střílel do připraveného brankáře hostí. Na konci poločasu stejný hráč vybojoval v kruhu na půli hřiště míč, kousek ho popotáhl, po zemi prostrčil mezi obránci, kam si naběhl Marcel Nousek, který se už nemýlil a snížil na rozdíl jedniného gólu.

 

Druhý poločas nepřinesl očekávaný tlak od domácích, míč měli na kopačkách častěji hosté a Semičtí se nedokázali dostat do tempa, aby si vypracovali vážnější situaci před lhenickým brankářem. Hra se tak odehrávala mezi vápny, kde byli hosté velice důrazní, často až za hranou. Vážnějších šancí bylo velmi málo a gól do sítě Lhenic nepřicházel. Bohužel deset minut před koncem padl na opačné straně. Semice špatně odehrály balon z obrany, který zachytil hostující hráč, předal ho svému střelecky disponovanému Ilievovi, jenž ho dokázal dostat až do branky.

 

Po třetí obdržené brance Semice konečně přidaly na tempu a rázem byly nebezpečné. Jejich snaha vyústila až v pokutový kop. Obránce podskočil skákající balon a ještě ve vzduchu do něho plácl rukou. K penaltě se postavil opět Zborník a tentokrát na rozdíl od minulého týdne střelou doprostřed branky z penaltového puntíku uspěl. Po rozehrávce málem domácí dokázali srovnat. Vybojovaný balon nacentrovali z levé strany, ve vzduchu si ho výborně našel Pavel Keclík, ale naneštěstí ho dokázal bránicí hráč ještě lehce tečovat a nakonec míč směřoval mimo tyče. Více času na srovnání už domácím nezbylo.

 

Zdroj: www.fcsemice.cz



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - M. Kysela [-] , L. Zborník [-] , D. Šourek [-] , M. Císařovský [-] - P. Keclík [-] , J. Keclík [-] , I. Antony [-] , J. Holub [-] - M. Nousek [-] , M. Škulina [-]

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Trojan [-] , T. Tůma [-] , L. Kopf [-] , D. Kiš [-] - D. Kiš [-] (80. D. Kolář [-] ) , J. Beran [-] , P. Prenner [-] (73. J. Málek [-] ) , M. Mahák [-] - R. Iliev [-] (84. J. Mrkvička [-] ) , R. Pořádek [-] (89. R. Sura [-] )

ŽK: 88. I. Antony - 67. P. Prenner , 86. R. Pořádek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - MRÁZ Roman, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Jan Květoun
Tip experta: remíza

Tento souboj je pro mě velká neznámá. Lhenice mají produktivní ofenzivu a Semice zrovna nejpevnější obranou neoplývá. Domácí publikum je však jedenáctým hráčem v poli a Semice mají navíc šňůru tří výher v řadě. Padne hodně branek, ale zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích