2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zušťák se postaral o první lažišťskou prohru


Branky


26

Souboj dosud neporažených týmů, kterým úvod sezóny vyšel na jedničku, ovládli domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srovnáno

Na domácím hřišti o Václavské pouti domácí přivítali lídra tabulky Lažiště. Přišlo se podívat pěkných 250 diváků a viděli zajímavý zápas, kdy každý chvilku tahal pilku. První dvacetiminutovka patřila domácím a do 5. min si vypracovali dvě nadějné šance. Ta první byla po pěkné kombinaci po levé straně Petra Balouška ze Zušťákem a posledně jmenovaný mířil těsně vedle. Druhá byla na pravé straně, kdy si vyměnili míč Jirka Baloušek s Bálkem, který z dobré pozice branku přestřelil. Ve 20 min. domácí kopali dva rohy za sebou a ten druhý byl zužitkován. Zušťák si naběhl na dobrý centr Bálka a hlavou dává na 1 : 0.

 

Od 25. minuty zase tahali za pilku hosté. Bízek vybídl po trestném kopu Hojdekra, ale ten hlavou dává nad. Ve 34. minutě domácí na levé straně udělali chybu a hosté hned trestali. Pěsta nacentroval před branku a Vokatý srovnává skóre na 1 : 1. O minutu později domácí mohli prohrávat a to opět Pěsta vysunul do brejku Volmuta a ten zakončoval naštěstí vedle Lízalovy branky.

Zušťák druhou trefou rozhodl

Druhý poločas začali lépe hosté a v 54. minutě měli na noze tutovku, když se ocitl Volmut sám před Lízalem a ten bravurním zákrokem střelu zlikvidoval. V 56. min. domácí zahrávali rohový kop a vznikly z něho velké zmatky před hostující brankou. Chyběl malý kousek ke skórování. M.Kostka nejdříve trefil břevno a dorážku obránce vykopl z brankové čáry. V 64. minutě Zušťák, jak už jsme u něj zvyklí, předvedl mazácký kousek, když si břebral před vápnem balon, dvakrát naznačil, znehybněl golmana a z vápna namířil přesně k tyči - 2 : 1. V 65. minutě šel Zušťák z levé strany sám na brankáře a mohl dát hattrick, ale golman jeho zakončení nohama vyrazil. Zbytek zápasu si domácí pohlídali, střídáním rozkouskovali hru a hosty do šance nepustili. Změnu v sestavě oproti minulému zápasu, kterou trenér Cimrhanzl udělal, kdy na hřiště poslal bratry Baloušky, se vyplatila. Oba odehráli velmi dobré utkání a byli velkým přínosem pro mužstvo.

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA

Stats

Rohové kopy: 6 : 1

Střely na branku: 6 : 9



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Luděk Cimrhanzl (trenér, ohlas zaslal Ladislav Beran): Dnes jsme hráli proti těžkému soupeři. Věděli jsme, že Lažiště vede právem a předvádí výborný fotbal. My jsme se na utkání připravovali celý týden, a jak jste viděl, dobře. Byl to výborný zápas, kdy jsme měli dobrý vstup do utkání a parádním gólem Zušťáka jsme právem vedli. Potom jsme udělali zbytečnou chybu a hosté to využili, což nás trochu mrzelo. V druhém poločase to bylo o tom, kdo dá branku, bude brát tři body. Hosté v této fázi hráli velmi dobře. Nám vyšel dobrý protiútok, kdy Zušťák podruhé skóroval, a my máme radost ze tří bodů. Byl to výborný fotbal z obou stran a pro nás je výhra perfektní, poněvadž jsme porazili lídra a jsme na dostřel.

FK Lažiště
Josef Raušer (trenér, ohlas zaslal Ladislav Beran): Byl to nadprůměrný zápas, kdy nám utekla zejména první dvacetiminutovka, ve které jsme zaspali a domácí parádním gólem Zušťáka vedli. My jsme potom převzali iniciativu a vyrovnali. Začali jsme hrát, co jsme si řekli a v druhém poločase jsme chtěli vývoj otočit. Bohužel to nevyšlo a domácí Zušťák nám dal druhý gól. Tato situace rozhodla. I když jsme se snažili, tak domácí to dnes vydřeli a my již tu remízu, která by zápasu víc odpovídala, nestihli. Domácímu týmu blahopřeji.



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Kostka [-] , P. Baloušek [-] (90. M. Boukalík [-] ) , J. Zušťák [-] (85. D. Petráň [-] ) , J. Máška [-] (80. D. Juhaňák [-] ) , V. Šrámek [-] , L. Němeček [-] , J. Baloušek [-] , R. Kočí [-] , D. Bálek [-] (90. J. Ouška [-] ) , M. Čapek [-]

FK Lažiště
D. Tesař [-] - M. Bednár [-] (65. J. Albert [-] ) , P. Bízek [-] , M. Hojdekr [-] , J. Macek [-] - M. Sedláček [-] , J. Volmut [-] , J. Rauscher [-] (76. J. Hrbek [-] ) , J. Makoš [-] - T. Vokatý [-] , J. Pěsta [-] (68. J. Linhart [-] )

ŽK: 68. M. Kostka , 81. J. Zušťák - 60. J. Rauscher , 86. J. Volmut .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Toucha Matěj - TAUBER Lukáš, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích