1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plánské čekání na první výhru nekončí. Semice si odvezly všechny body


Branky


25

Planá se pere s nepovedeným úvodem sezóny a doma přepustila body nováčkovi ze Semic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:1 po poločase

Plánští sčítali před utkáním absence, ale díky širokému kádru neměli problém dát dohromady kvalitní startovní jedenáctku. Do vedení mohli jít hosté, když Kitzler ve vápně poslal k zemi soupeře. Jenomže gólman Hotový se proti Zborníkovi předvedl a desítku mu chytil. A tak přišel trest, Řehoř si postavil míč k přímáku, Dvořáček v bráne možná lehce zaváhal a už neměl šanci proti kopu zasáhnout. Planá tak vedla 1:0 a mohla se trochu uklidnit při cestě za první výhrou v sezóně. Jenomže v závěru půle se Semice dostávaly do tlaku. Nejprve ještě útočník v úniku dloubl míč těsně vedle přes vybíhajícího brankáře. Ve 41. minutě už ale srovnáno bylo. Hosté zahráli povedený rohový kop, míč se ve vápně odrážel od jednoho hráče k druhému, až od Sádla šťastně doputoval za brankovou čáru - 1:1.

Antony vystřelil hostům tři body

Planá v úvodu druhé půle hrála více s míčem a usídlila se na polovině soupeře. Semice ale bránily pozorně a stopeři s jistotou odvraceli míče mířící do vápna, Lengyel a spol. se k velké šanci nepropracovali. Semice ale svými rychlými hráči hrozily a JHotový se musel mít na pozoru. A v 66. minutě inkasoval. Antony přesprintoval protihráče a v zakončení nezaváhal, míč namířil k bližší tyči. Planá následně vypadla z role a byli to hosté, kdo se dostával k dalším a dalším šancím. Ztroskotávali ale na brankáři Hotovém. A když už bylo na Jakubu Keclíkovi, aby míč v 88. minutě jen dokopl do opuštěné brány, tak prostor tří tyčí překopl.

 

A hosty to mohlo mrzet, kdyby domácí lépe naložili s tutovkou v 90. minutě. Lengyel sklepl nákop hlavou k volnému Cardovi a ten už stál sám proti brankáři Dvořáčkovi. Jenomže ani on nemířil přesně a levačkou poslal míč těsně nad břevno. Domácí tak propásli svou příležitost na bod a Semice z bojovného a férového zápasu odvezly všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Michal Špírek: "Před sezónou jsme si představovali odlišný start do soutěže, při takto dlouhém čekání na výhru už se s tím trochu pereme. Ve hře chybí lehkost a odvaha něco zkusit. Ale nikdo jiný než my sami nás z toho nedostane. Kádr máme široký a kvalitní, takže věříme, že úspěch už brzy přijde, základem bude i do budoucna bojovnost, protože na fotbalovost v naší situaci spoléhat nemůžeme. Ani proti Semicím jsme nepředvedli úplně špatný výkon, jenomže body opět nemáme. Zlomíme to! Z kabiny po špatných zkušenostech z minulých zápasů tentokrát zněla chvála na výkon rozhodčích, kteří předvedli stoprocentní výkon a pískali absolutní rovinu."

FC AL-KO Semice
Ladislav Holub (trenér): "Do Plané jsme jeli s pokorou. Věděli jsme, že domácí zatím nevyhráli, ale dobře jsme si uvědomovali, že mají ve svém kádru zkušené a kvalitní hráče. Chtěli jsme hrát útočně, ale soupeř v prvním poločase potrestal naše neproměněné šance, především zahozenou penaltu. Následně jsme ale po rohu vyrovnali. Ve druhé půli nás domácí v úvodu zatlačili, ale podařilo se nám jít do vedení. Pak to byl festival neproměněných šancí z naší strany, kdy jsme odmítli vedení pojistit. Planá následně díky zkušenosti svých hráčů dokázala hrozit, výsledkem toho byla tutová šance domácích v závěru, ale výsledek jsme uhájili. Za tři body jsme moc rádi. Nerad bych po tomto zápase vyzdvihoval jednotlivce, šlo o kolektivní výkon. Zmíním ale brankáře Dvořáčka, který původně chytat vůbec neměl, ale poté, co byl vyloučen brankář B týmu, šel do brány. A popasoval se s tím velmi dobře."



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , T. Řehoř [-] , J. Lašák [-] , D. Kneys [-] , Z. Lexa [-] , P. Šteyer [-] , T. Pintér [-] , L. Kitzler [-] , R. Lengyel [-] , J. Carda [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - M. Kysela [-] , L. Zborník [-] , J. Sádlo [-] , D. Buchtele [-] - P. Keclík [-] , D. Šourek [-] , J. Keclík [-] , I. Antony [-] - M. Škulina [-] , M. Císařovský [-]

ŽK: 13. T. Pintér , 30. L. Kitzler , 60. J. Carda , 73. J. Hotový - 61. D. Šourek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tupý Petr - KŘÍŽ Karel, PÍCHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů