6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhenice zostudily Vimperk, Iliev se blýskl čtyřmi brankami


Branky


19. R. Iliev , 38. P. Prenner , 42. R. Iliev , 47. R. Iliev , 62. R. Iliev , 90. P. Prenner
25

Hosté po vyloučení brankáře měli už hodně těžkou pozici, nakonec inkasovali rovnou šestkrát... Na zápase fotil Jan Klein.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lheničtí doma pokračovali v jízdě na vítězné vlně. Všechny čtyři zatím odehrané zápasy na svém hřišti dovedli k výhrám za 12 bodů do tabulky při vysoce aktivním skóre 18:5. Ač nekompletní (chyběli Pořádek, Mahák, Balica, Sura, Kolář) rozstříleli vimperský Šumavan v hlavní střelecké roli s autorem čtyř branek, Romanem Ilievem…

 

Ve vyrovnaném úvodu utkání to byli Vimperští, kteří po autovém vhazování do šestnáctky ohrozili branku domácích, naštěstí pro ně s nepřesným zakončením. V dalším průběhu zápasu získávali Lheničtí herně navrch, díky většímu pohybu i nasazení, a s tím přicházely i jejich brankové příležitosti. Jako v 11.´, kdy vydařenou kombinační akci ve výhodné pozici zakončoval Tůma střelou, která mu však „nesedla“. V 19.´ dal poprvé o sobě vědět Iliev, a to po dlouhém výkopu gólmana Dvořáka, kdy za naběhnutí za obranu přesnou gólovou trefou poslal svůj tým do vedení (1:0). Ve 20.´ si oba rychle založenou útočnou akci zopakovali s tím rozdílem, že tentokrát se Iliev snažil najít před branku nabíhající spoluhráče, ale jím nepřesně předložený balón nezasáhli.

 

Ve 34.´, po autovém Prennerově vhazování, Mrkvičkův samostatný únik na vimperskou branku gólové navýšení nepřinesl, stejně jako o minutu později Ilievův atak po Lukačově „uličce“, kdy míč z jeho kopačky skončil na tyči. Ve 35.´ vimperské obraně znovu utekl Iliev, předkopnutý balón mu rukou z nohy odebral brankář Winter, avšak již mimo šestnáctku, a za tento nedovolený zákrok spatřil červenou kartu a šel předčasně do sprch. V brance jej nahradil hráč z pole Blahout. Důležitý to moment pro další vývoj utkání. Z místa prohřešku následoval domácími rozehraný trestný kop, který Prenner proměnil v druhý lhenický gól (2:0). Hosté hned o minutu později, ač již o deseti, měli velice blízko k dosažení kontaktního gólu, když jejich střelu s gólovými parametry stačila domácí obrana v poslední chvíli zblokovat. Blížil se konec prvního poločasu. V něm (ve 42.´) našel Tůma přesnou přihrávkou Prennera, ten následně před brankou Ilieva, co se ve střelecké koncovce nemýlil a Lheničtí tím tak Vimperským utekli už o tři branky (3:0).

 

S tříbrankovým náskokem tak domácí tým vstoupil do poločasu druhého. Uplynuly z něho jen dvě minuty, kdy Dom.Kiš prodloužil dlouhý výkop na opět za obranu nabíhajícího Ilieva, aby ten chytrým lobem přehodil strážce vimperské branky a zvýšil na 4:0. Dosaženým „hattrickem“ jeho střelecký apetit neskončil, neboť v 62.´ se míč z Beranovy nepřesné nahrávky odrazil k němu a byl to znovu on – Iliev alias „Mário“, co upravil stav na 5:0! Po uštědřeném „bůru“ soupeři domácí poté v uspokojení viditelně ubrali v nasazení. Až v závěru zápasu (v 88.´) si vytvořili gólovou tutovku střídajícím Burdou, co zcela sám před brankou ji zmařil, aby u toho byl opět Iliev, tentokrát jako nahrávač. Vimperští hned odpověděli rychlým kontrem, jenž ztroskotal na výborném zákroku gólmana Dvořáka, čímž pro domácí udržel čisté gólové konto. Na uzavření brankového účtu tohoto zápasu se čekalo do 90.´ a provedl jej lhenický Prenner do konečné výše 6:0!

 

Vítězství Lhenických bylo zaslouženě jednoznačné za pokračující nedobytnosti jejich fotbalové tvrze.

 

Autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Pavel Boška (trenér): „Po personálních problémech, které jsme v týdnu před utkáním řešili, i neúčasti několika hráčů na utkání musím poděkovat všem na hřišti, jak zápas zvládli. Zlomovým momentem byla červená karta pro vimperského gólmana, i když jsme i předtím měli trochu více ze hry a vedli. Po červené kartě jsme dali z trestného kopu druhý gól. Jsem rád, že kluci nepodlehli tomu, že hrajeme přesilovku a odmakali celý zápas. Všichni odehráli dobrý zápas a nad všemi čněl střelec čtyř gólů Roman Iliev.

TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér, pro FB Vimperka): "Jedním slovem - propadák. Ve 37. minutě jsme dostali červenou kartu, když náš brankář Tomáš Winter chytil míč před vápnem a z následného trestného kopu jsme inkasovali na 2:0. V tu chvíli bylo po zápase a už se hrálo jen o to, kolik dostaneme gólů. Musím ale uznat, že domácí hráli hodně dobře a dělali nám velké problémy. Jejich rychlý přechod do útočné fáze nás defacto zničil. Prohráli jsme 6:0 a domů jedeme s debaklem. Klukům ze Lhenic přeji, ať se jim daří dál, prostředí u nich naprosto v pohodě. My musíme holt máknout příště a "doma" ve Čkyni v neděli ve 12:30 hodin musíme porazit Strakonice."



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - J. Mrkvička [-] (67. J. Pokorný [-] ) , R. Iliev [-] , D. Kiš [-] , J. Beran [-] , P. Prenner [-] , T. Tůma [-] , D. Trojan [-] , L. Kopf [-] , D. Kiš [-] , D. Lukač [-] (71. L. Burda [-] )

TJ Šumavan Vimperk
T. Winter [-] - M. Chvosta [-] , J. Psutka [-] (46. M. Uhlík [-] ) , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] (81. D. Kadlec [-] ) , M. Císař [-] , M. Šíp [-] , M. Kvapil [-] , J. Blahout [-] , P. Vondrášek [-] (67. D. Samec [-] ) , V. Blahout [-]

ŽK: 83. M. Kvapil . ČK: 35. T. Winter .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - PÍSEK Martin, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: remíza