3:1
(2:0)
84. F. Navrátil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhenice si doma poradily s Lokomotivou. Havel ukázal po červené rozhodčímu prostředníček


Branky


30. R. Pořádek , 39. R. Pořádek (p.) , 90. D. Kiš - 84. F. Navrátil (p.)
38

Hostům opět chyběl Ayeb a jak se ukazuje, je to pro Lokomotivu citelné oslabení do ofenzivy. Lhenice se ujaly poločasového vedení 2:0 díky brankám Romana Pořádka a do konce zápasu už příznivý stav nepustily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pořádek měl nabito

Na podmáčeném  trávníku pro trvalý déšť se i přesto hrál oboustranně kvalitní fotbal v bojovnosti, pohybu a nasazení. Domácím se v 1.poločasu mače podařilo utéci soupeři o dvě branky, jednou z nich z penalty, aby v tom druhém hostující tým snížil na rozdíl jednoho gólu rovněž z pokutového kopu, ač již o deseti. Lheničtí své vítězství pečetili až v úplném závěru utkání třetí brankou. Mladý tým Lokomotivy, přes prohru, předvedl kvalitu…. 

 

            Byli to domácí, Lheničtí, kteří hned v úvodu zápasu ohrozili branku Lokomotivy. Ve 3.´ sklepl Prenner hlavou míč Ilievovi, který ale zamířil těsně vedle tyče. V 5.´ jeho spoluhráč Beran po získaném  balónu postupoval sám na gólmana Rodena, nad kterým pro váhání v zakončení nevyzrál. Hned na to v 6.´, po Lhenickými rozehraném rohovém kopu, šli zase hosté do rychlého brejku do otevřené obrany, domácím se jej podařilo zavčasu zachytit. V 11.´ měli velkou možnost ujmout se vedení, když jejich střelu zblízka lhenický gólman Dvořák jen reflexivně vyrazil a následující  dorážku stačil jeden z bránících odvrátit z brankové čáry. Ve 28.´ mohl domácí Prenner, po uvolnění Pořádkem, poslat svůj tým do vedení, jasnou gólovou příležitost však střelecky promarnil.  Obraně Lokomotivy dělal problémy rychlonohý Iliev, jehož několikrát zastavila problematickými skluzy. Ve 30.´ jí zprava již unikl, předložil balón před Rodenovu branku Pořádkovi a ten se v takové výhodné pozici nemýlí (1:0). Ve 39.´ byl tentokrát Ilievův brejk zastaven v šestnáctce jen za cenu faulu, aby následnou nařízenou penaltu Pořádek s přehledem proměnil v druhou gólovou trefu (2:0). Domácí tak do druhého poločasu vstupovali s dvoubrankovým náskokem.

 

 

Kiš přinesl pojistku

            V něm byli Lheničtí kombinačně lepší, pod dirigováním výborně hrajícího stopéra Tůmy se jim dařilo hájit dvougólový rozdíl důsledným eliminováním útočných snah soupeře, ale nedařilo se jim vsítit uklidňující další branku, i když možnosti k tomu měli, tu největší při Pořádkově samostatném nájezdu na gólmana Rodena. Zvláště, když v 78.´ rozhodčí poslal Lokomotivu do deseti za jeho kritiku hráčem Havlem. V 84.´ to ale naopak byl hostující tým, co v oslabení vstřelil Navrátilem kontaktní gól z penalty, a to za sporný Beranův faul v nepřehledné mlýnici před Dvořákovou brankou. Závěr zápasu tím tak byl zdramatizován. Až v 90.´ střídající Dominik Kiš z předloženého balónu zleva Pořádkem překonal Rodena v brance a třetím gólem (na 3:1) potvrdil zasloužený druhý domácí plný bodový zisk.

 

AUTOR: JAN BUMBA

 

Hosté dohrávali o deseti po vyloučení osmnáctiletého Samuela Havla. Jak zní zdůvodnění vyloučení od rozhodčího Lepiče? "Urážka rozhodčího v nepřerušené hře s hanlivým (urážlivým) výrazem - "to byl faul ty k*eténe, už to pískej ty ko*ote." Tento prohřešek se stal v 78. minutě v blízkosti pokutového území hostujícího mužstva po odkopu míče hostujícím hráčem. Hráč po udělení ČK odcházel na lavičku hostujícího mužstva a při odchodu do kabiny použil urážlivé gesto (zdvižený prostředníček)."

 



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Václav Mareš: „Od začátku utkání jsme udávali hru. Soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili. Lokotka měla pouze jeden náznak závaru před naší brankou, jinak nic zásadního. Výborně nám zahrála záloha a především na stoperu Tomáš Tůma. Poločas jsme po zásluze vyhráli a ve druhém mohli rozhodnout podstatně dříve. Pořádek šel sám na bránu, ale nedal. Naopak jsme pět minut před koncem zápasu inkasovali z penalty, ale kluci ukázali svůj charakter a hned z protiútoku vstřelili třetí branku. Podali velmi dobrý výkon a znovu musím nad všechny vyzdvihnout Tomáše Tůmu.“




Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - R. Iliev [-] , J. Málek [-] , M. Mahák [-] , P. Prenner [-] , J. Beran [-] , T. Balica [-] (76. D. Kiš [-] ) , D. Trojan [-] , T. Tůma [-] , R. Pořádek [-] , D. Kiš [-]

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] (46. P. Kříž [-] ) - P. Kokeš [-] (55. J. Růžička [-] ) , S. Havel [-] , P. Kamiš [-] , D. Bláha [-] , F. Navrátil [-] , J. Weinreb [-] , S. Nechuta [-] (66. K. Pícha [-] ) , M. Sudek [-] , T. Hüttner [-] , P. Fantyš [-]

ŽK: 23. R. Iliev , 48. D. Kiš , 56. J. Málek , 84. J. Dvořák , 88. M. Mahák , 88. J. Beran - 39. P. Kamiš , 58. F. Navrátil . ČK: 78. S. Havel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lepič Jiří - MRÁZ Roman, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

redakce fotbalunas.cz

Expert: Jakub Kohout
Tip experta: remíza

Domácí musí bodovat, ale na hosty herně určitě nemají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů