0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strakonice si ve Větřní připsaly pohodovou výhru


Branky


33

Junior vyhrál oba poločasy, výsledkem bylo skóre 0:4...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zušťák asistoval na úvodní branky

V 18. minutě se po rohu dostal k hlavičce Němeček, ale obránce z brankové čáry ji odvrátil na další roh. Další branková příležitost se odehrála ve 34 minutě, kdy M.Šrámek přihrál ve vápně Máškovi a ten ani nadvakrát golmana domácích nepřekonal. Domácí první střelu na strakonickou branku z dálky vyslali ve 37. minutě, ale Lízal byl pozorný. Ve 39. minutě Zušťák si ve vápně udělal prostor, přesnou přihrávkou našel Bálka, který hlavou otevřel skóre - 0:1.

 

Domácí ohrozili branku ve 43. minutě z trestného kopu, ale Lízal pěknou střelu dobře přikryl. Hned z protiútoku Boukalík křižným centrem dal do vápna na Zušťáka, ten z jedné sklepl na Mášku, který dává na 0:2.

Domácí neměli svůj den

Druhý poločas se domácí snažili více tlačit dopředu, ale strakonická obrana je k ničemu nepouštěla a tak pomaličku snaha Větřní o tlak uvadala. Víceméně se do brankových příležitostí dostávali jenom hostující hráči. V 50. minutě po rohu V.Šrámka se k zakončení dostal Zušťák, ale jeho hlavičku golman chytil. V 58. minutě opět Zušťák v akci a jeho střela k tyči, golman výborným zákrokem na rohový kop. V 63. minutě V.Šrámek vypálil z vápna krásnou střelu a opět výborný zásah brankáře Dobrovodského.

 

V 66. minutě hosté předvedli povedenou akci mezi V.Šrámkem- P.Gašparem – Máškou, posledně jmenovaný přihrál do vápna na nabíhajícího Zušťáka, který ještě zkušeně pustil nahrávku mezi nohama na dalšího hráče M.Šrámka a ten pohodlně skóruje na 0:3. Další dobrý tah trenéra se vyplatil, když ze hry stáhnul Zušťáka a Bálka. Na místo nich nastoupili F.Gašpar a Beran a odměnili se mu pěknou akcí a čtvrtým gólem v 89. minutě. F.Gašpar zatáhl míč po lajně, přihrál do vápna Máškovi, ten prodloužil na volného Berana a skóre 0:4 bylo dokonáno. 

 

AUTOR: Jiří Cibulka

Statistiky

Rohy :    5 : 10

 

Střely na branku :  3 : 9



Ohlasy k zápasu



FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka (vedoucí mužstva): "Od začátku utkání jsme trpělivě čekali co domácí předvedou, ale protože se dopředu moc netlačili, tak jsme převzali iniciativu my. Hráči dali pěkný dárek trenérovi k nedělnímu svátku."



Sestavy


SK Větřní
M. Dobrovodský [-] - P. Podskalský [-] (14. J. Cifreund [-] ) , O. Dvořáček [-] , J. Dušek [-] , J. Peťule [-] , R. Weinhard [-] (79. J. Sukdolák [-] ) , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , M. Sivák [-] , J. Dvořák [-] (70. D. Chupík [-] ) , P. Dvořák [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Boukalík [-] , M. Šrámek [-] , J. Zušťák [-] (76. F. Gašpar [-] ) , J. Máška [-] , V. Šrámek [-] , J. Ouška [-] , L. Němeček [-] , P. Gašpar [-] , M. Kostka [-] , D. Bálek [-] (89. T. Beran [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valeš Radek - KOLLMANN Jaroslav, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Roman Pořádek
Tip experta: výhra domácích

Věřím domácím v plný zisk. U nás předvedli kvalitní zápas a individuální sílu na balonu.

Tip: výhra hostů

Hosté jdou stále víc za svým a ve Větřní bude výprodej bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích