Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 10:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice neudržela vedení a Pavlíkov ve druhém poločase exceloval


Branky


23

V posledním kole hostili hráči jesenického B mužstva Pavlíkov. Domácí v posledních dvou utkáních získali pět bodů a chtěli se s podzimní částí rozloučit výhrou. Pavlíkov ke konci soutěže chytil jak herní, tak střeleckou pohodu a jistě si chtěl plný počet bodů odvézt i z Jesenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice si vzala vedení zpět

Ihned na začátku první půle bylo vidět, kdo v tomto utkání bude udávat tempo a obraz hry. Byl to hostující Pavlíkov, který nastoupil se stejným způsobem hry, jakým v posledních kolech zničil Branov a Janov. Jeho hráči byli aktivnější a fotbalovější než soupeř. Změna skóre byla k vidění už v 8. minutě. Mladík Ikrényi dostal zpětnou přihrávku na velké vápno od Bureše a uklidil míč placírou k levé tyči brankáře Johna - 0:1.

 

Hosté nepřestávali ve své aktivní hře a domácím půjčovali míč pouze sporadicky. Další šance přišla o pár minut později. Ledvina se uvolnil na hranici šestnáctky a vypálil, bohužel pro hosty jeho pokus skončil nad. Zhruba ve 20. minutě přišel další hezký moment Pavlíkova. Debutující Ikrényi dostal přihrávku na 25 metrech od brány, připravil si míč na svou levou a vypálil projektil směřující do šibenice. Radost hostů však překazil brankář John, který konečky prstů vyškrábl míč na roh.

 

Jeseničtí se stále nemohli dostat do hry, místo toho byly k vidění pouze šance hostí z Pavlíkova. V krátkém časovém sledu kopal A. Mašek dva přímé kopy teméř z totožné pozice zhruba 20 metrů od branky domácích. S oběma jeho nebezpečnými pokusy si poradil John v bráně. Běžela 28. minuta a poprvé o sobě dali vědět domácí. Po špatné rozehrávce na středu si domácí vzali míč na své kopačky. Pacourek ho posunul levou stranu na nabíhajícího Tatzauera, ten míč posunul podél malého vápně na Fialu, a ten ve snadné pozici uklidil míč do branky - 1:1 .

 

V tomto momentu úplně přestali hosté hrát a to byla šance pro Jesenické. Dařilo se jim napadat rozehrávku Pavlíkova a téměř do ničeho hosty nepouštěli. Hosté působili dojmem jako kdyby byli v křeči a jejich šance končily na velkém vápně nebo rohovými kopy, ze kterých nic nebezpečného nepřišlo. Další změna skóre se udála ve 41. minutě. Moučka dostal krásný míč do vápna z právé strany, kde se s ním nechytil nikdo z obránců a pohodlně zavěsil - 2:1.

Jesenice vedení neudržela

Začátek druhého dějství chytili opět lépe hosté. Zamkli domácí na jejich polovině, kombinovali a z toho přicházely šance. Bohužel pro ně ani pokusy Ledviny, Bureše a Kindla neskončily brankou. To se změnilo v 60. minutě. Po přihrávce na hranici penalty z pravé strany uklidil míč k tyči hostující snajpr Ledvina - 2:2 . O necelých deset minut později byla k vidění další změna skóre. Hosté přenesli míč na levou stranu k Ullrichovi, ten nacentroval do vápna, kde míč propadl až ke Kocovi, který uklidil míč do odkryté branky - 2:3.

 

Pavlíkov stále nepolevoval ve svém tlaku. Svou kombinační hrou se usídlil před velkým čtvercem domácích a donutil je svou svatyni bránit v jedenácti hráčích. 71. minuta a po zblokované střele hostů se k odraženému dostal pavlíkovský L. Polcar, všiml si osamoceného A. Maška na hranici šestnáctky a předal mu míč. Ten si ho převzal, obhodil si obránce a s přehledem zakončil po zemi k tyči - 2:4.

 

Hosté přestali opět trochu hrát a opět se mohli strachovat o výsledek. V 77. minutě obral o míč domácí útočník Fiala O. Polcara a postupoval sám na Beneše. Na velkém vápně zasekl míč před dotírajícim L. Polcarem a předložil ho Kolářovi, který ho podél nohy Beneše poslal do sítě - 3:4. Domácí gól nakopl a vzápětí mohli opět srovnat. Po centru z levé strany se k zakončení ve vápně dostal kapitán Kapoun, ale z těžké pozice poslal míč nad branku.

 

V 86. minutě po akci na tři doteky přidali hosté pojistku, když A. Mašek poslal míč do pravé strany na Kindla, ten uvolnil na velkém vápně Součka, který tváří v tvář Johnovi nezaváhal a z první uklidil míč k právé tyči - 3:5. Závěr utkání si hosté pohlídali a rozloučili se tak s podzimní částí výhrou.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice B
Michal Pacourek, záložník: "Těžko se hodnotí zápas, ve kterém o půli vedete o gól a ve druhém poločase dostanete namísto udržení výsledku 4 góly. Nicméně Pavlíkov u nás předváděl kombinační fotbal, přesto jsme to byli my, kteří šli v poločase do kabiny s gólem navíc. Druhý poločas nám asi trochu došly síly, jelikož 8 lidí ze základní sestavy odehrálo o den dříve celý zápas za A mužstvo. Nezbývá mi nic jiného než pogratulovat soupeři a vzhlížet k zimní přípravě,kde musíme na jaro pořádně máknout."

SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: "Jsem rád, že jsme opět předvedli hezký a koukatelný fotbal, dali hodně gólů a zvítězili potřetí v řadě. Škoda jen toho chvilkového výpadku, ve kterém jsme dělali zbytečné chyby a umožnili tak domácím v pohodě skórovat. Jinak nás závěr podzimní části zastihl v dobré formě, podle ohlasů jsme hráli krásný fotbal, tak doufám, že si to přeneseme i do jara a nasbíráme mnohem více bodů."



Sestavy


FC Jesenice B
J. John [-] - J. Kougl [-] , J. Kočička [-] , M. Kohout [-] - J. Beneš [-] , T. Tatzauer [-] , D. Kapoun [-] , M. Pacourek [-] (54. J. Rampas [-] ) - D. Kolář [-] , F. Moučka [-] (80. P. Trenčan [-] ) , V. Fiala [-]

SK Pavlíkov
L. Beneš [-] - L. Ullrich [-] , P. Ikrényi [-] , T. Kindl [-] , Z. Ledvina [-] (62. P. Souček [-] ) , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , O. Polcar [-] , A. Bureš [-] , J. Koc [-] , J. Erben [-]

ŽK: 86. M. Kohout - 61. Z. Ledvina , 63. A. Bureš , 83. T. Kindl .
Hráči zápasu: T. Tatzauer - A. Mašek , P. Ikrényi , L. Polcar .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - POLÍVKA Zdeněk, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:23
Tomáš Pešek

Expert: Petr Čech
Tip experta: remíza

Rezerva Jesenice poprvé zvítězila a já věřím, že i v tomto zápase si připíše alespoň bod.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 15:52

Tip: výhra hostů

hosté mají větší kvalitu.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:13
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:35
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 09:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:09
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:00

Tip: výhra hostů

Pavlíkov je nyní v laufu a vyhraje i v Jesenici, ale bude to těsné

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:58

Tip: výhra hostů