1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Roztokách panovala bouřlivá atmosféra, zápas šel do penalt


Branky


21

Domácí tým byl favoritem tohoto utkání. Mladý a běhavý tým Roztok přivítal postaršího soupeře z Oráčova, který musel nastoupit do utkání o hráče méně v poli, který během prvního poločasu dorazil. S problémem se však dokázali oráčovští vypořádat a nakonec zápas dovedli do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Místo několika gólů padl jen jeden

Zajímavost

 

Na utkání byli přítomni Beta fans. Jde o fanoušky pražské Slavie, kteří spři oslavách deseti let od svého vzniku navštívili náhodně vybrané utkání a vyrazili si zafandit. Podporovali Oráčov, k vidění byla pyrotechnika a k slyšení chorály. Pro okresní fotbal velice příjemné zpříjemnění, neboť taková atmosféra tu dlouho nebyla a také dlouho nebude. 

 

"Bylo k vidění mnoho demence, supportu, pyrotechniky, oslav vstřelených gólů na hřišti s hráčema a nějaké to choreo," je uvedeno na twitterovém účtu Beta Fans Slavia.

 

Na sociální síti se také vysvětlilo, jak si vůbec vybrali tým, kterému budou fandit. Jestli v tom byl nějaký záměr či náhoda:

"Komu budeme fandit?"

"Ja chci výjezd, tak hostům."

"V*le, ale tam hrajou bachaři!"

"Super, máme vybráno."

 

Od samého začátku bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Roztoky na hřišti dominovaly, držely míč a dostávaly se do šancí. A že jich bylo! Jediným střelcem první půle se stal Hruška, který se z dálky trefil přesně k tyči - 1:0. Vedení mohlo být navýšeno, ale domácí ne a ne překonat brankáře Flajšingra. Ten svůl tým držel a když už byl překonán on, pomohla mu celá obrana. Oráčov začínal v deseti lidech a až v průběhu poločasu, spíše k jeho konci, doplnil svůj tým příchozí Olšiak. Hosté s defenzivní taktikou přežili poločas pouze s jednou obdrženou brankou.

Oráčov udeřil z ojedinělé šance

Do druhé půly tak suverénně domácí nenastoupili, ale na herní převahu to stačilo. Pořád stejná pohádka a několik neproměněných šancí. Klidný druhý gól nepřišel, ale trest ano. Obrovské množství rohových kopů Roztoky nevyužily, Oráčovu stačil jeden na vyrovnání. Kopřiva hlavou poslal zápas do penalt - 1:1. Vzhledem k průběhu zápasu to mohlo být třeba i několik ku nule, ale když se nepromění šance, nemůže se pak chtít vyhrávat.

Flajšingr hrdinou penaltového rozstřelu

Flajšingr v tomto zápase doslova zamkl branku. Roztoky kopaly tři penalty a ani jednu nezvládly proměnit. Plusový bod tak putoval do Oráčova.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška st., trenér: "V prvním poločase to byl krásný fotbal, hráli jsme dobře kombinačně, měli jsme tam dobré průniky. Kdyby jsme vedli o několik branek, nikdo by se nemohl divit. Bohužel co jsme po celý zápas neproměnili... Do druhého poločasu jsme tak aktivně nenastoupili, chvilkami jsme se přizpůsobili soupeři. Poté jsme měli tlak, hrálo se na jednu branku, ale po chybě z rohu jsme inkasovali a penalty jsme taky nezvládli."

SK Oráčov
Milan Richtr, předstoper: "První poločas jsme hráli v deseti až do 30. minuty než přijel Honza Olšiak. Celou půli jsme se bránili a měli jen pár šancí z nakopávaných balonů. Před poločasem jsme dostali gól. Poločas jsme prohráli 1:0 a to jen díky vynikajícímu Flajšingrovi v bráně, který nás držel celý zápas. Ve druhé půli už se náš výkon trochu zlepšil a v 76. minutě jsme srovnali z rohu díky Patriku Kopřivovi. Zápas došel až do penalt, které se povedly Flajšingrovi, který vychytal všechny tři pokutové kopy domácích a zápas jsme nakonec vyhráli."



Sestavy


TJ Roztoky
M. Vrábík [-] - R. Wittmann [-] , Z. Špimr [-] , Š. Masarovič [-] - J. Texl [-] , M. Kaplan [-] , P. Hruška [-] , J. Bureš [-] , V. Krůta [-] (76. J. Vejvoda [-] ) , D. Vejvoda [-] - - O. Čumpelík [-] (57. P. Maršík [-] )

SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Olšiak [-] , L. Šnobl [-] , P. Katona [-] , J. Bařtipán [-] , M. Tokar [-] , P. Sejpka [-] , M. Richtr [-] , R. Vachtl [-] , P. Kopřiva [-] , J. Svatoň [-]

ŽK: 62. V. Krůta - 57. J. Bařtipán , 72. L. Šnobl .
Hráči zápasu: Z. Špimr , J. Bureš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - POLÍVKA Zdeněk, BAUER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Roztoky mají dobrý tým a hrají dobrý fotbal, o vítězi není pochyb.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích