Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přestřelka Pavlíkova s Oráčovem pokračovala do penalt


Branky


15. J. Bařtipán , 40. P. Katona , 60. L. Šnobl , 65. J. Bařtipán , 83. P. Katona (p.) - 33. A. Bureš , 35. Z. Ledvina , 37. L. Ullrich , 65. A. Mašek , 80. T. Hink
19

V dalším kole se spolu utkali hráči Oráčova a Pavlíkova. Hráči hostujícího týmu se chtěli prezentovat kombinační hrou jako minulý týden proti Chrášťanům a hlavně napravit ztrátu tří bodů v posledních pár minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita hostí znamenala vedení

Úvod utkání byl jasně pro hostující Pavlíkov. Na mokrém trávníku si více hosté rozuměli s míčem a byli velmi nebezpeční. Domácí hrozili pouze svými nakopávanými míči, se kterými si obránci Pavlíkova dokázali poradit. Pavlíkovští se dostali do několika vyložených šancí, ale ani pokusy A. Maška, V. Maška a Ledviny neskončily brankou. Do té největší šance se po centru z levé strany na malé vápno dostal Ledvina, bohužel pro hosty nedokázal z bezprostřední blízkosti usměrnit svoji levačku a branku minul.

 

Do své první a i hned gólové šance se dostali hráči Oráčova v 15. min. Dlouhý nákop od stopera překvapil obranu hostů a Bařtipán se zjevil téměř sám před brankářem Benešem, kterého bez větších potíží prostřelil - 1:0. Pavlíkovští nesložili zbraně, stále byli aktivnějším a nebezpečnějším mužstvem. Z toho těžil hlavně na levé straně zálohy aktivní A. Bureš, který ve 33. min. srovnal na 1:1.

 

Další změna skóre nastala o dvě minuty později, když roh domácích směřující na přední tyč odhlavičkoval Polcar, pro míč si seběhl Ledvina, který se pustil do protiútoku za podpry A. Maška a A. Bureše. Ledvina táhl míč po levé straně, před velkým vápnem předal míč A. Maškovi, který mu míč sklepl podél obránce do vápna a Ledvina tváři v tvář brankáři uklidil míč na přední tyč - 1:2.

 

Za další dvě minuty byla opět změna skóre. Faul na V. Maška na hranici pokutového území znamenal přímý volný kop pro hosty. Situace si vyžadovala vyloženě levonohého střelce, k míči se postavil Ullrich, svou střelu levačkou mířil na přední tyč a i přes veškeré snahy domácího brankáře míč skončil v síti - 1:3. Dále začali hrozit i domácí, ze svých šancí však dokázali vytěžit pouze rohové kopy. Ve 40. min. se prosadili Oráčovští. Na krátký výkop hostujícího brankáře si počkal Katona, ustál souboj s dotírajícím A. Maškem a z 20 metrů překonal střelou k tyči pavlíkovského Beneše - 2:3. Zbytek prvního poločasu už žádné šance a branky nenabídl.

Oráčov dotáhl zápas do rozstřelu

Druhá půle nezastihla hosty v dobrém rozpoložení, zdálo se jako kdyby hlavami zůstali v kabině. Toho začali využívat hráči domácího Oráčova. Jedním nákopem za druhým zaměstnávali obranu Pavlíkova, pro kterou to znamenalo velké potíže. V 60. min. přišlo vyrovnání. Rohový kop domácích dokázali hostující obránci dostat pouze na hranici vápna ke Šnoblovi, ten z prvního doteku propálil vše, co mu stálo v cestě - 3:3.

 

Domácí nepřestávali tlačit. Stále svou jednoduchou hrou na nákopy činili Pavlíkovským velké potíže. Opět nákop hostů, který se prodlouženou hlavičkou dostal až k Bařtipánovi, ten následně putoval sám na branku hostů a nemílil se - 4:3. Hosté jako opaření se nemohli vůbec dostat do hry. V 70. min. po jednom z ojedinělých útoků hostů vytěžili faul u rohového praporku Oráčova. K přímému kopu se postavil Hink. Zakroutil míč přímo na branku, brankář domácích ho nedokázal udržet a pohotový A. Mašek svou dorážkou srovnal na 4:4.

 

Hra se pomalu začínala vyrovnávat, ale vyložené šance nepřicházely. To se změnilo deset minut před koncem, kdy A. Bureš zatáhl míč od půlící čáry až do vápna Oráčova, předložil svou nahrávku nabíhajícímu Hinkovi, který prostřelil brankáře a Pavlíkov se dostal opět do vedení - 4:5 . O pár minut později po skrumáži před brankou hostů odkopával skákající míč pavlíkovský L. Bureš do kterého následně naběhl útočník domácích a sudí Titlbach překvapivě odpískal pokutový kop. K tomu se postavil brankář Oráčova Flajšingr, svou střelu napálil pouze do břevna, takže skóre zůstalo beze změny.

 

O pár chvil později nedokázali hosté udržet míč vpředu, čehož využili domácí. Po přetaženém centru z levé strany se míč od mokrého trávníku odrazil přímo na ruku hostujícího Vávry a rozhodčí ukázal opět na značku pokutového kopu. Toho se tentokrát ujal Katona, který zkušeně do protipohybu Beneše umístil svoji střelu - 5:5. Zbytek utkání byl vyrovnaný a bez nějakých šancí na obou stranách, proto o vítězi utkání musel rozhodnout penaltový rozstřel, ve kterém byli šťastnější domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Oráčov
Jakub Svatoň: "Dnešní zápas s Pavlíkovem byl jako na horské dráze. Do vedení náss poslal Jarda Bařtipán, Pavlíkovští stav srovnali a během pár minut otočili na 1:3. Petr Katona do poločasu stačil snížit a ve druhé polovině jsme zápas otočili zase my v nás prospěch. Pavlíkov zápas opět otočil na svojí stranu. Šanci na srovnání měl náš gólman Petr Flajšingr, který z penalty napálil pumelici do břevna. O pár minut později zahrál pavlíkovsky obránce rukou v pokutovém území a kopala se penalta druhá, které se ujal Petr Katona a proměnil. Díky němu jsme srovnali a zápas skončil remizou. Penaltový rozstřel se odehrál během 9.kol, kde gólman Petr Flajšingr napravil svoji chybu z neproměněné penalty a dvě chytil."




Sestavy


SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Mayer [-] , L. Šnobl [-] , P. Katona [-] , J. Bařtipán [-] , J. Svatoň [-] , M. Tokar [-] , M. Richtr [-] , R. Vachtl [-] , P. Kopřiva [-] (46. P. Sejpka [-] ) , J. Svatoň [-]

SK Pavlíkov
L. Beneš [-] - T. Lev [-] , A. Bureš [-] , V. Mašek [-] (78. O. Polcar [-] ) , Z. Ledvina [-] (58. T. Hink [-] ) , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , K. Novák [-] , L. Ullrich [-] , P. Souček [-] (65. L. Konopásek [-] ) , L. Bureš [-]

ŽK: 48. L. Šnobl - 48. L. Polcar , 78. L. Bureš .
Hráči zápasu: P. Katona - A. Mašek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - ŠVÁCHA Josef, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra hostů

Oráčov po prohře s Čistou prohraje i s Pavlíkovem.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích