Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 10:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle pálily ostrými i bez Vitnera s Bechnerem


24

Zavidovská rezerva zažívá znovuzrození a celkově je situace v klubu o hodně lepší. Nyní domácí změřili síly s Traverzou. Hosté ze Hředel šli do zápasu v roli favorita, kterou s přehledem potvrdili a získali plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti byl jeden tým

Od začátku zápasu bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. První náznaky ohrožením branky neskončily, ale v 8. minutě se hosté radovali. Ideálné zahrané standardka po ose Somol - Sláma - Machovský znamenala vedení pro Traverzu - 0:1. Nadále byl tlak hostí ještě větší. Na fotbal v podání zelenobílých se dalo koukat a hostující fans byli maximálně spokojeni. Další střelu vyslal Sláma nebo Cibulka, Bethel šel sám, ale domácí "tekli" stále jen o gól.

 

Malinovský přišel do kontaktu s míčem až po slabé střele Čecha mladšího a neměl s ní sebemenší problém. Běžela půl hodina hry a Rendl vyslal za obranu Machovského, jehož pokus Štiller vyrazil na kop rohový. Ten domácí odvrátili jen k Bethelovi, jenž nabil Minaříkovi. Ten si míč připravil do šestnáctky a přesně k tyči nedal Štillerovi šanci - 0:2. Další koukatelná akce hostí brankou neskočnila.

 

A neprosadil se v gólové pozici ani Bethel nebo Minařík. Prvně jmenovaného si výborným zákrokem vychutnal Štiller, v případě Minaříka šlo o nepřesné zakončení. Už se zdálo, že za tohoto výsledku druhá půle skončí, ale opak byl pravdou. Excelentní Slámova přihrávka našla Machovského, který nedal domácímu brankáři šanci a uzavřel skóre první půle - 0:3.

Nakonec to byla devítka

Stejný vstup předvedli hosté i do druhé půle. Ve formě hrající Cibulka započal celou kombinační akci, po které skončila lopta až u Bethela, který si poradil kličkou s brankářem a do prázdné kasy vsítil - 0:4. Zanedlouho to mohlo být s domácími ještě horší, ale Sláma s Machovským chtěli jít až do kuchyně a skončili pouze před jejím prahem. Na druhé se dostal k ojedinělé šanci Zavidov, ale Čech mladší se po závaru netrefil hlavou mezi tři tyče.

 

Jednoduché řešení kombinační akce přišlo v další pohledné souhře hostí, kterou započal Somol s Machovským. Míč se dostal ke Slámovi a Traverza fans jásali - 0:5. Odražený míč po standardce rozehrané Minaříkem na Cibulku se míč dostal na kopačku Hladkého, kterému na vymetení víka stačilo na hřišti pár vteřin - 0:6. Sedmičku mohly přidat Hředle záhy po faulu na Hladkého, ale Malinovského při pokutovém kopu vychytal i přes dosud sedm inkasovaných branek výborný Štiller.

 

Ten se předvedl a držel rezervu od ještě větší blamáže po střelách Bethela a Minaříka. V 70. minutě ale na tečovanou střelu prvně jmenovaného neměl nárok - 0:7. Další ojedinělá šance domácích, tentokrát po brejku neuspěl Houdek, ozvali se opět hosté. T. Vitner svou šanci neproměnil, ale dvojice Sláma - Machovský to napravili. Sláma dvakrát asistoval a Machovský dvakrát skóroval - 0:9. Více zápas plný šancí nenabídl, a tak domácí odešli s debaklem, hosté slavili zaslouženě po pěkném výkonu vysoké vítězství.

 

Hředle si zastřílely i bez dvou klíčových hráčů v ofenzivě. Adam Vitner vyfasoval stopku na pět zápasů, Denis Bechner o zápas méně.

 

Galerie od Tondy Vydry!

Zdroj: oficiální webové stránky Traverzy, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: "Hředle byly úplně někde jinde než my, více k tomu není co říkat. Výsledek mluví za vše."

FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Byli jsme produktivní a to jsme nedali penaltu a další šance. Na začátku jsme dali dva góly po standardkách, do šatny jsme přidali třetí a bylo hotovo. Po dvou minutách druhého poločasu to bylo o čtyři góly a byla jen otázka času, kdy bude Zavidov rezignovat. Jeli jsme do Zavidova ale trochu se strachem bez dvou klíčových útočníků, ale podařilo se je nahradit. Hráli jsme hezky kombinačně, muselo se to líbit."



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - P. Čech st. [-] , R. Vanický [-] , J. Kraus [-] (46. D. Štiller [-] ) , P. Čech ml. [-] , M. Skoupý [-] , D. Denk [-] , J. Lněnička [-] (46. D. Houdek [-] ) , B. Lukáč [-] (59. Z. Beneš [-] ) , R. Štiller [-] (46. F. Šantora [-] ) , M. Zuda [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Šmíd [-] (67. T. Vitner [-] ) , D. Rais [-] , B. Amauwah [-] , M. Cibulka [-] (75. D. Brož [-] ) , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] , M. Somol [-] , J. Skoupý [-] (59. V. Hladký [-] ) , T. Rendl [-]

Hráči zápasu: F. Machovský , J. Sláma , M. Cibulka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TÝČE Jiří - KOZÁK Lubomír, KALAJ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

I zde se rezerva Zavidova začíná zvedat, ale Hředle budou těžký oříšek a napraví předchozí zaváhání s Lubnou

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:15
Tomáš Pešek

Expert: Petr Čech
Tip experta: výhra domácích

Hrozně těžký zápas, ale já věřím alespoň v bod!

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:11
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 09:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:03
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů