4:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Gólová přestřelka v Kněževsi


Branky


45. J. Vrábík , 79. P. Holeček , 83. O. Havel (vl.) , 86. J. Hanych - 12. J. Vávra , 30. M. Sailer , 48. D. Moroz , 66. L. Mácha , 74. D. Moroz
26

Senomaty mají formu, což mohly potvrdit v Kněževsi. Domácí čekal teprve druhý zápas na nově zrekonstruovaném hřišti, a tak měli ideální příležitost se ukázat svým příznivcům v tom nejlepším světle. To se ale nestalo. Berani si vytvořili solidní náskok, který ale Kněževes stáhla a do poslední minuty bylo oč hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rušno bylo na obou stranách

V úvodu zápasu povedenou střelou vyzkoušel pozornost Kučaby z dálky R. Čihař, hostující brankář ale vytáhl pěkný zákrok. Ve 12. minutě šel do hlavičkového souboje s Lennerem senomatský Vávra a byť nemohl narozdíl od domácího brankáře rukama, tak byl úspěšnější - 0:1. Na druhé straně chyboval Kodeš, ale Kučaba jeho zaváhání napravil. V další příležitosti domácích zkoušel hledat Holeček na přední tyči Havla, ten byl ale tísněn bránícím hráčem. Hra se přelévala ze strany na stranu a v ideální pozici se ocitl Sailer, ale míč si nezpracoval.

 

Opět šance před Kučabou, tentokrát dával Neveďal pod sebe na Hanycha, ten ale z hranice vápna míč netrefil ideálně. Nedáš - dostaneš. Z ničeho nic se za domácí defenzivou zjevil volný Sailer. Obdržel míč a postupoval sám na Lennera, kterého zkušeně obstřelil - 0:2. Blízko ke kontaktnímu gólu bylo po akci Neveďala, který postupoval ze strany vápnem na branku. Chtěl dávat míč pod sebe a mířil do navrátivšího se Trešla. Ke štěstí hostí se od něj míč odrazil do Kučaby, který byl včas na správném místě a zabránil vlastnímu gólu.

 

Už se zdálo, že se půjde do kabin za dvougólového vedení Senomat. Ve 44. minutě ale postupoval na branku Havel a byl stažen Kodešem. Ten vyfasoval žlutý kartonek a rozhodčí se šli radit, jestli byl Havel stažen před pokutovým územím nebo v něm. Následovala standardní situace těsně za vápnem, kterou si vzal na sebe Vrábík a na výsledek se můžete podívat na videu - 1:2.

 

Do poslední minuty bylo oč hrát

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Moroz obdržel přihrávku za obranu, píchl si míč kolem špatně vyběhnuvšího Lennera a do prázdné navýšil vedení - 1:3. Krátce po hodině hry si narazil Vrábík s R. Čihařem, ale šajtlí mířil vedle. Na druhé straně zvonilo břevno za Lennerem, to když rohový kop Vávry chtěl odkopnout Houška, ale míč mu sjel po kopačce. Opět hra nahoru dolů a dusno před Kučabou, když byla střela zblokována za pět dvanáct.

 

Hned po této akci se hra přelila opět před Lennera. Moroz dostal opět dlouhý míč za obranu, postupoval směrem k vápnu a na druhé straně našel volného nabíhajícího Máchu. Ten si míč ani nezpracovával a rovnou ho poslal Lennerovi mezi nohy - 1:4. Senomaty svého soupeře jistě zaskočily a pokračovaly i nadále. Vávrovu střelu zpoza vápna musel domácí brankář vyrážet. V 69. minutě opět akce na druhé straně. Hanych se proháčkoval středem hřiště a vyslal střelu k tyči. Kučaba byl ale na místě a střelu pohotovým zákrokem vyrazil.

 

Minutu poté zaměstnal hostujícího brankáře pro změnu Vrábík. Kučaba si ale poradil i s jeho jedovatou levačkou. Následně přišel další trest pro hosty. Hanych přišel na středu hřiště o míč, Moroz to zabalil a střelou na zadní tyč navýšil luxusní vedení - 1:5. Senomaty těžily z brejkových situací a Kněževes si vytvářela šance, které ale nedokázala proměnit v branky. Mohlo být i hůř, ale Vávra spolu se Sailerem nevyřešili ideálně akci dva na Lennera.

 

V 79. minutě přišel konečně kýžený gól Kněževsi. J. Vršecký vysunul Vrábíka, ten si míč zasekl a nabil Holečkovi, který se pěknou střelou na zadní tyč nemýlil - 2:5. Na druhé straně si narazil Vávra s Pichnerem, ale jeho střela na zadní postrádala přesnost. Naději na zlom dal domácím stoper Havel, který dosud vyhrál všechny hlavy, ale nyní špatně komunikoval s Kučabou a hlavou poslal míč do vlastní sítě - 3:5.

 

Přítomní diváci v plném očekávání čekali na další branku, která by ještě více zamotala závěr utkání. Přesně taková přišla čytři minuty před koncem, když přesný centr Vrábíka uklidil hlavou nekompromisně Hanych - 4:5. Kněževes měla blízko k dokonalému obratu, nakonec se ale zmohla "jen" na čtyři góly. V posledních momentech zápasu mohl navýšit vedení hostí Vávra. To když dostal míč za obranu, píchl si jej kolem Lennera, ale odkrytou branku přestřelil. To Senomaty nemuselo mrzet, neboť se zanedlouho ozval konečný hvizd sudího, který ukončil dramatický zápas.

 

Galerie v podání Štefana Ferencze!

 



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Martin Havel, útočník: "Nechytli jsme začátek, dvakrát jsme hrubě chybovali a byli za to potrestáni. Do poločasu se nám podařilo snížit. Něco jsme si řekli v kabině, ale výsledkem byl stav 1:5. Stáhli jsme to na rozdíl jedné branky, ale kdyby byly Senomaty fotbalovější, tak si to pohlídají. Klíčovou osobou je pro ně Martin Kokšál ve středu hřiště, takového hráče my bohužel nemáme."

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: "Spokojenost panovala do 79. minuty, kdy jsme vedli 1:5. Hráli jsme velice dobře, měli jsme své vedení ještě navýšit. Pak jsme hráli laxně a dovolil soupeři, aby se dostal na rozdíl jedné branky. Nakonec to bylo drama, posledních deset minut to bylo dobré kardio. Po vyrovnaném prvním poločase jsme dali rychlý gól, kontrolovali jsme hru. Závěr pro nás musí být ponaučením, toho se musíme vyvarovat. Jinak jsem ale spokojen."



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - O. Neveďal [-] (78. K. Hrubý [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Havel [-] (57. T. Šíma [-] ) , M. Houška [-] , P. Čihař [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - T. Pichner [-] , M. Kokšál [-] , M. Sailer [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , D. Moroz [-] , J. Vávra [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , R. Trešl [-]

ŽK: 45. J. Kodeš , 78. J. Vávra , 86. L. Mácha .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: TÝČE Jiří - ŠVÁCHA Josef, KOLÁŘ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Favorit potvrdí své kvality a tři body zůstanou doma

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Doma se body nerozdávájí! Leč mají Senomaty docela slušou formu, tak věřím v naše body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích