Mšec v plné síle vyhrála v Zavidově


Branky


26

Do Zavidova zavítalo družstvo Mšeci, které bylo jasným favoritem tohoto utkání. Domácí ale nechtěli dát nic zadarmo a utkání odehráli velmi důstojně. Výsledek by se mohl zdát trochu krutý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubrava výrazně pomohl vedení

Do záčátku zápasu vstupili aktivněji domácí, kteří ohrožovali branku soupeře. Do první velké šance, se dostal po rohovém kopu Čech mladší, který vyhrál hlavičkový souboj a míč letěl přímo pod břevno hostují branky. Skvělým zákrokem se však prezentoval Doubrava, který dokázal míč konečky prstů vytáhnout z brankové čáry. Poté zkoušel štěstí střelou z velké dálky Vanický, ale míč letěl těsně nad brankou.

 

Mšec na tyto šance domácím odpověděla nejlépe, jak jen mohla. Ve 25. minutě si navedl míč na levou nohu Červený a paradním obstřelem nedal A. Krausovi šanci - 0:1. Domácí byli jako opaření a hosté je dostali pod tlak. A. Kraus držel svými zákroky domací nad vodou, ale ve 34. minutě byl na dorážku Jurgovského krátký - 0:2. Těšně před koncem první půle mohl snížit Čech mladší, když šel sám na Doubravu, ale ten ho tváří tvář vychytal.

Kraus zachránil Zavidov od "bůra"

Začátek druhé půle začal opakem té první. Aktivněji do ní vstoupila Mšec, ale bez nějaké výraznější akce. Postupem času se osmělili domací a dostávali se před Doubravu. V 65. minutě si míč připravil na vápně znovu Čech mladší a poslal míč opět pod břevno. Doubrava ale ukázal skvělý reflex a vyrazil míč na rohový kop.

 

Hosté odpověděli opět gólem, když "vybagovali" domácí obranu a míč poslal do prázdné branky Zeman - 0:3. V 79. minutě se nepovedla domácí obraně rozehrávka a Chlád stanovil konečný výsledek - 0:4. V závěru měli hosté ještě tři velké šance, ale A. Kraus předvedl tři skvělé zákroky.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, trenér: Dnes nám chybělo trochu štěstí při zakončení, kdy Petr Čech ml. měl tři velké šance, ale musím vyzdvihnout výkon Doubravy, který odchytal skvělé utkání. Jinak musím ocenit hru hostů, kteří byly slušní a utkání proběhlo v klidu. Pochvalu zaslouží i zavidovští borci, kteří hráli velmi dobré utkání, ač výsledek napovídá, že to bylo jednoznačné. Velké díky, kluci."

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Tomáš Janoušek, obránce: "Na soupeře jsme nastoupili v podstatě v plné síle. Od začátku zápasu jsme měli balón v držení my. Snažili jsme se hrát po zemi útočný fotbal a vytvářet kombinace, což se nám docela dařilo a v prvním poločase jsme dali dvě branky. Soupeř hrozil hlavně ze standardních situací, neboť v kádru mají vysokého Petra Čecha, který nejednou ohrozil naší svatyni. Druhý poločas byl kopií toho prvního a vítězství 0:4 znamená, že si ze Zavidova vezeme 3 body."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - TÝČE Jiří, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - STROUHAL Jiří: 8
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 8
Zázemí: 8
Výkon domácích - FC 05 Zavidov B: 7
Výkon hostů - TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí: 8
Hráč utkání - domácí: Radek Vanický
Hráč utkání - hosté: Ondřej Zázvorka
Hodnocení hráčů - domácí: Aleš Kraus - 8, Matěj Zuda - 8, Lukáš Kříž - 8, Pavel Pešek - 8, Radek Vanický - 9, Dominik Denk - 8, Miroslav Skoupý - 8, Petr Čech ml. - 9, Petr Čech st. - 8, Zbyněk Nágl - 8, Jiří Kraus - 8, Richard Štiller - 8,
Hodnocení hráčů - hosté: Petr Neužil - 9, Jan Zeman - 8, Radek Škutchan - 8, Pavel Doubrava - 9,

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Béčku Zavidova se moc nedaří, Mšec je naopak vůbec favoritem soutěže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

18. 9. 2018 16:21
Výhra hostů
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů