5:1
(3:0)
84. D. Moroz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mšec jednoznačně porazila Senomaty


Branky


26. R. Škutchan , 27. J. Zeman , 45. J. Zeman , 60. J. Jurgovski , 87. T. Pichner (vl.) - 84. D. Moroz
22

Za deštivého počasí byl sehrán zápas ve Mšeci, která na svém hřišti přivítala Senomaty. Ty v prvním kole zahrály dobře, ale stále stejná písnička. Výkon jako na houpačce přinesl domácím jasné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti byl jeden tým

Začátek utkání se odehrával mezi vápny a nic zvláštního se nestalo. V 15. min. střela domácího celku minula těsně Kučabovu svatyni. Ve 26. min. se rozvlnila síť za zády senomatského brankáře poprvé. Zeman ze strany odcentroval do vápna, kde se přes bránícího hráče prosadil Škutchan - 1:0. O minutu později si tito dva hráči vyměnili role. Škutchan přetlačil bránícího hráče, z pravé strany nacentroval do vápna a Zeman byl v zakončení neomylný - 2:0.

 

První šancí Senomat byl závar v domácím vápně, který ale zakončením neskončil. Hra se přelila na druhou stranu, kde před vápnem fauloval Havel. Neužil ale možnost slibného přímého kopu nezužitkoval. Poprvé ohrozil domácí zařízení Vávra, který střílel z rohu vápna jen do připraveného Kolka. Z následného rohového kopu se k zakončení dostal Moroz, ale jeho nebezpečnou střelu domácí brankář efektivně vyrazil.

 

I Kučaba na druhé straně se vyznamenal, když Jurgovski servíroval vedle sebe Zemanovi, ale jeho šajtli hostující brankář skvěle vyrazil. Už se zdálo, že poločas skončí dvougólovým náskokem domácích, ale opak byl pravdou. V poslední minutě vracel centrovaný míč na zadní tyči Heller a Zeman ho doklepl do branky - 3:0.

Nakonec "jen" 5:1

První šance druhé půle patřila hostům, ale ti ztroskotali na slabém zakončení. Hra se ihned přelila na druhou stranu, Pechanec našel míčem za obranu Zemana, ten centroval před bránu a střelu Kočího z druhé vlny zastavoval bránící hráč hrudníkem na brankové čáře. V 56. min. našel nádherným centrem Moroz ve vápně Máchu, jeho zakončení bylo ale žalostné. V 60. min. po přímém kopu se dostal k zakončení z úhlu jeden z domácích, míč ale netrefil ideálně, ale letěl směrem na Jurgovskiho, který ho patou uklidil do sítě - 4:0.

 

Mšec se nadále tlačila do šancí. Při jednom z nákopů za obranu přestala hostující defenziva hrát a Kočí se Zemanem postupovali de facto sami na Kučabu, ale řešení této akce bylo hodně mizerné. Na druhé straně využil zaváhání dvou hráčů Karnold, nabil pod sebe Vávrovi, jehož přízemní střela skončila jen těsně vedle. V 69. min. obdržel Karnold míč za obranu, stoper podklouzl, senomatský hráč si píchl míč kolem brankáře, ale ze strany mířil jen do boční sítě.

 

Mšec byla nadále aktivní a dostávala se do bezprostřední blízkosti senomatské svatyně. Po jednom z centrů zachraňoval na poslední chvíli situaci Pichner. V 79. min. poslal Janoušek krásný míč za obranu na Zemana, který postupoval na Kučabu, ale ten se předvedl dalším dobrým zákrokem. V poslední desetiminutovce si každý tým pro diváky připravil po jedné brance. Pichnerův centr si našel Moroz a hlavičkou vstřelil alespoň čestný gól hostí - 4:1. Poslední slovo měl Pichner, který si holení srazil centr Jurgovskiho do vlastní branky - 5:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Tomáš Janoušek, obránce: "Na zápas jsme byli nabuzeni, chtěli jsem odčinit prohru z minulého zápasu ve Hředlích. Prvních deset, patnáct minut to bylo takové nahoru, dolů. V polovině prvního poločasu se nám podařilo vstřelit dvě branky, což nás uklidnilo a mohli jsme hrát svoji hru. Snažili jsme se hrát po zemi, žádné nakopávané míče za obranu. Nejvíce jsme hrozili po stranách a následných centrech do vápna, z čehož se nám podařilo dát většinu branek v zápase. Na konci zápasu jsme dostali zbytečný gól, už s myšlenkou, že zápas zvládneme v náš prospěch. Pak si ještě soupeř vstřelil vlastní gól a bylo jasné, že zápas bude za tři body."




Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
J. Kolek [-] - M. Kočí [-] (66. A. Eisenstein [-] ) - R. Škutchan [-] , T. Janoušek [-] , O. Zázvorka [-] , J. Chlád [-] (73. R. Kapek [-] ) - J. Zeman [-] , J. Jurgovski [-] , P. Heller [-] - P. Neužil [-] , V. Pechanec [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - O. Havel [-] , T. Pichner [-] , J. Vávra [-] , M. Komín [-] (60. M. Sailer [-] ) , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , D. Moroz [-] , D. Hůla [-] , J. Kodeš [-] , R. Trešl [-]

ŽK: 31. O. Havel , 54. M. Komín , 59. J. Kodeš , 88. J. Vávra .
Hráči zápasu: V. Pechanec , T. Janoušek , P. Heller .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BENEŠ Adam - ASNÍK Daniel, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: remíza

Mšec má i přes řadu odchodů kvalitní kádr, totéž se dá říci i o Senomatech. Dělba bodů a hosté vyhrají na penalty.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích