Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 15:00

2.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kropáčova Vrutice uspěla v přestřelce na chotětovské půdě


Branky


1

Na zápase fotila Katka Straková. Jak utkání hodnotil Chotětov na svém webu?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve druhém kole se naše rezerva utkala s dalším týmem, který sestoupil z okresního přeboru. Do zápasu lépe vstoupil náš tým, ale střela Vávry postrádala razanci a nadějné centry do vápna boxoval hostující golman. Už v 8. minutě nám zasadil tvrdý úder Havelka, který z úhlu nádherně trefil míč na vzdálenější tyč a Bůžek byl bez šance – 0:1. Aby toho nebylo málo, propadl míč z dlouhého nákopu mezi naše obránce k Novákovi, který neměl problém vstřelit druhý gól – 0:2. Naši hráči ale dokázali hned po minutě odpovědět, hostům se nepodařila ofsajdová past a J. Potůček se řítil sám na bránu a zachoval chladnou hlavu – 1:2. A vstřelený gól vlil domácím krev do žil. Pěknou kombinaci zakončoval pumelicí Jeřábek, brankář Vrutice byl ale pozorný a nepřišel si na něj o chvíli později ani Pečenka. Klíčový okamžik přišel před koncem první půle, Kern ve skvělé pozici ještě přihrával Buryánovi, který míč nedostal ideálně, následně došlo ke kontaktu s obráncem, rozhodčí ale souboj nevyhodnotil jako penaltový. Před poločasovým hvizdem ještě hosté zahrozili z přímého kopu, Bůžek ale výborně zasáhl.

 

 

I v druhém poločasu byl náš tým pohyblivější a lépe kombinoval, hosté (jmenovitě Korec) ale neskutečnou produktivitou dotáhl Vrutici ke třem bodům. V 55. minutě propálil Bůžka po nedůrazu naší obrany poprvé – 1:3. V 59. minutě přetlačil v souboji naše beky podruhé a zvýšil na 1:4. K naší cti domácí zápas nezabalili a snížili Pečenkou na 2:4. O 3 minuty později se po autu dostal míč opět k hostující sedmičce a střela z kroku zapadla opět na zadní tyč – 2:5. Za další dvě minuty ale po akci Pečenky zakončoval Cherednik a bylo to opět o dva góly – 3:5. Fyzicky odpadlé hráče Vrutice jsme ke konci zatlačili na jejich polovinu a přišly další šance, hlavička Nežerky ale skončila na břevně, Vávra ze slibné pozice minul a střelu Nežerky z vápna pěkným zákrokem zneškodnil brankář. Po slušném výkonu jsme tedy vyšli bodově naprázdno, další zápas hrajeme v neděli v Luštěnicích.

 

Zdroj: www.sokolchotetov.cz

 

 



Sestavy


TJ Sokol Chotětov B
J. Bůžek [-] - P. Buryán [-] (62. M. Nežerka [-] ) , P. Kern [-] , M. Vávra [-] , P. Jeřábek [-] (62. Y. Cherednik [-] ) , K. Potůček [-] , J. Pečenka [-] , M. Beneš [-] (76. D. Vtelenský [-] ) , M. Moulis [-] (41. P. Kern [-] ) , J. Linek [-] (88. K. Vetešník [-] ) , P. Potůček [-]

SLAVOJ Kropáčova Vrutice
L. Vala [-] - J. Malý [-] , J. Havelka [-] , J. Vaněk [-] , L. Rovenský [-] , B. Bohata [-] , P. Bůžek [-] (74. J. Láhner [-] ) , M. Korec [-] , L. Novák [-] (77. M. Jarolím [-] ) , T. Kasal [-] (59. J. Holub [-] ) , T. Musil [-]

ŽK: 53. B. Bohata , 54. P. Bůžek , 57. L. Rovenský .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Khol Martin - VTELENSKÝ Václav (N), BOHATA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích