3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

26.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka na hřišti Mojžíře B


Branky


0

Ve 26. kole utkání na sebe narazily dva týmy z opačného břehu řeky Labe. Zápas se musel bouřlivým divákům v Mojžíři líbit a to především pro to, že padlo mnoho branek a více jich nakonec skončilo v síti hostujícího Malého Března.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým, který měl jako vždy na svém domácím zápase velkou podporu diváků, přivítal v rámci 26. kola Malé Březno. Od prvních minut byla rezerva Mojžíře lepší. Činil se především hráč domácích Král, který dokázal za 33 minut vstřelit hattrick. Z větší části měl během prvního poločasu domácí tým jasně navrch a vytvářel si spoustu šancí. Výsledkem této snahy byl stav 4:1 pro TJ Mojžíř. Zápas se tak zdál rozhodnut.

Ve druhém poločase domácí ještě zvýšili náskok a stav utkání byl ve 49. munutě již 5:1. Poté domácí viditelně ze svého zápasového tempa ubrali. Toho dokázal využít především nejlepsí střelec celé soutěže v barvách Málého Března - Karel Pekař. Tento hráč dokázal domácí diváky rozesmutnit hned čtyřikrát a byl téměř k nezastavení. Dále na něj dokázal navázat ještě v 90. minutě Ajm. Nicméně domácí Valenta dokázal vstřelit ještě jednu branku pro domácí Mojžíř. Utkání tak skončilo spíše hokejovým výsledkem 7:5 pro celek domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř B
M.Kolankiewicz - Mojžíř: ,,Útočný fotbal pro diváky se spoustou branek. Mojžíř byl od začátku lepší a po celý zápas hru kontroloval a hosté se dostali ke zkorigování výsledku až na konci, kdy domácí už polevili. U domácích opět výborný Král, který dal 3 branky a na druhé straně Pekař Karel ml., který potvrdil střeleckou formu, když skóroval čtyřikrát a stal se nejlepším střelcem soutěže."




Sestavy


TJ Mojžíř B
P. Mácha [-] - J. Horváth [-] , J. Ečer [-] , P. Valenta [-] , V. Neuman [-] - P. Král [-] , J. Učeň [-] , A. Jankovský [-] , M. Pavlík [-] - T. Vondráček [-] , P. Berko [-]


Hráči zápasu: P. Král .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.