4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 14:30

25.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodlné vítězství domácí rezervy Chlumce nad rezervou Přestanova


Branky


0

Chlumec B se pokusil v rámci 25. kola dotáhnout na týmy ze středu tabulky. Ve 24. kole Chlumec B získal díky kontumaci tři body a dnes se snažil na tento tříbodový zisk navázat. Přestanov B naopak s 21 body okupuje předposlední příčku a jedině výhra by byla jeho šancí dostihnout 11. Chlumec B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas ovládl od první minuty tým Chlumce B a domácí diváci si tak mohli užít celkem pohledné utkání, ve kterém padlo 5 branek. Domácí tým zvítězil jasným výsledkem, který odpovídal průběhu hry - 4:1.

Domácí získali již v prvním poločase pohodlný náskok

Hned v prvním poločase bylo jasné, kdo udává tempo hry. Chlumečtí na hráče Přestanova doslova vlítli. Nutno vyzdvihnout především gól domácího L. Macha. Tento hráč svoji krásnou střelou vymetl horní růžek branky hostujícího brankáře a nastartoval tak tým Chlumce k témeř bezchybnému výkonu. Do konce utkání padly do sítě Přestanova ještě dva góly, zatímco domácí brankář Kunec za svá záda žádnou střelu nepustil.

Druhý poločas se jen dohrával

Ve druhém poločase pokračoval Chlumec v povedeném představení. Vytvářel si šanci za šancí, narozdíl od prvního poločasu však bez gólové odezvy. Hlavní pálič šancí byl domácí Mrvečka, který neproměnil několik tutovek. Nutno podotknout, že tento hráč, který je ve věku dorostence, podal výborný výkon a je velkou posilou týmu. Chlumci se v tomto poločase podařilo přidat ještě jeden gól a stav utkání byl 4:0 pro domácí. Přestanov však sebral poslední síly a v 90. minutě si na centr naběhl hostující Hadrle a hlavou vsítil čestný gól a prohru snížil na 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec B
Veselý ( kapitán TJ Chlumec B): ,,Já jsem dneska s výkonem kluků naprosto spokojený, každý z nás odehrál velmi dobré utkání. Věděli jsme, že tento zápas je pro nás důležitý. Jsem již přesvědčen, že jsme se tímto zachránili, to byl taky náš cíl pro tuto sezonu, takže spokojenost."




Sestavy


TJ Chlumec B
J. Kunc [-] - P. Řízek [-] , J. Veselý [-] , P. Weber [-] , V. Šturma [-] - A. Drábek [-] , L. Vacovský [-] , L. Mach [-] (68. M. Belo [-] ) , P. Mrvečka [-] , P. Uhlíř [-] (28. M. Elko [-] ) - A. Lukeš [-]


Hráči zápasu: P. Mrvečka .
Místo: Telnice. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.