3:4p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o střed tabulky mezi SKP Sever ÚL a FK Malečov v tropickém vedru


0

V rámci 25. kola okresního přeboru se odehrál zápas mezi SKP ÚL a FK Malečov. Oba týmy měly před utkáním stejný počet bodů, jednalo se tedy o přímý souboj o umístění. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas 25. kola se odehrál za vysokého tepla na hřišti na Kamenném vrchu. První poločas mělo v režii domácí SKP, které si vytvořilo mnoho šancí, ale nedokázalo je proměnit v góly. Druhý poločas se i zásluhou střídání na střaně FK Malečov utkání vyrovnalo. Žádná branka přesto nepadla. O výsledku utkání tak rozhodly pokutové kopy a bonusový bod nakonec získal tým FK Malečov. Nutno vyzdvihnout výborný výkon brankáře Růžičky z Malečova.

Domácí měli v prvním poločase převahu, kterou však využít nedokázali

Hostující FK Malečov dorazil na hřiště SKP ÚL v oslabené, nezkušené sestavě. To se na obrazu hry v prvním poločase jednoznačně promítlo. Domácí tým měl po celý poločas balón na svých kopačkách a jasně kontroloval hru. Své šance však využít nedokázal. Gólu byl domácí tým mnohokrát blízko, přesto skončilo několik střel pouze na brankové konstrukci hostujícího brankáře Růžičky. I díky němu se po poločase oba týmy rozešli za stavu 0:0.

Malečovu pomohla dvě střídání a hra se vyrovnala

Do druhého poločasu Malečovu nastoupili dva noví hráči Zalabák a Veselý. Díky oběma hráčům se podařilo Malečovu vyrovnat hru a najednou dokázali být nebezpeční i hosté. Šance byly na obou stranách, diváci přesto za 90 minut žádný gól neviděli. Rozhodujícími se staly pokutové kopy, na které vyhráli hosté.

V šesté sérii rozhodl hostující brankář Růžička.

Po pěti pokutových kopech na obou stranách byl stav zápasu 3:3, za domácí svůj pokutový kop proměnili : Strádal, Zámečník, Dvořák. Za hosty branku vsítili: Kodaj, Spal, Weigert.

V šesté sérii se postavil k exekuci hostující brankář Růžička, ten pokutový kop narozdíl od domácího Likaře proměnil. Dva body si tak díky golmanovi Růžičkovi, který v prvním poločase hodně podržel svůj tým a nakonec i rozhodl pokutové kopy, odvezl tým FK Malečov!

 



Ohlasy k zápasu


SKP Sever Ústí nad Labem
Milan Motejl (SKP Sever Ústí nad Labem): ,,Velké horko. Do 55' minuty mělo SKP mnoho šancí. Pak se hra vyrovnala a šance byly na obou stranách. Nakonec se kopaly penalty se šťastným koncem pro Malečov."

FK Malečov
Martin Růžička (FK Malečov) - Hráč utkání: ,,Do zápasu jsme nastoupili v hodně oslabené sestavě, takže nás zkušenost hráčů SKP hodně přehrávala... Nastřelili 4x tyč a mohli z dalších šanci dát hodně gólů, měli jsme štěstí. Druhej poločas nám přišli hráči a konečně jsme tu hru vyrovnali. Nakonec jsme mohli i vyhrát, ale opět nás trápila koncovka. Na penalty jsme opět dokázali vyhrát, jedna z mála věcí, co nám jde."



Sestavy


SKP Sever Ústí nad Labem
J. Vojtíšek [-] - M. Beneš [-] , V. Lacina [-] , M. Zámečník [-] , J. Macek [-] - D. Dědek [-] , R. Likař [-] , J. Dvořák [-] , J. Deutsch [-] (70. P. Nechyba [-] ) - J. Žaba [-] , V. Strádal [-]

FK Malečov
M. Růžička [-] - J. Bukáček [-] , D. Weigert [-] , T. Puky [-] , P. Kůstka [-] - J. Spal [-] , L. Fedorovič [-] , M. Kodaj [-] , M. Kodaj [-] - V. Polák [-] , T. Kůstka [-]

ŽK: 35. M. Kodaj .
Hráči zápasu: M. Růžička .
Místo: UT Kamenný vrch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.