3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valtířov v ústeckém derby stáhl náskok čtvrtého Svádova na pouhý jeden bod


0

V tomto utkání přívítal tým Valtířova tým TJ Svádov-Olšinky. Valtířov před utkáním ztrácel na čtvrté místo svého dnešního soupeře 4 body. Cílem domácích bylo snížit náskok Svádova na pouhý jeden bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým po většinu zápasu přehrával hostující Svádov. Vytvářel si více šancí a soupeře převyšoval i svojí bojovností. Svojí převahu dokázal Valtířov přenést i do konečného skóre a nakonec zvítezil 3:0.

V prvním poločase padla i přes převahu Valtířova pouze jedna branka

Zápas sousedů v tabulce i na mapě sledovalo přibližně 60 diváků. Hned po úvodním výkopu až v podstatě do záverečného hvizdu rozhodčího bylo jasné, kdo má dnes větší chuť vyhrát. Domácí od první minuty svého soupeře přehrávali. Utkání nabídlo mnoho brankových příležitosti, tu první k radosti domácích využili právě Valtířovští. Zbytek poločasu se již dohrál bez dalšího gólu.

Upevnění vedení domácího týmu

Druhý poločas začal stějně jako ten první a to převahou domácího týmu. Valtířov svojí bojovností a výbornou prací obětavé záložní řady nepouštěl Svádov k žádné brankové příležitosti. Valtířov v dalším průběhu zápasu přidal další dvě branky a pohodlně si dokráčel k vítežství v utkání. Svádov dnes nebyl evidentně ve své kůži a domácí toho bezpochyby dokázali využít a stáhli tak náskok Svádova na pouhý jeden bod.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.