Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2018 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný přejelo rezignované Jedomělice


Branky


13

V posledním zápase pozdimní části si Jedomělice přijeli zahrát do Slanýho spíše z povinnosti. Celý zápas byl na hřišti pouze jeden tým, a tak pro domácí nebylo složité odnést si zaslouženě tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slánští dostali Jedomělice pod tlak hned na začátku

Slánští se do zápasu opřeli s vervou a hned ve 2. minutě ze standardní situace, které Jedomělice jen přihlíželi, padl gól z kopačky Novotnýho – 1:0. Hosté si chvíli poté vytvořili první šanci, ale Horák po rohovém kopu trefil hlavičkou jen brankáře. To je ovšem, jediná snaha, kterou byli jedoměličtí ochotni vyvinout. Jelikož hned v 9. minutě se k míči dostává zkušený a všemi obávaný Žahour a dává svůj první gól tohoto zápasu – 2:0.

 

Domácí pochopili, že soupeř je pravděpodobně neohrozí, a tak se do všeho pouštěli s rozvahou a klidem. Po půl hodině hry se hostům podaří po trestném kopu snížit díky přesné střele Mrštiny – 2:1. Radost a naděje hostům nevydržela moc dlouho, jelikož hned ve 35. minutě se k míči postavil znovu Novotný a neminul ani tentokrát – 3:1.

Jedomělice už se z kabin nevrátily

Jedomělice nastoupily do druhé půle spíše rezignovaně a na tlak soupeře vůbec nedokázaly reagovat. Hned 3 minuty po nástupu hosté inkasovali další gól. Opět po hezké akci zakončil Žahour – 4:1. Bez snahy alespoň bránit se Jedomělice pohybovaly po hřišti jakoby o nic nešlo a dávaly tak silnému soupeři mnoho příležitostí.

 

Další z nich se nebál využít opět Žahour, a tak si došel v posledním zápase podzimní části v 68. minutě pro hattrick – 5:1. Do konce zápasu už se nic nedělo. Všichni vnímali akorát rozhořčení trenéra hostů, kromě jich samotných.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jedomělice
Sokol Jedomělice, oficiální web: "Poslední dvě utkání zcela devalvují jinak solidní první část soutěže. Že by hráčům došla kondice? Nebo chuť?! Páté místo v tabulce a především to, že naše mužstvo nedokázalo porazit nikoho z vedoucí čtyřky o něčem vypovídá. Přerod tohoto týmu po letní obměně ještě zdaleka není u konce. Vedení klubu společně s trenéry si teď musí vyhodnotit, jak dál. Ale další změny a to nejen v kádru se dají určitě očekávat."



Sestavy


SK Slaný B
M. Cílek [-] - M. Žahour [-] , M. Zelenka [-] , M. Majtaník [-] (81. R. Šaroch [-] ) , P. Volgner [-] (60. P. Danda [-] ) , A. Beneš [-] , L. Danda [-] (69. J. Doležal [-] ) , Z. Řehák [-] , T. Zíma [-] , F. Novotný [-] , J. Krym [-]

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - P. Bakos [-] , D. Procházka [-] , M. Zahradník [-] , P. Kubenka [-] (52. M. Janda [-] ) , E. Rezek [-] , B. Mrština [-] , J. Horák [-] , R. Vyšata [-] , R. Nedvěd [-] , V. Hora [-]

ŽK: 88. J. Krym .
Hráči zápasu: M. Žahour , F. Novotný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brožek Tomáš - STRÁNSKÝ Martin, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 11:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 20:59
Johana Hergetová

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

Můj kamarád z dorostu SK Kladno a kanonýr Žahy by se mohl zase párkrát trefit a Jedomělice sejmout.

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 22:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 14:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 10:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:43
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 08:44

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 07:28

Tip: výhra hostů