Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat za pět dvanáct


Branky


12

Vraný dlouhou dobu sahalo po bodech, ale rezerva Slanýho ukázala svou sílu až v závěru zápasu. Pro Vraný to bylo těžké KO a připoutalo je to na posledni pozici společně s lišanským týmem. Za to hosté odčinili prohru z minulého vikendu a náleží jim patá příčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seznámeni s terénem

Vraný prožívá těžké období, protože po šňůře porážek bylo mužstvo odsunuto až na samotné dno tabulky. Do zápasu vstoupili opatrně a čekali, co si na ně soupeř vymyslí. Začátek mnoho šancí nepřinesl a dění na hřišti se odehrávalo mezi vápny obou týmů. O první gólovou radost bylo postaráno ve 30. minutě a střelcem byl slánský Peška - 0:1. Do poločasového hvizdu se skóre již nezměnilo, a tak diváci, kteří by chtěli vidět více gólů, byli po změně stran rozhodně překvapeni.

Družecké vystřízlivění

 

Domácí vstoupili do druhé části s jasným cílem, a to konečně prolomit jejich nepříznivou bilanci. Hrdinou následujících okamžiku se stal Gažák. Po několika slibných šancích přišli i vytoužené góly. V 57. minutě se dostal k balónu a rozvlnil síť za Izerou poprvé - 1:1. Namlsané Vraný se s remízou nechtělo spokojit. O 5 minut později měl Gažák svou druhou příležitost a opět se nemýlil - 2:1. To Slaný úplně zaskočilo a muselo reagovat dvojím střídáním.

 

Domácí chtěli pojistit svou výhru, ale misto radosti přišlo tvrdé vystřízlivěni. V 75. minutě vyrovnal nejlepší střelec Slanýho Novotný - 2:2. A bylo ješte hůř. V 82. minutě dokonal po vydařené akci obrat ve skóre Beneš - 2:3. A posledni hřebíček do rakve zasadil 2 minuty před koncem nový hráč na hřišti Danda - 2:4. Domácí tak museli sklopit hlavy a odejít se svou 6. porážkou v řadě.





Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - J. Jeřábek [-] , K. Gažák [-] , J. Koukolíček [-] (59. S. Pustai [-] ) , D. Krampera [-] , T. Kubík [-] , L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , J. Paluba [-] , J. Liška [-] , L. Košťák [-]

SK Slaný B
M. Sábl [-] - P. Volgner [-] (70. P. Danda [-] ) , Z. Řehák [-] , T. Zíma [-] , F. Novotný [-] , J. Krym [-] , P. Čablík [-] , M. Žahour [-] , J. Peška [-] (59. L. Danda [-] ) , L. Volf [-] (88. R. Šaroch [-] ) , A. Beneš [-]

ŽK: 42. J. Liška , 72. J. Jeřábek , 76. L. Kalous , 81. S. Pustai , 84. K. Gažák - 18. A. Beneš , 90. R. Šaroch .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Špidra Marek - BROŽEK Tomáš, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 11:05
Johana Hergetová

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra hostů

Vraný nezažívá dobrou sezónu a vyhlídky na lepší zítřky jsou v nedohlednu.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů