2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný duel na Braškově


Branky


12

Kladeneské derby bylo od začátku plné emocí. Často nespokojeni domácí to dávali hlasitě najevo, a tak rozhodčí, aby uklidnil situaci rozdával karty. Ze začátku mnoho pohledných šancí ani akcí k vidění nebylo. Přesto Braškov nakonec využil domácí prostředí a v druhém poločase rozhodl o konečném vítězství 2:0. Unhošť svou hrou nenavázala na výsledky z první poloviny podzimní části a tabulkou se propadají níž a níž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance bez šťastných konců

 Tempo hry od začátku udávali domaci. Braškov byl více na míči a podnikal kombinační akce a hoste se snažili více bránit a hrozit z rychlých brejků. K vidění nebylo příliš golových šancí, ale každý tým si jednu připravil. Ve 25. minutě ostrý centr do vápna trefil z voleje braškovský útočník a jen zázrakem gól neskončil v síti protože Bodnár bránicí unhošťskou svatyni byl trefen a míč vyrazil na roh.

 

Hosté o 5 minut později využili zaváhání obrany k šanci, která sice také gólem neskončila, ale střelu z cca 30 metru vyhlavičkoval obránce až na brankové čáře. Byl to poločas plný soubojů a také emocí, jelikož domaci často nespokojeni s výroky hlavního rozhodčího situace bouřlivě komentovali a viděli tak několik žlutých karet.

 

 

 

Domácí vyčkali na chyby

Druhá část zápasu přinesla rozuzlení kladenského derby. Domácí pokračovali v nastolené tradici držet míč a čekat na chyby soupeře. Ty přišly až v poslední dvacetiminutovce. V 74. minutě centr ze strany minul stoper i hostující brankář a Jaroš, který byl doslova trefen, dopravil míč do prázdné klece - 1:0. Hosté chtěli na gól rychle reagovat. O 3 minuty později Asník rozehrál volný přímý kop ze strany, který stáhl brankář Kohout, míč rychle vyhodil a domací už pelášili pojistit svou výhru. Repaský zatáhl míč po lajně, přihrál ho do prostoru okolo penalty a tam úplně volný Rossler neváhal propálit gólmana - 2:0. Hosté si nedokázali vypracovat závěrečný tlak, a tak odjíždějí poraženi s nepříliš dobrým pocitem, protože se propadají tabulkou už na 11 misto.



Ohlasy k zápasu



TJ Unhošť
Lukáš Křenek, útočník: "Po tří-zápasové pauze kvůli zranění jsem se chtěl co nejdříve vrátit, abych pomohl týmu. Bohužel se to moc nepodařilo, protože forma nebyla taková, jaká měla být a ani spoluhráčům to moc nešlo. Je škoda, že jsme utrpěli další porážku, protože jsme si ji zavinili vlastními chybami. Největším problémem našeho týmu je, že si neumíme připravit více gólových šancí. Další kámen úrazu je, že nám nevychází moc společných tréninků, což se podepisuje na celkové mezihře a na komunikaci v týmu. Doufám, že v druhé půlce sezóny se budou naše výkony zvedat a všem předvedeme kvalitu naší hry a samotných hráčů."



Sestavy


SK Braškov
J. Kohout [-] - R. Bednář [-] , L. Rössler [-] , M. Piešťanský [-] - J. Šebesta [-] , P. Přichystal [-] , P. Krivák [-] , T. Repaský [-] - J. Nachtigal [-] , J. Štoncner [-] - J. Jaroš [-] (78. D. Hoda [-] )

TJ Unhošť
F. Bodnár [-] - T. Blecha [-] , D. Asník [-] - L. Kejha [-] , J. Roulich [-] , J. Dvořák [-] , D. Kolařík [-] , K. Hoch [-] - R. Šálený [-] - L. Křenek [-] , D. Vokoun [-]

ŽK: 18. M. Piešťanský , 36. J. Kohout , 70. P. Krivák .
Hráči zápasu: P. Přichystal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BUDAŘ Petr - DRÁBEK Tomáš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 11:05
Johana Hergetová

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Braškov chytl vítěznou formu, na které se poveze dál.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích