2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 10:15

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ani Klobuky nezastavily béčko SKR


Branky


12

Zastavit rozjetý, byť po minulém kole trochu zpomalený vlak rakovnické rezervy mohly Klobuky. Před nimi ale stála velmi těžká písemka a to porazit tým, který ještě neprohrál. Domácí si uhájili domácí půdu a k poslednímu zápasu pojedou do Hostouně se statusem dosud neporaženi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soupeře načal Mareš

 Domácí začali dobře. Hned v první šanci se ocitl Holub, ale k zakončení se nedostal, protože ho precizním skluzem odzbrojil hostující stoper. Další akci vedl Mareš, ale dopadl podobně jako chvíli před ním Holub. Na druhé straně Svoboda dostal dlouhý míč, který zatáhl k vápnu a servíroval pod sebe. Tam se ocitl volný O. Vébr, ale ke smůle hostů nedokázal trefit branku a vlastně ani míč. Po nepříliš povedeném odkopu brankáře Rakovnika střílel z půlky opět O. Vébr, ale mířil těsně.

 

Ve 25. minutě dobře hrající Suk obral soupeře o míč na středu hřiště, vyslal kvalitní přihrávkou Svobodu a ten postupoval na bránu. Však ani tento pokus gólem neskončil, protože se blýskl brankář Týče. Po dalších slibných šancích přišel konečně golový moment. Ve 39. minutě Tvrz rozehrál na Titlbacha, ten u vápna podržel míč a poté ho nalil Marešovi, který umístěnou střelou uklidil za brankáře Maura - 1:0.

Nedáš, dostaneš

Do druhé půle Rakovník poslal do hry Jiráska, a ten se hned zapojil do dění na hřišti. Po ukázce individuálních dovedností poslal do náběhu Nováčka, který střílel na přední tyč, ale gólman byl znovu pozorný a stihl vyrazit ránu na roh. Klobuky toužily po vyrovnání a neměly k tomu daleko. Kolmá přihrávka mezi stopery našla Suka, který tváři v tvář gólmana trefil balón do brankové konstrukce. Bohužel pro hosty se opět vyplnilo pověstné nedáš, dostaneš. Po rohovém kopu vznikla před brankou Maura skrumáž, ze které vyšel jako vítěz opět Mareš. Odražený míč z malého vápna dopravil do branky a připsal si druhý gól tohoto zápasu a upevnil tak domací vedení - 2:0.

 

V tu chvíli byli hosté odepsáni, a tak další příležitosti začali produkovat domací. Přímý kop z dobré vzdálenosti nemířil Kýzl přesně a při další šanci z hranice šestnáctky trefil pouze přesouvajicího se brankáře. Posledni šanci na korigovaní skóre měl Svoboda, ale osamocený na zadní tyči kopl trestuhodně mimo, a tak se již stav nezměnil. 

 

Podívat se zatím můžete na galerii od Davida Svobody, jehož fotky najdete také ZDE.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Petr Kýzl, útočník: "Naše výkonnost v posledních zápasech klesá. Chybí nám trošku ,,drajv''. Důležité je, že i přes matný výkon bereme 3 body."




Sestavy


SK Rakovník B
V. Týče [-] - Z. Vukliševič [-] , J. Mareš [-] , P. Tvrz [-] (46. M. Jirásek [-] ) , D. Holub [-] (59. M. Tvrz [-] ) , P. Nováček [-] , T. Mates [-] , Z. Weis [-] , J. Gregor [-] , D. Titlbach [-] (51. P. Faigl [-] ) , P. Kýzl [-] (73. Š. Spal [-] )

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - L. Kubelka [-] , J. Čížek [-] , J. Vébr [-] , O. Vébr [-] , J. Říčka [-] (45. A. Náprstek [-] ) , M. Svoboda [-] , T. Pinc [-] , A. Pinc [-] , M. Suk [-] , M. Douša [-]

ŽK: 45. J. Gregor , 90. M. Jirásek - 29. J. Čížek , 32. J. Říčka , 39. J. Vébr , 71. A. Náprstek , 86. M. Douša .
Hráči zápasu: V. Týče , J. Mareš - M. Suk .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: BUDIL Daniel - GARAJA Miroslav, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 11:05
Johana Hergetová

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Klobuky soupeře potrápí, ale výhra zůstane doma.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích