0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lány oplatily porážku z jara, Lišany doma padly


Branky


12

Lišany v nedělním zápase hostily Lány a celý zápas byl pro fanoušky hostů více než příjemný. Zatímco Lišany větší šance spálily, stále se cítily jistě a myslely si, že vše půjde samo jako v minulém duelu, který mezi těmito týmy proběhl v květnu. Lány se ovšem nenechaly zastrašit, což se jim opravdu vyplatilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lány šly do všeho po hlavě

Vstup do zápasu měli lepší Lánští, kteří hýřili pohybem a zaslouženě šli v 10. minutě do vedení, když Z. Řepka vyrazil tvrdou střelu, ale do míče se dva metry za vápnem opřel Matějka a zamířil přesně k tyči – 0:1. Chvilku na to mohl zvýšit Dolák, ale těsně minul branku. Jediná šance domácích přišla v 19. minutě, kdy Medřický vysunul Paseku, který se snažil přelobovat vyběhnuvšího Javůrka, ale těsně minul branku. Trest přišel ve 24. minutě, kdy Z. Řepka vychytal Balíka, ale proti dorážce Reichla byl bezmocný – 0:2. Po půlhodině mohl zvýšit Balík, ale z úhlu nastřelil pouze tyč.

Balíkův poločas

Druhá část začala vyrovnaným fotbalem. Vesměs se hrálo mezi vápny, ale nebezpečnější byli hosté. Do první šance se dostal po přetaženém centru Petra Dolák, ale jen olízl břevno. Za tři minuty už hosté udeřili. Balík kolmicí vysunul Cafourka, který šel sám na Z. Řepku a mazácky ho obstřelil – 0:3. Chvilku na to napálil Balík břevno. Poslední slovo měli hosté v poslední minutě, kdy se sám před Z. Řepkou prosadil Balík – 0:4.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož foto si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch, vedoucí týmu: "Na našem dnešním výkonu lze těžko něco hodnotit pozitivně, neboť ten byl asi nejhorším z dosavadních vystoupeních v soutěži. Soupeř nám měl co oplácet a dobře se na nás připravil. Do zápasu jsme asi vstoupili lépe a měli jako první stoprocentní šanci, což možná mnohé ukolébalo v tom, že to půjde samo jako v našem posledním vzájemném duelu v OP letos v květnu, ale opak byl pravdou. Lánští potrestali hned naši první závažnější chybu, byli lépe organizovaní, předčili nás v disciplině a odhodlání uspět. Naše hra byla upracovaná, plná nepřesností, nedůrazů a laciných ztrát, které soupeř jednoduše trestal, zatímco my jsme se na každý náznak šance pořádně nadřeli."

SK Lány
Jaroslav Cafourek, trenér: "Celý týden jsme se připravovali na tento zápas. Lišany jsou naším konkurentem v dolní polovině a my jsme chtěli tři body. Kluci se dobře připravili. Naše hra byla velmi dobrá a vítězství je zasloužené. Klidně mohlo být i vyšší. Pro nás to jsou velmi důležité body.“



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , P. Kindl [-] , J. Feher [-] (74. J. Karvai [-] ) - M. Medřický [-] (67. D. Roušavý [-] ) , L. Řepka [-] , R. Žalud [-] , J. Hamouz [-] , J. Paseka [-] (84. D. Beneš [-] ) - L. Krůta [-] , V. Mutinský [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - J. Loskot [-] , K. Tetour [-] , D. Švigár [-] - J. Matějka [-] , M. Petr [-] , Č. Dolák [-] , M. Cafourek [-] (82. L. Mocsonoky [-] ) , P. Buršík [-] - M. Reichl [-] (89. J. Krátký [-] ) , M. Balík [-]

ŽK: 24. M. Medřický - 35. M. Cafourek .
Hráči zápasu: M. Balík .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: PALEK Michal - DUCKÝ František, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že v tomto duelu domácí tým využije výhodu domácího hřiště.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:22
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 09:50

Tip: výhra hostů