0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První ztráta SKR


Branky


12

Rezerva SKR přijela do Unhoště s jasným cílem, prodloužit serii na 11 výher v řade. Úkol se povedl jen z části. Hosté nechali zápas dojít k penaltovému rozstřelu, a až v tom si připsali další výhru. Domácí měli řadu šancí, neproměnili penaltu a nevyužili ani početní převahu a zápas s lídrem tabulky pro ně tedy byl zklamáním.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seznámení s terénem

Utkání rozhodně dost uškodila kvalita hřiště a místo pohledných akcí bylo k vidění dost nepřesností. Přece jen se hráči do šancí začali dostávat. V 6. minutě rozehrál rohový kop Asník přímo na Vicherka a ten v dobré pozici ve vápně pálil mimo. Pak se ke slovu začali dostávat hosté. Mates z dálky skákavou střelou pozlobil Šulka hájícího domácí svatyni. Chybu obrany nepotrestal Weis a následná akce Nováčka s Holubem skončila jen střelou do rukavic gólmana.

 

Na druhé straně dělal nejvíce práce hostující obraně rychlonohý Hoch. Hned třikrát totiž šel sám na bránu, ale vlivem terénu buď nedokázal zkrotit skakavý balon nebo jeho počínaní překazila obrana. Největší šanci prvního poločasu měl Kejha. Ze strany postupoval sám, obehrál posledního obránce, ale místo toho, aby si situaci lépe připravil, střílel již za vápnem a nechal vyniknout brankáře Kudrnu.

Ani druhý poločas gól nenabídl

I do druhé půle s velkou chutí vstoupil Hoch, ale v první šanci hned po poločasovém hvizdu nebylo jeho zakončení přesné a po pěti minutách v minisouboji s Kudrnou opět vyšel bez bodu. Unhošť chtěla do vedení, ale ani pokus Kejhy, který mířil přesně k tyči gólem neskončil, protože Kudrna předvedl další skvělý a hlavně klíčový zákrok. Rakovník zahrozil z přímého kopu, kdy Kýzl mířil jen kousek mimo, a když již takřka do prázdné brány mířil Gregor, Šulek se dokázal velice rychle přemístit a vytáhnout bravurní zákrok.

 

Největší rozruch nabídla poslední patnáctiminutovka. Nejprve se na středu krásně uvolnil Vicherek poslal přesnou kolmici na Hocha, který pálil, ale Kudrna mu gólovou radost opět překazil. V 78. minutě unhoštský úprk po lajně řešil Mates zatažením za dres, dostal druhou žlutou kartu a musel do sprch. Domácí tak zahrávali přímý kop, který se snesl do vápna na ruku stopera a pro Rakovník to nevypadalo vůbec dobře, jelikož byla nařízena penalta. Zkušený Asník, který se v těchto situacích nemýlí, trefil pouze spojnici tyčí a když už ani tato situace gól nepřinesla musely následovat penalty. Ty se rozhodly v páté sérii, protože unhošťský Gerhart kopl penaltu velice ledabyle a Kudrna se tak stal hrdinou okamžiku.



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník B
Zdeněk Weis, trenér: "Bohužel jsme se od první minuty přizpůsobili pomalé hře soupeře. Unhošť dělala chyby v obraně a my jsme nevyužili tutovky. Sami jsme také často chybovali a pouštěli soupeře do brejků, ale šance buď spálili, nebo nás podržel brankář. Při penaltě Asníka jsme trnuli. Penalty jsme zvládli lépe a se dvěma body panuje velká spokojenost."



Sestavy


TJ Unhošť
P. Šulek [-] - D. Asník [-] , T. Blecha [-] - L. Kejha [-] , D. Kolařík [-] , K. Hoch [-] , J. Dvořák [-] , J. Roulich [-] - - J. Pokorný [-] (52. D. Vokoun [-] ) , A. Vicherek [-] , J. Gerhardt [-]

SK Rakovník B
M. Kudrna [-] - P. Faigl [-] , D. Holub [-] , P. Nováček [-] , T. Mates [-] , Z. Weis [-] , J. Gregor [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] (18. M. Jirásek [-] ) , P. Kýzl [-] , J. Mareš [-] (60. J. Šindler [-] )

ŽK: 15. D. Asník , 32. K. Hoch , 67. J. Gerhardt , 86. D. Kolařík - 11. P. Kýzl , 17. P. Faigl , 52. T. Mates , 84. J. Gregor . ČK: 78. T. Mates .
Hráči zápasu: D. Asník , A. Vicherek - Z. Weis , P. Kýzl , M. Kudrna .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Glogar Lukáš - JAROLÍMEK Roman, DOUBRAVA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Johana Hergetová

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra hostů

V tomto kole stále suverénní Rakovník protáhne svou šňůru na vítězných 11 zápasů.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:22
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů