2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bonusový bod zůstal doma


Branky


12

Klobuky přivítali na svém poměrně hrbolatém hřišti hostující Zavidov. Celý zápas směřoval od začátku k penaltám, jelikož veškeré šance byly buď zmařeny hned na začátku, nebo skončily v rukavicích brankářů. Tudíž se drama odehrávalo až po klasické devadesátiminutovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnáno, bez šancí

Od počátku se hrál vyrovnaný fotbal bez šancí. Poté se osmělil Zavidov, který se dostal do tlaku sérií rohových kopů. Nejprve hlavičku Kloučka vychytal brankář Maur. Míč se odrazil ke Žďánskému jehož skrytá střela těsně minula branku. Po dalším rohu v 18. minutě už se hosté radovali, odražený míč poslal Hornof zpět do vápna přímo na hlavu Korčáka, ten mířil hlavou do břevna, odkud se míč dostal ke Kloučkovi a ten ho konečně poslal do branky - 0:1. Následoval hluchý úsek, kde nebylo moc šancí ani na jedné straně, a tak nebylo příliš ke koukání.

 

Brankářská hra

Druhou půli začali lépe domácí. Ti začali hrozit hlavně ze standartních situací, které velmi dobře zahrávali. Nejrpve trefili spojnici, další přímák skončil těsně vedle. V 71. minutě už bylo srovnáno, když se k míči na hranici šestnácky postavil Svoboda a střelou pod břevno překonal M. Štillera – 1:1. Zavidov na to reagoval zlepšenou spoluprácí. Střely D. Štillera a Korčáka vychytal domácí brankář Maur. Ten se blýskl hlavně proti voleji Žďánského, když jeho pokus robinsonádou vyrazil na roh. Zápas tak skončil remízou.

 

Hosté třikrát minuli

V penaltovém rozstřelu byli lepší domácí. Hosté zahodili tři penalty, domácí naopak pouze jednu. Proto bonusový bodík zůstal doma.

 



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, zraněný hráč: "Dnešní zápas se nám opravdu nepovedl, myslím si, že kluci soupeře podcenili a nešli do zápasu od začátku stoprocentně soustředění. Bohužel nemůžu ani říct, že bychom domácí přehrávali. Byl to vyrovnaný remízový zápas. Máme ve výkonech hrozné výkyvy, už minulý týden doma s Unhoští jsme měli kliku a teď už se k nám štěstí nepřiklonilo. Zbývají dvě kola a my budeme muset toto zaváhání napravit."



Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - J. Říčka [-] (67. J. Macák [-] ) , M. Douša [-] , L. Kubelka [-] , A. Pinc [-] - T. Pinc [-] , J. Čížek [-] , J. Vébr [-] (46. A. Dragoun [-] ) , O. Vébr [-] (73. T. Danda [-] ) - M. Svoboda [-] , M. Suk [-] -

FC 05 Zavidov
M. Štiller [-] - P. Vitner [-] , M. Zuda [-] (78. D. Denk [-] ) , J. Hvězda [-] , J. Klouček [-] , T. Korčák [-] , D. Žďánský [-] , J. Knor [-] (61. D. Štiller [-] ) , T. Koch [-] , P. Hornof [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 47. A. Dragoun - 68. M. Zuda , 71. P. Vitner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Johana Hergetová

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra hostů

Zavidov soutěž zvládá dobře a v Klobukách body rozhodně neztratí.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:11

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:22
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 09:50

Tip: výhra hostů