Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedomělice rozdrtily dalšího soupeře


Branky


12

Jedomělice si vybojovaly čtvrtou výhru v řadě, která je katapultovala na třetí místo v tabulce. I když Lišany se v tomto zápase neukázaly jako silný soupeř a až na pár šancí se k ničemu nedostaly. Za to Jedomělice spálily šancí více než bylo třeba. K zastrašení soupeře to možná pomohlo, ale výsledek mohl vypadat úplně jinak, kdyby se více dařilo v koncovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spálené šance Jedomělic

Úvod zápasu byl rychlejší, než mnozí diváci vůbec čekali. Jedomělice nastoupily a hned v 5. minutě proměnil Zahradník nájezd – 1:0. Hosté se rozhodli soustředit hru do obrany, a i když se tím domácí tým nenechal zastavit, vniklo z toho akorát několik spálených šancí. Zejména Bakos v zakončení neměl den. Z. Řepka ovšem neměl moc práce, i když domácí pálili jednu za druhou.

 

Většinu střel nedokázali vůbec vměstnat mezi tyče. Lišany se snaží hrozit alespoň ze standardních situací, ale šanci, která stojí za zmínku si vytvořily až ke konci první půle střelou zpoza vápna. Bohužel pro hosty tato šance nebyla proměněna, a tak se do šaten šlo za těsného stavu 1:0.

Jediná šance Lišan

Hned od začátku druhé půle domácí vyvíjeli velký tlak na lišanské mužstvo a značně je tím vyvedli z míry. Po hodině hry se Jedomělice mohly radovat podruhé, když Horák dokopl střelu Bakose – 2:0. Za nedlouho poté přišla největší příležitost hostů, ale nájezd z pravé strany s přehledem zmařil Pospíšil. To byla ovšem jediná chvíle, kdy Lišany opravdu dokázaly domácí postrašit.

 

V 77. minutě vyslal Hora do sóla Rezka, který bezchybně zakončil – 3:0. V posledních deseti minutách ještě stihl vsítit Kubenka střelou o tyč - 4:0. A finální podobu dal stavu konečnou podobu Nedvěd – 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Oficiální web, Sokol Jedomělice: "Výsledek parádní, ale z těch mnoha spálených možností až mrazí. Série výher nás posunuje na třetí místo v tabulce, které nebude vůbec snadné udržet."




Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - R. Nedvěd [-] , D. Procházka [-] (74. P. Kubenka [-] ) , M. Zahradník [-] , P. Bakos [-] (77. T. Henlín [-] ) , B. Mrština [-] , V. Kolbuch [-] (69. V. Hora [-] ) , J. Horák [-] , R. Vyšata [-] , M. Janda [-] , E. Rezek [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , M. Bagi [-] , P. Kindl [-] , J. Feher [-] (83. D. Beneš [-] ) - L. Řepka [-] (80. L. Krůta [-] ) , R. Žalud [-] , J. Paseka [-] (74. J. Karvai [-] ) , J. Hamouz [-] , M. Medřický [-] - D. Roušavý [-] -

ŽK: 78. T. Henlín - 86. M. Medřický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 09:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 17:19
Johana Hergetová

Expert: Tomáš Sláma
Tip experta: výhra domácích

Malé hřiště bude hrát pro domácí.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 02:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 19:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 13:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 07:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 14:07

Tip: výhra domácích