P. Kýzl 13. (p.)
T. Mates 15.
P. Kýzl 17.
P. Kýzl 71.
P. Čablík 90. (vl.)
5:3
(3:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 10:15

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hattricky na obou stranách, rakovnická Benfica pokračuje v krasojízdě


Branky


13. P. Kýzl (p.) , 15. T. Mates , 17. P. Kýzl , 71. P. Kýzl , 90. P. Čablík (vl.) - 4. M. Žahour , 6. M. Žahour , 18. M. Žahour
12

Kdo zavítal na hřiště SKR, tak jistě nelitoval. Sehrál se zde velice zajímavý duel mezi týmy z vršku tabulky a nabídl nejen mnoho gólů a pohledných akcí, ale i vysoké nazasení v osobních soubojích. Nakonec však Rakovník uhájil svou nesmrtelnost, a tak si domácí připisují již desátou výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvacetiminutový hattrick

Od začátku bylo jasné, že se na rakovnickém trávníku odehraje zajímavý zápas. Hned první akci si připravili domácí hráči, ale Nováček hlavou minul, a tak začali úřadovat hosté. Skvěle hrající Žahour ukázal, proč je členem týmu krajského přeboru. Již ve 4. minutě se vydal sám na brankáře Týčeho a trefil přesně – 0:1. O dvě minuty později po chybě domácí obrany měl Žahour druhý pokus a i z tohoto souboje proti brankáři vyšel jako vítěz a navýšil – 0:2.

 

V tu chvíli se už domácí probudili a přišel jejich čas. Ve 12. minutě byl v pokutovém území faulován Kýzl, penaltu proměnil a zavelel k velkému obratu – 1:2. Další akci, kterou vedl Mates, stihl brankář vyrazit. Jenže ji vyrazil pouze k dobře stojícímu Nováčkovi, ten šikovně nastřelil Matese a bylo vyrovnáno – 2:2. Obrat byl dokonán v 17. minutě, kdy Kýzl vystihl rozehrávku hostů, poradil si s posledním obráncem a obstřelil brankáře – 3:2. Aby toho nebylo málo, tak o minutu později se k míči a do dobré pozice dostal Žahour a zkompletoval svůj hattrick – 3:3. První poločas další góly nepřinesl a oko rozmlsaného diváka z první dvacetiminutovky bylo jistě trošku zklamané.

Rakovník svou půdu uhájil

Rozjetý vlak jménem SKR se tento podzim nenechá jen tak zastavit, nepodařilo se to ani silným hráčům ze Slanýho. Začátek druhého poločasu byl bojovný a do 60. mintuy velice vyrovnaný. Kýzl toužil po hattricku, a tak své štěstí zkoušel dál. Jeho tvrdá střelu z boku, kterou brankář vyrazil, byla jen posledním varováním. Ze strany totiž skvěle nacentroval Mareš, Kýzl si pohotově naběhl a hlavou udeřil potřetí – 4:3.

 

Další vývoj byl v režii domácích, útoky podnikali ze zabezpečené obrany a hosty k ničemu nepouštěli. Vítězství pojistil v 90. minutě Gregor po individuální akci, kdy prošel slánskou obranou jako nůž máslem a předložil Faiglovi, který vystřelil a Čáblík ve snaze situaci zachránil srazil míč do vlastní brány – 5:3. Rakovník opět ukázal svou sílu a má nejlépe nakročeno, aby pozdimní část soutěže zvládl bez ztráty kytičky.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož foto si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Petr Kýzl, útočník: "Sto let republiky. Můj hattrick. Týmový výkon v podání celého týmu. Vzchopení se za stavu 0:2 dokazuje to, že jsme jeden tým."




Sestavy


SK Rakovník B
V. Týče [-] - J. Šindler [-] (72. M. Jirásek [-] ) , P. Nováček [-] , Š. Spal [-] (57. P. Faigl [-] ) , Z. Weis [-] , J. Gregor [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] , P. Kýzl [-] , J. Mareš [-] , T. Mates [-]

SK Slaný B
R. Mareš [-] - L. Volf [-] (75. J. Peška [-] ) , M. Žahour [-] , M. Zelenka [-] , P. Čablík [-] , A. Beneš [-] , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-] , T. Zíma [-] , F. Novotný [-] , J. Krym [-]

ŽK: 35. Z. Weis , 88. P. Nováček - 44. F. Novotný , 80. M. Zelenka , 84. M. Žahour .
Hráči zápasu: P. Kýzl , J. Gregor - M. Žahour .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Divílek Peter - ZUSKA Oldřich, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 09:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 17:19
Johana Hergetová

Expert: Tomáš Sláma
Tip experta: remíza

Rakovník je stále 100%, ale jeho šňůra již musí skončit.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 02:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 19:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 13:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 07:22

Tip: výhra domácích