Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány nestíhaly Jedomělickému tempu


Branky


13

V nedělním utkání na malém hřišti v Jedomělicích se domácí opravdu ukázali. I Lány vyvinuly velkou snahu a pokusily se soupeře vymáchat v každé chybě. Ovšem tempu Jedomělic nestačily, a tak odjely domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání ke konci

Do zápasu se vstupovalo s předpokladem, že domácí nebudou předvádět žádné složité, ani překvapivé akce a budou se držet pilování stadardních situací. Hned ve 3. minutě přišel trestný kop, který z kopačky Mrštiny skončil v síti hostů, jelikož brankář nestihl zareagovat a míč nabral prudký odskok – 1:0. Domácí si vytvářeli šance, zejména se projevil aktivní Zahradník, z jehož prostoru šla kombinace, kterou zakončil Kubenka.

 

Ovšem Javůrek včas zareagoval a zachránil svůj tým od dalšího gólu. Další průbeh zápasu byl hodně ovlivněn selháváním technické stránky Jedomělic. Lány se začaly probouzet a pokoušely se využívat chybování soupře. Ve 40. minutě se chopil míče Balík, který správně odhadl soupeře a vyrovnal – 1:1.

Bezchybná patnáctiminutovka

V druhé půli si Jedomělice začaly kontrolovat hru a držely se na straně Lán. Ovšem domácí se stále nedokázali vyvarovat chyb a toho opět využil hbitý Balík. Jeho pokus zmařil Kubenka těsně před brankovou čárou. Domácí se viditelně poučují z každé chyby a v 59. minutě po krásně zahrané standardní šanci zakončil Horák hlavou – 2:1. V dalších patnácti minutách se rozhodlo o tom, kdo si odveze tři body.

V 56. minutě vybojoval míč Nedvěd, našel Rezka a ten, i když na dvakrát, vsítil svůj první gól v dresu Jedomělic – 3:1. O necelých 10 minut později Hora centroval do vápna a balón ze vzduchu usměrnil Mrština k zadní tyči za bezmocného Javůrka – 4:1. Poté bylo k vidění ještě pár šancí, ale všechny byly zmařeny, a tak se do konce hry na stavu nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Oficiální web Jedomělic: "Ocenění zaslouží především druhá pětačtyřicetiminutovka. V té první se hrál vyrovnaný fotbal a lánští dávali pocítit nováčkovský elán a touhu po úspěchu."

SK Lány
Pavel Schöner, obrana: "Domácí dávali šťastné góly a myslím, že ze začátku jsme byli o něco lepší. Žádnou šanci jsme nedokázali využít a v druhé půli už jsme nezvládali.“



Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - D. Procházka [-] (83. T. Henlín [-] ) , M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , E. Rezek [-] , B. Mrština [-] (79. V. Kolbuch [-] ) , J. Horák [-] , R. Vyšata [-] , R. Nedvěd [-] , P. Bakos [-] , P. Kubenka [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - K. Tetour [-] , P. Schöner [-] (30. L. Mocsonoky [-] ) , J. Loskot [-] , D. Dudášik [-] (84. J. Krátký [-] ) - J. Matějka [-] , M. Cafourek [-] , M. Petr [-] , P. Buršík [-] , Č. Dolák [-] - M. Balík [-]

ŽK: 81. D. Procházka - 15. M. Balík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kuka Vladimír - MUSIL Jiří, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 16:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 08:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 07:43

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 19:47
Johana Hergetová

Expert: Milan Pucholt
Tip experta: výhra domácích

Jedomělice jsou na domácím hřišti mnohem silnější, než venku.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 15:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 17:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 10:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:14
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích