D. Asník 22. (p.)
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký obrat Tatranu


Branky


22. D. Asník (p.) - 66. L. Dolák , 76. J. Sýkora , 80. M. Sahaidak
13

Na půdě unhošťské Chardonnay arény se odehrál zápas plný zvratů. Hru domácích zkušeně vedl Asník, který se po hodině zápasu zranil, čímž se hra Unhoště rozpadla a toho využili hosté. Ti bezchybně nabíhali na zastupujícího brankáře Blechu, který v bráně není zvyklý. A tak si poprvé v sezóně někdo odváží body z Unhoště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra v režii Asníka

První poločas nebyl ze strany hostujících mladíků nijak povedený. Chyběl pohyb, nasazení i důraz v osobních soubojích. Naopka hru soupeře s přehledem dirigoval Asník, kterému se také povedlo poslat domácí barvy ve 22. minutě do vedení, když proměnil pokutový kop – 1:0. První půle jinak mnoho pohledného nepřinesla, většina času se hrálo mezi šestnáctkami obou týmů a k vidění byl spíše urputný boj, než kvalitní fotbal.

Tatran se vzpamatoval a ovládl hřiště

Do druhého dějství jakoby zeleno-bílé dresy obléklo jiné mužstvo. Hosté začali více běhat, pouštěli se do osobních soubojů a předváděli kvalitnější hru. Ovšem zlom nastal v 58. minutě, kdy ze hřiště musel kvůli zranění svalu odejít Asník. Hra domácích se úplně rozpadla a hosté toho po hodině hry využili. Čermákovu střelu ještě zvládl Blecha vyrazit, ale proti dorážce Doláka už byl bezmocný – 1:1.

 

Chvilku na to otočil vývoj hry Beneš, který nechytatelně hlavičkoval, ale radost hostů překazil zvednutý praporek, naznačující ofsajd. Tím se rakovnický Tatran nenechal zastrašit a v 76. minutě přišla odměna, když Sýkora dostal míč na střed hřiště, uvolnil se ve vápně a podél brankáře vsítil – 1:2. Definitivní podobu dal výsledku Sahadiak v 83. minutě, kdy nečekaně obstřelil vyběhnuvšího brankáře – 1:3. V závěru mohli domácí snížit, ale Kabele bezchybně zlikvidoval trestný kop.



Ohlasy k zápasu


TJ Unhošť
Daniel Asník, obrana: "V týmu máme velkou marodku, i přesto bych řekl, že první poločas byl obstojný, chyběl útok, ale jinak jsme docela zvládali. Potom ale přišlo moje zranění a přišlo mi, že si kluci přestali být jistí. Doma bychom neměli prohrávat."

TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, trenér: ,,Opět to byl výkon rozdílných poločasů. V tom prvním nám chybělo úplně všechno a kluci si snad mysleli, že to půjde bez nasazení a pohybu. Do druhé části už to bylo něco jiného. Klíčové bylo odstoupení Daniela Asníka, čímž se domácím hra úplně rozpadla. Za výkon v druhém poločase jsme si tři body zasloužili. S druhou částí jsem byl spokojen."



Sestavy


TJ Unhošť
T. Blecha [-] - D. Asník [-] (58. Š. Vocásek [-] ) - D. Vokoun [-] , F. Bodnár [-] (76. L. Makovský [-] ) , V. Kopačinský [-] , J. Gerhardt [-] , L. Kejha [-] , D. Kolařík [-] , J. Dvořák [-] , V. Šimáček [-] , J. Roulich [-]

TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] - F. Vojtek [-] , V. Beneš [-] , M. Sahaidak [-] , L. Skoupý [-] , M. Čermák [-] , J. Sýkora [-] , L. Dolák [-] (90. M. Kučera [-] ) , L. Vait [-] , J. Jiřík [-] (56. M. Tauš [-] ) , L. Přibyl [-]

ŽK: 46. V. Kopačinský - 38. L. Dolák , 56. J. Jiřík .
Hráči zápasu: D. Asník - V. Beneš , L. Dolák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ducký František - ZUSKA Oldřich, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 16:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 08:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 07:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 19:47
Johana Hergetová

Expert: Milan Pucholt
Tip experta: výhra domácích

V Unhošti jen tak někdo nevyhrává.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 15:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 17:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 10:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:14
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích