Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 14:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný si nemilosrdně podalo Tatran


Branky


13

V dalším utkání došlo na souboj béček. Slánská rezerva si s Tatranem poradila a domácí se nestačili divit. Domácí se snažili v první půli zabojovat, ale do druhého dějství jakoby už ani nenastoupili. Slaný už několikátý zápas předvádí chvályhodný výkon a dále zůstávají kvalitním a obávaným soupeřem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím bojovnost nevydržela dlouho

Ač domácí vstoupili do zápasu poměrně odhodlaní, nevydrželo jim to moc dlouho. Hned v úvodu se do velké šance dostal Vait, ale neproměnil. Pak přišly slabší chvilky domácí defenzivy. Zaspal chyboval v rozehrávce a Kroutil překonal Kuta – 0:1. Do poločasu mohli domácí srovnat, ale koncovka nebyla přesná, a tak přišel trest. Domácí opět chybovali v defenzivní činnosti a hosté se lacino dostali ke druhé brance, která tentokrát přišla od Žahoura – 0:2.


Na hřiště nastoupil už jen jeden tým

Za začátku druhé části přišla další naivní chyba domácího mladého týmu, který měl v základní sestavě sedm hráčů, kteří ještě v červnu hráli za dorost nebo ještě hrají. Kroutil toho využil a vstřelil třetí branku – 0:3. Tím se zápas zlomil a domácí mladíci v sobě nenašli sebedůvěru, aby něco s výsledkem udělali. Dokud hosté byli v pohybu, dělali ze zápasu pohlednou a zajímavou podívanou.

 

Od třetího vstřeleného gólu ovšem působili, že utkání dohrávají jen z povinnosti. I přesto, nebo možná proto že na Tatranu byl vidět strach, rozhodl se opět bezchybný Žahour v 63. minutě přidat další gól - 0:4. Necelých 5 minut poté domácím nasadil bůra obránce Zíma – 0:5. A konečnou podobu dal zápasu Novotný v 85. minutě – 0:6. Zápas se sice dohrával ve volnějším tempu a slánští přidali tyto tři góly spíše jako třešničku.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, trenér: „Utkání jsme totálně nezvládli. Propadli jsme ve všech činnostech, za což nás soupeř trestal. Kdybychom hráli týden, tak gól nedáme, a navíc děláme naivní chyby.“

SK Slaný B
Martin Žahour, útočník: "Chtěli jsme navázat na dobrý výkon z minulého zápasu, ale věděli jsme ze to bude těžký zápas, a to taky byl. Hráči Rakovníka byli hodně podráždění a bylo to hodně o soubojích. Ale byli jsme mnohem fotbalovější a zaslouženě jsme vyhráli takovým rozdílem. Konečně jsme zvládli zápas bez inkasovaného gólů."



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Kut [-] - M. Sahaidak [-] (77. D. Kroupa [-] ) , L. Skoupý [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , . Ben [-] (46. M. Tauš [-] ) , J. Lisner [-] , L. Vait [-] , A. Zaspal [-] (27. F. Vojtek [-] ) , J. Jiřík [-] , L. Přibyl [-]

SK Slaný B
R. Mareš [-] - A. Beneš [-] , R. Kroutil [-] (63. J. Peška [-] ) , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-] , T. Zíma [-] , F. Novotný [-] , M. Žahour [-] (87. L. Danda [-] ) , L. Volf [-] , J. Krym [-] , M. Majtaník [-]

ŽK: 57. J. Jiřík - 29. R. Kroutil , 60. M. Žahour .
Hráči zápasu: R. Mareš , R. Kroutil , M. Žahour .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Voldán Antonín - NAVRÁTILOVÁ Pavla, FILIP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:08
Johana Hergetová

Expert: Jakub Valta
Tip experta: výhra hostů

Dobré výkony Slanýho budou jistě pokračovat a povedou k vítězství.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 05:40

Tip: výhra hostů

Tip: remíza