Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První poločas rozhodl hru


Branky


15

Do zápasu nastoupili domácí s velkou chutí a odhodláním. Ovšem necelých patnáct minut po začátku převzali iniciativu hosté a spustili přesný kulomet. Skoro celý zápas se odehrál jen v první půli, v druhém dějství se ještě Vraný pokusilo o menší obrat, ale tři body si odvezli fotbalisté z Lán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lánský gólostroj

Zápas začal pro lánské mužstvo smolně, když hned první autové vhazování dokázal Kalous proměnit v gól – 1:0. Hosté se z tohoto šoku rychle oklepali a naopak vzali rychlou změnu stavu jako výzvu. Jelikož si chtěli napravit reputaci z minulého zápasu v Unhošti, kde z jejich brány svítily čtyři góly a do soupeřovi se nedostal ani jeden. Hned v 11. minutě se dostal míč na kopačku Buršíkovi a ten bezchybně vyrovnal – 1:1

 

Poté už se domácí jen vezli, Lány spustily svůj gólostroj a téměř každou šanci dokázaly proměnit. Ve 22. minutě Balík vstřelil další branku a dostal svůj tým do těsného vedení – 1:2. Po 10 minutách si defenziva domácích neuhlídala Cafourka a ten se nemýlil – 1:3. První půli zakončil Dolák, když ve 39. minutě posunul výkon svého týmu ještě výš a do kabin se šlo za stavu 1:4.

Přes snahu domácích si tři body odváží hosté

Do druhého poločasu se nastupovalo v napětí a očekávání, zda lánský kulomet bude pokračovat. To se ovšem nestalo, i když hosté si udržovali převahu na míči a předváděli hezké šance. Z žádné z nich už se ale nemohli radovat, jelikož se nedařilo je úspěšně zakončit.

V 85. minutě se ještě rozhodl zazářit Kubík a uhájit tak své výkony v uplynulých zápasech – 2:4. Do konce zápasu už ovšem k žádnému gólovému zakončení nedošlo, a tak si tři body odvezli fotbalisté z Lán.



Ohlasy k zápasu



SK Lány
Jakub Matějka, kapitán: "Zápas pro nás v první minutě začal smolně, dostali jsme první gól a viděli jsme to černě. Kluci se ale rychle oklepali a první poločas jsme ovládli. Dařilo se nám, byli jsme důslední a důrazní. Druhý poločas už byl vlažnější, ale na šance jsme byli jasně v převaze. Ve Vraném musíme pochválit hřiště i zázemí. Terén byl skvělý."



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - P. Nagy [-] (82. S. Pustai [-] ) , T. Kubík [-] , L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , P. Hanzlík [-] (64. J. Koukolíček [-] ) , J. Jeřábek [-] , D. Krampera [-] , J. Paluba [-] (27. K. Gažák [-] ) , L. Košťák [-] , T. Kostovčík [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - K. Tetour [-] , P. Schöner [-] , J. Loskot [-] , D. Švigár [-] - J. Matějka [-] , M. Cafourek [-] , M. Petr [-] (90. J. Krátký [-] ) , P. Buršík [-] , Č. Dolák [-] (88. L. Mocsonoky [-] ) - M. Balík [-]

ŽK: 29. J. Loskot , 67. P. Buršík , 75. M. Balík .
Hráči zápasu: P. Buršík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - KORTANOVÁ Marie, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: David Čampulka
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že se Balík prosadí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích