J. Knor 55.
J. Knor 65.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lišany držely jen poločas, Knor zařídil krásnými góly výhru Zavidova


Branky


55. J. Knor , 65. J. Knor
14

Druhé derby v rámci rakovnického okresu mají za sebou Lišany. Doma zdolaly hubeným výsledkem rezervu Tatranu a nyní si to namířily do Zavidova. Duel sestupujícího celku proti postupujícímu zvládli domácí, kteří se tak nadále drží na krásném druhém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

Na zavidovské hřiště zavítal tým z Lišan. Nutno poznamenat, že hosté byli bez 2 hráčů základní sestavy a navíc další hráč absolvoval utkání pod prášky. Kvalita týmů se tedy projevila hned v začátku a Zavidov byl ten, kdo určoval tempo hry. Hosté vědomi si situace a síly soupeře se věnovali bránění a do protiútoku vyráželi jen zřídka. Lépe hrající domací se  do žádných velkých šancí nedostávali, a to hlavně díky výborně hrajícímu stoperovi Haiflerovi. Za zmínku stojí pouze střely zpoza vápna, které ale létaly okolo brány soupeře.

Výstavní góly z kopačky Knora

Druhý poločas přinesl rozuzlení. Hostům pomalu docházely síly, neboť většinu času běhaly bez míče. Zavidov dlouhou dobu nemohl nalézt klíč na obranu hostů, a tak vzal vše na svá bedra záložník Knor, který nejprve v 55. minutě vstřelil krásný gól ze střední vzdálenosti. Poté v 65. minutě zakončoval opět Knor stejným způsobem. Domácí pak nadále kontrolovali hru, za to vyčerpaní hosté se nedokázali vyburcovat ani k závěrečnému tlaku, a tak odjížděli poraženi.

 

Galerie v podání Davida Svobody, jehož fotky si můžete prohlédnout také ZDE!



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, brankář: "Zápas s Lišany pro nás určitě nebyl jednoduchý. Hosté pečlivě bránili a takřka nepouštěli vlastní polovinu, hrozili z brejků, které jsme však pokaždé včas zastavili. Nemohli jsme obranu překonat, nakonec se Kuba Knor opřel dvakrát do míče za vápnem a dal dva góly. Tím nás vysvobodil. Zvykáme si na to, že musíme tvořit hru a jsme my, kdo má větší držení míče. Na to jsme doposud zvyklí nebyli, protože v A třídě jsme moc s míčem nehráli, spíše jsme jen bránili a čekali na šanci. Ale už si to začíná sedat, tak doufám, že další kolo prodloužíme vítěznou sérii."

SK Lišany
Václav Švelch, vedoucí týmu: "Kvalita byla dnes na straně soupeře a jeho vítězství bylo naprosto zasloužené. K naší škodě absentoval Feher, Paseka pod paraleny to zkusil a vydržel na půl plynu s bídou poločas. To jsme nedokázali adekvátně nahradit a fakticky přišli o lepší kvalitu na obou krajích. I díky tomu, že po zisku míče jsme o něj často vzápětí přišli, jsme hodně běhali bez balónu, což nás stálo dost sil. Ale dobře jsme bránili a do inkasovaného prvního gólu jsme zavidovské hráče až na jednu dvě výjimky a několik nepřesných pokusů zpoza vápna do vážného ohrožení branky nepustili. Když to domácím nevycházelo uvnitř šestnáctky, opřel se ve druhé půli v rozmezí deseti minut dvakrát do míče z dálky Knor a výstavními ranami rozhodl utkání. Na nějaký náznak obratu jsme díky kvalitě soupeře tentokrát opravdu neměli, neboť dopředu jsme prakticky nebyli nebezpeční."



Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - J. Klouček [-] (80. M. Dvořák [-] ) , M. Polák [-] , D. Štiller [-] (68. P. Šíma [-] ) , D. Žďánský [-] (65. P. Vitner [-] ) , J. Knor [-] , T. Koch [-] , P. Hornof [-] , L. Kapoun [-] , J. Hvězda [-] , T. Korčák [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - P. Ledvinka [-] , J. Haifler [-] , J. Hamouz [-] - R. Žalud [-] , L. Řepka [-] (77. M. Chládek [-] ) , J. Paseka [-] (46. L. Krůta [-] ) , M. Medřický [-] - D. Roušavý [-] (83. D. Beneš [-] ) , V. Mutinský [-] (68. J. Karvai [-] ) - P. Kindl [-] (72. M. Hájek [-] )

ŽK: 74. M. Polák , 87. T. Koch - 87. L. Krůta .
Hráči zápasu: J. Knor , J. Klouček - J. Haifler .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jarolímek Roman - JAROLÍMEK Miloš, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích