2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vraný potvrdilo Braškovu, že druhý domácí zápas po sobě je vždy těžší


Branky


80. S. Najer , 85. T. Repaský - 15. L. Kalous , 21. L. Kalous , 23. T. Kubík
14

Při pohledu na tabulku se dal čekat vyrovnaný boj. To utkání také zejména výsledkově potvrdilo. Vraný napravilo domácí prohru proti rezervě rakovnického SK a venku bodovalo naplno. Braškov nenavázal na domácí výhru s Lány.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm minut hrůzy pro domácí

Do zápasu šlo Vraný s jasným cílem. Napravit domácí prohru a pokusit se v souboji týmů z dolního patra tabulky získat maximální počet domů. Stejné myšlenky měli ale domácí. Těm se ale začaly rozplývat hned v 15. minutě, kdy braškovská defenziva neuhlídala Kalouse a ten poslal svůj tým do vedení - 0:1. O šest minut později to byl stejný hráč, který si zároveň svou trefou zadělal na hattrick a potvrdil dobrý výkon z minulého utkání - 0:2.

 

Osm minut hrůzy završil pro domácí přesnou trefou Kubík a před Braškovem tak stál pořádný kus práce, pokud chtěl s výsledkem něco udělat. Do kabiny se svěřenci Milana Jaroše neprosadili, a tak je čekalo ve druhém poločase velké dotahování. Otázkou bylo, jestli ve fotbalovém pořekadle "povolit - přitáhnout" nepovolili příliš.

Braškov zabral pozdě

Na domácích bylo vidět, že s výsledkem chtějí něco udělat. Na druhé straně byli hosté, kteří si chtěli slušný náskok uhájit a pokusit se ho navýšit. První bod se jim dařil, druhý však nikoliv. V 80. minutě vygradovala chuť domácích vstřelit branku, když k obratu zavelel Najer - 1:3. Braškovu ubíhal čas a o pět minut později zvětšil naděje na zisk bodů kapitán Repaský - 2:3. Bohužel pro jeho tým přišla branka pozdě a na třetí už se nezmohl.



Sestavy


SK Braškov
J. Kohout [-] - M. Piešťanský [-] , J. Pejša [-] , S. Najer [-] , L. Rössler [-] - P. Přichystal [-] , J. Štoncner [-] , P. Krivák [-] (58. R. Bednář [-] ) , T. Repaský [-] - D. Hoda [-] (66. J. Novotný [-] ) , J. Jaroš [-]

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - T. Kubík [-] (30. T. Novák [-] ) , L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , P. Hanzlík [-] (84. M. Rambousek [-] ) , J. Jeřábek [-] , D. Krampera [-] , K. Gažák [-] (72. S. Pustai [-] ) , J. Paluba [-] , L. Košťák [-] , T. Kostovčík [-]

ŽK: 82. J. Štoncner , 90. J. Jaroš - 18. D. Krampera , 71. K. Gažák , 85. S. Pustai .
Hráči zápasu: T. Repaský - L. Kalous .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Říha Jaroslav - SANDEV Viktor, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích