M. Tvrz 20.
D. Holub 27. (p.)
D. Holub 59.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 10:15

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovnická Benfica pokračuje v krasojízdě, odnesly to Jedomělice


Branky


20. M. Tvrz , 27. D. Holub (p.) , 59. D. Holub
14

Jedomělice nezvládly domácí utkání se Zavidovem a nyní zajížděly do Rakovníka. V městském areálu je přivítala rezerva divizního týmu, která si vede velice dobře. Béčko rakovnického SK letos válcuje vše živé a pro tentokrát to odnesli Jedomělice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stále stoprocentní SKR

Rakovník začal opět velmi kvalitní hru. V první velké šanci byl Tvrz, ale neměl ještě správně seřízená mířidla, a tak pálil vedle. Ve 20. minutě již ale úspěšný byl, když se štěstím a za pomocí hostující obrany jeho pokus skončil v síti – 1:0. Tvrz toužil po dalším gólů a v další šanci se pokusil sám zakončit, místo přihrávky na spoluhráče do lepší pozice, a brankář ho dokázal vychytat.

 

Ve 26. minutě si domací došli pro penaltu. Holub si postavil míč na puntík a nechal vyniknout dobře chytajícího Pospíšila, ten ale bohužel pro hosty míč odrazil zpět k exekutorovi, který se už na podruhé nemýlil – 2:0. Do poločasu už se toho moc neudálo, a tak se do kabin šlo za stavu 2:0.

Gólová pojistka

Jedomělice měly snahu o snížení, velká šance přišla po rohovém kopu, kdy z voleje zakončoval Horák. Jeho zakončení však zvládl před bránou vyhlavičkovat Nováček. Další šanci připravil Nejman, když zkušeně našel Bakose. Ten sám před brankářem usměrnil z hranice malého vápna téměr tutovou šanci, která ovšem pouze rozzvonila tyč. V 59. minutě se skóre opět měnilo v prospěch domácích a další gól si připsal Holub, tím bylo o vítězi prakticky rozhodnuto.

 

Jednu z dalších hezkých šancí vytvořil Nováček, který si narazil s Titlbachem a jeho zakončení bylo zblokováno na roh. Hosté se pokoušeli alespoň o korigováni výsledku. Za zmínku určitě stojí dalekonosná střela Vyšaty, která skončila v rukavicích Kýzla a také v úplném závěru technické zakončení Zahradníka zpoza vápna, které jen těsně minulo boční tyč. I přes snahu hostů si rakovnická rezerva připisuje další čistou výhru.

 

Galerie v podání Davida Svobody, jehož foto si můžete prohlédnout také ZDE!



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Petr Kýzl, brankář: "Jsem rád, že jsme zvládli další utkání, ač jsem musel netradičně nastoupit v brance. Důležité jsou 3 body. Nyní se musíme připravit na další utkání a zvládnout ho. Nečeká nás jednoduchý zápas."

TJ Sokol Jedomělice
Sokol Jedomělice, oficiální web: "Že mají v JEDO na čem pracovat vědí dobře i bez těchto posledních tří zápasů. Po letních změnách se nemohlo čekat, že vše půjde snadno a samo. Z cesty, kterou se klub vydal neuhne. A to ani přes kupící se zranění. Nový „fotbalovější“ způsob hry podložený tréninkem určitě ještě potřebuje čas a trpělivost. Věříme v sílu týmu!"



Sestavy


SK Rakovník B
P. Kýzl [-] - D. Holub [-] (78. J. Loder [-] ) , M. Fojtík [-] , Z. Vukliševič [-] , Z. Weis [-] , J. Gregor [-] , T. Mates [-] , P. Nováček [-] , M. Tvrz [-] (72. Š. Spal [-] ) , P. Faigl [-] (30. J. Mareš [-] ) , D. Titlbach [-]

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - D. Procházka [-] (46. J. Cimrman [-] ) , M. Zahradník [-] , T. Henlín [-] , B. Mrština [-] (70. P. Kubenka [-] ) , V. Kolbuch [-] , J. Horák [-] , R. Vyšata [-] , M. Nejman [-] , M. Janda [-] , P. Bakos [-]

Hráči zápasu: P. Nováček , M. Fojtík .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Polák Ivo - ČECHMÁNEK ING. Igor, HES Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích